• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: My Little Ponny Mod :-) váš názor :-D
takže za prvé Znak Cheaterov je Brony Skupina ? robíš si srandu ? MultiCrafer , spamataj sa , ako možeš niečo považovať za znak ? symbol ? nechápem ta , daj si niektore veci doporiadku (U seba)
Za druhé: LuigiB , Ja som nikdy nepovedal že su tam iba ludia čo maju 15
Keď som bol na zraze bol som tam najmladší a to mám 17
a ver či never , boli tam aj ludia ktorý mali raz tolko čo ja
A PREDSTAV SI , NEBOLI ANI CHEATERI A ANI GAY-OVIA
A za Tretie: BH666 ten mod je zbitočný ? asi nevieš čo je to sranda na serveru
tak dlho na jednej veci som sa nesmial už pekne dlho 
Za druhé: LuigiB , Ja som nikdy nepovedal že su tam iba ludia čo maju 15

A za Tretie: BH666 ten mod je zbitočný ? asi nevieš čo je to sranda na serveru

LOYALTY
Best translation ever....Sonic rainboom->Duhové Iskrenie
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
Ten shit menom POP sa rozrástol. V každej DJ-roomke iba POP. Ľudia už asi nevidia rozdiel medzi slovom POP a POOP.
-
MrFredy - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Někomu už tady vážně je*e

Ps. Neříkám že ten mód není dobrý ale... co je moc to je moc
E.Fredy: zacenzuroval som tu nadavku

Ps. Neříkám že ten mód není dobrý ale... co je moc to je moc

E.Fredy: zacenzuroval som tu nadavku

V.I.P
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka

-
Pavel - Drbna
Daj sem link na download 

-
Avalls - Pokročilý
MultiCrafer poníci su znakom Cheaterov ? Bože , to ako keby poviem že každý kto pozerá Transformerov , je Dement , každý kto pozera Pokemonov , je Nacista ..... atď .... Len mi vysvetli MultiCrafer , ako si prišiel nato že Poníky su zna Cheaterov ? tým chceš povedať Že Ja , Marty , Dingacik , WalkCZ sme Cheateri ?
LOYALTY
-
MrFredy - Pokročilý
Noo My Little Pony som raz pozeral v telke a veľmi ma to akože nenadchlo. A potom som sa dopočul že to je lepšie v origo dabovaní tak som si chvilku kukol na YT a ludkovia čo vás na to baví? 

-
trestany - Amatér
Tak každého baví niečo iné... Tak tu nerozoberajte ich duševný a psychický stav...
Aj ja keď pozerám Dextera tak som masový vrah
? Proste im sa to páči a koniec. Inač ten mod je hustý, hmm ako poníka to ukáže len toho kto má taký skin alebo tam bude aj Warez ponny
?

[MC Support kapitán] 
[PC Support]
[MC Admin C1]
Vaše problémy mi píšte na TS, kde Vám určite odpoviem.
Tunnelbreaker │Acrox

[PC Support]

[MC Admin C1]

Vaše problémy mi píšte na TS, kde Vám určite odpoviem.
Tunnelbreaker │Acrox
-
Acrox - Amatér
MrFredy píše:MultiCrafer poníci su znakom Cheaterov ? Bože , to ako keby poviem že každý kto pozerá Transformerov , je Dement , každý kto pozera Pokemonov , je Nacista ..... atď .... Len mi vysvetli MultiCrafer , ako si prišiel nato že Poníky su zna Cheaterov ? tým chceš povedať Že Ja , Marty , Dingacik , WalkCZ sme Cheateri ?
ZA A REKL JSEM ZE JE TO ZNAK HACKERU NE CHEATERU V TOM JE ROZDIL A NAVIC JSEM SE JEN ZMINIL ABY TO MOHL VEDET TEN KDO TO NEVEDEL
ZA B NEREKL JSEM ZE VASE SKUPINA JSOU HACKERI NIKDE JSEM TO TU NENAPSAL !!! TAK SE SAKRA VZPAMATUJ

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Já se jen směju, jaký jsou ty Poníci blbosti

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
MultiCrafer píše:MrFredy píše:MultiCrafer poníci su znakom Cheaterov ? Bože , to ako keby poviem že každý kto pozerá Transformerov , je Dement , každý kto pozera Pokemonov , je Nacista ..... atď .... Len mi vysvetli MultiCrafer , ako si prišiel nato že Poníky su zna Cheaterov ? tým chceš povedať Že Ja , Marty , Dingacik , WalkCZ sme Cheateri ?
ZA A REKL JSEM ZE JE TO ZNAK HACKERU NE CHEATERU V TOM JE ROZDIL A NAVIC JSEM SE JEN ZMINIL ABY TO MOHL VEDET TEN KDO TO NEVEDEL
ZA B NEREKL JSEM ZE VASE SKUPINA JSOU HACKERI NIKDE JSEM TO TU NENAPSAL !!! TAK SE SAKRA VZPAMATUJ
MultiCRafer ako tak dajme tome Anonymous sú hackeri a ešte som nevidel nikde v ich znaku poníka? Ak nechápeš tak nerieš, tak dám iný príklad: Youtuber: Kuledud3 je taktiež brony ( Ak neviete kto je Kuledud3 a poznáte Newbies, tak Vy ste fakt blbý ). Takže tým mi chceš naznačiť, že aj on je hacker? 85% jeho odberateľov sú tiež Brony. Takže lepšie pomlč, nám sa páči toto, tebe sa môže páčiť niečo iné, ak sa chceš vyjadriť, tak sa vyjadri, ale zbytočne tu iba rozpútavaš hádky.

-
Dingacik - Drbna
Hm , 2 týždne som tu nebol a zrazu tak veľa ľudí čo majú radi tých poníkov ? Ako o machalinovy to viem , ten mal skin poníka už pred asi 2-ma rokmi , a ja som si myslel že to má zo srandy alebo tak ale ako vážne , on Martyho alebo od vás Adminov som to nečakal . -_- Ale keď sa vám to páči tak prečo nie ... Je to vaša vec či máte radi poníky farieb ako ružová , fialová a tak.
-
MiaDsOsI - Amatér
JA sem tu nikde nechtel rozpoutavat hadky ja jsem jen rekl co vim o ponicich vic nic vy jste si sami z toho vydedukovali ze vas povazuju za hackery ,kdyz se vam libi ponici WHY NOT ale mam za to ze alespon marty se k vam pridal jen tak aby byl krapet videt
NO muj nazor koncim diskuzi tod vse
mimochodem skupina ohledne anonymous vznikla na tomto obrazkovem foru o anime a ponicich takze mi tu nevykladejte ze anonymous nemaji nic spolecneho s poniky
FORUM : http://www.4chan.org/

FORUM : http://www.4chan.org/

-
Multicrafer no comment ... rozmýšlej nad tím co píšeš
) Myslím, že to nemá cenu, ale proč to mám já? Prostě moje malá sestra se na to dívá už 2 roky, tak jsem se díval sní? Je mi 16, možná divné, ale prostě je to good seriál a ne nějaká blbá pohádka. Ano tajil jsem to
A včera jsem se pouze přidal k Dingacikovi a Fredymu, je to špatné? Myslím, že ne, mít skin poníka a mód. Prostě mám rád Poníky, noa co! 

Lord of Gamesites !! Lord of Gamesites !!

-
MartyGSold - Pokročilý
Sak ja vam to neberu libi se vam to tak se na to koukejte ale me do toho netahejte
Vic uz se sem vyjadrovat nebudu

-
My ta dotoho netahame , nenutili sme ta aby si sa sem vyjadroval
LOYALTY
-
MrFredy - Pokročilý
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4