• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]mYsmackY Administrátor- podpora ZM Server
Dobrý deň volám sa Jozef, prichádzam s pozdravom a s návrhom na spoluprácu ako Administrátor.
Nick v hre : mYsmackY
Nick na fóre : Luysbe
Profil na fóre posting.php?mode=post&f=695
Vek : 26
Steam nick : mYsmackY
Steam ID : STEAM_0:0:118955847
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nehral som steam dlhšiu dobu Ban som závažný žiadny nedostal,
Niečo o sebe : Volám, sa Jozef venujem sa MLM marketingu od 16 ( šestnástich ) rokov s profesionálneho hladiska 4 ( štyri ) roky. V roku 2018 som rozšíril svoje portfólio v kryptomenách, investícia do Blokchainu. Pracujem ako SZČO, som podstivý človek a živým sa rôznorodou prácou. Medzi moje priority patrí samovzdelávanie a voľný čas
ochota nápomoci a zlepšenia.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem byť prínosom pre portál v rámci správneho fungovania na serveroch, aby sa nastavil systém k správnemu vchodu, par krát som postrehol narážky na propagáciu niektorých vecí ktoré nie su správne pre mládež poprípade hociktorú inú osobu ktorá chce tráviť svôj čas na slušnom fungujúcom portáli gamesites.eu
a tým pádom by som sa chcel podielať na im zlepšeniu rešpektovaniu a tolerancie voči ostatným hráčom
jedná sa konkrétne o ZM Zombie Night #1 81.0.217.184:27027
Ku príležitosti oslovenia by som už len rád popriaľ veľa spokojných hráčov, nových hráčov a zaujímavych sponzorov.
Prajem všetkého dobra a veľa úspechu v reálnom a virtuálnom živote.
Zostávam s pozdravom a verným hráčom
Tóth Jozef ( mYsmackY)
Nick v hre : mYsmackY
Nick na fóre : Luysbe
Profil na fóre posting.php?mode=post&f=695
Vek : 26
Steam nick : mYsmackY
Steam ID : STEAM_0:0:118955847
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nehral som steam dlhšiu dobu Ban som závažný žiadny nedostal,
Niečo o sebe : Volám, sa Jozef venujem sa MLM marketingu od 16 ( šestnástich ) rokov s profesionálneho hladiska 4 ( štyri ) roky. V roku 2018 som rozšíril svoje portfólio v kryptomenách, investícia do Blokchainu. Pracujem ako SZČO, som podstivý človek a živým sa rôznorodou prácou. Medzi moje priority patrí samovzdelávanie a voľný čas

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem byť prínosom pre portál v rámci správneho fungovania na serveroch, aby sa nastavil systém k správnemu vchodu, par krát som postrehol narážky na propagáciu niektorých vecí ktoré nie su správne pre mládež poprípade hociktorú inú osobu ktorá chce tráviť svôj čas na slušnom fungujúcom portáli gamesites.eu

Ku príležitosti oslovenia by som už len rád popriaľ veľa spokojných hráčov, nových hráčov a zaujímavych sponzorov.
Prajem všetkého dobra a veľa úspechu v reálnom a virtuálnom živote.
Zostávam s pozdravom a verným hráčom
Tóth Jozef ( mYsmackY)
Zaraďujem sa medzi cieľavedomích ľuďí, rád spoznávam nové možnosti a inovácie v oblasti podnikania. Som súčasťou zaujímavých projektov, ps: vzdelávaj sa.
-
Luysbe - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]mYsmackY Administrátor- podpora ZM Server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mYsmackY Administrátor- podpora pre portál ZM Server
Chýba ti tu Hlstats + navyše to správanie
Ukážkové správanie admina + navyše si členom party hráčov ktorí teamujú na serveri
a myslím, že posledné čo by GS potrebovalo aby hráči ktorí nehrajú fér mali v parte admina 
Dokaž mi, že sa v tebe mýlim a zlepši sa za mňa zatiaľ nie.
2019-12-22 14:23:50 degeš. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-22 14:11:34 čo to za pixovinu čo nešlo oživit. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-22 13:52:47 vzžierka idiot. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-14 20:46:22 chod kup si redbull aj ekd ams toho ejbnmuteho zombieka. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_army_tn_beta3
2019-12-01 11:37:30 ty lama. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_aztec2012fix
2019-12-01 11:22:19 ty si začal tu sem písať nech vypadnem a ona sa ma zastavila tak drž už pisk kto je na teba zvedai. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_aztec2012fix
Ukážkové správanie admina + navyše si členom party hráčov ktorí teamujú na serveri

Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
-
G3n3r3l - Pokročilý
G3n3r3l píše:Chýba ti tu Hlstats + navyše to správanie2019-12-22 14:23:50 degeš. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-22 14:11:34 čo to za pixovinu čo nešlo oživit. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-22 13:52:47 vzžierka idiot. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_birioza
2019-12-14 20:46:22 chod kup si redbull aj ekd ams toho ejbnmuteho zombieka. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_army_tn_beta3
2019-12-01 11:37:30 ty lama. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_aztec2012fix
2019-12-01 11:22:19 ty si začal tu sem písať nech vypadnem a ona sa ma zastavila tak drž už pisk kto je na teba zvedai. Gamesites.cz ^Zombie Night #1 zm_aztec2012fix
Ukážkové správanie admina + navyše si členom party hráčov ktorí teamujú na serveria myslím, že posledné čo by GS potrebovalo aby hráči ktorí nehrajú fér mali v parte admina
kto nemal niekedy nerva, šak ja rozumiem tejto zápletke, no opodstatnenie je v tom že sám ktorý človek spravil chybu ju chce napraviť pred ostatnými, a to teamovanie je len v rámc solidarity že ak zostane hráč ktorého mám rád tak sa vždy odpojím čo je na tom? Sú aj inší hráči, ktorý robia inšie veci. Okey ten screen ma zaskočil, uznávam. Ale to nemení nič o tom že by som chcel zlepšiť možnosti, každý má nejaké vyplavi emócií.
Inakšie som slušný a vždy privítam.
Môžeme to napriklad prebrať pri nejakej skúške? myslím si že šancu si zaslúži každý kto má v mysle zlepšiť komunitu.
Zaraďujem sa medzi cieľavedomích ľuďí, rád spoznávam nové možnosti a inovácie v oblasti podnikania. Som súčasťou zaujímavých projektov, ps: vzdelávaj sa.
-
Luysbe - Kolemjdoucí
Total Connection Time: 0d 02:13:14h
Pri tom správaní by sa dalo prižmúriť oko, keby si nás presvedčil, že si skutočne slušný a vieš ísť príkladom, čo by teda nemal byť problém s tvojím vekom

Až budeš mať niečo nahraté, tak sa môžeme nejak dohodnúť

Zamietnuté
Admin General mi napíše do správy dôvod, pre ktorý sa vyjadril sem a nie HLSA do PM...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]mYsmackY Administrátor- podpora ZM Server
Mám stále záujem spravovať serveri ako admin.
Mám s tým skúsenosti, viem že sa dajú veci zlepšovať sám chcem ísť príkladom ním.
Som aktívny prevažne 13h týždenne, hlavne na serveru Blood.
Nechcem zneužívať právomoci, práveže by som len chcel viesť svoje meno v dobrom svetle ku nápomoci.
Som ochotný čakať a snažiť sa pridať ruku k dielu.
Mám s tým skúsenosti, viem že sa dajú veci zlepšovať sám chcem ísť príkladom ním.
Som aktívny prevažne 13h týždenne, hlavne na serveru Blood.
Nechcem zneužívať právomoci, práveže by som len chcel viesť svoje meno v dobrom svetle ku nápomoci.
Som ochotný čakať a snažiť sa pridať ruku k dielu.
-
Luysbe - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1