• Stránka 1 z 1
[The]=-*!N1zL!*-=
TÍMTO SI CHCI STĚŽOVAT NA TOHOTO ADMINA!!!
DNES JSEM OPRAVNĚNĚ DOSTALA BAN ZA NADÁVKY, ALE NEBAVÍ MĚ TO, ŽE JSEM BYLA KICKOVÁNA ZA SLOVÍČKO - FUJ!
TENTO ADMIN KICK ZDŮVODNIL TÍM ŽE TO JE PROVOKACE A URAZKA!
MÁM TOHOTO PLNÉ ZUBY! NIKOHO JSEM TÍM NEURAZELA !!!! OD TED ABYCH SE BALA VUBEC NECO NAPSAT!
BYLA JSEM TÍMTO VYPROVOKOVÁNA K NADÁVKÁM!!! DOUFÁM ŽE UŽ TO KONEČNĚ NĚKDO BUDE ŘEŠIT!! TENTO ADMIN JSI NA MĚ ZASEDL A DĚLÁ MI NASCHVÁLI!!!
DĚKUJI VÁM!!!
SVĚDCI: apple, (VIP) *NoBody*HellRider<Love> A OSTATNÍ KTEŘÍ BYLI NA SERVERU V 20:25!!!
TENTO ADMIN TO PŘEHÁNÍ A ZNEUŽÍVÁ SVÉ PRÁVA!
CHTĚLA BYCH POPROSIT ABY PO PŘESKOUMÁNÍ BYL TENTO BAN SMAZÁN A BYLA BYCH ODBANOVÁNA,
JEŠTĚ JEDNOU PÍŠU ADMIN MĚ VYPROVOKOVAL TÍM, ŽE MĚ NEOPRÁVNĚNĚ KICKOVAL!!
A NAPOSLED MĚ KICK ZA SLOVÍČKO FUJ!!
PŘITOM TO URÁŽKA ANI PROVOKACE NENÍ!!!
DĚKUJI!!!
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [The]=-*!N1zL!*-=
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:2145124614'
[AMXBans] Tva IP: '80.250.14.169'
[AMXBans] =======================================
DNES JSEM OPRAVNĚNĚ DOSTALA BAN ZA NADÁVKY, ALE NEBAVÍ MĚ TO, ŽE JSEM BYLA KICKOVÁNA ZA SLOVÍČKO - FUJ!
TENTO ADMIN KICK ZDŮVODNIL TÍM ŽE TO JE PROVOKACE A URAZKA!
MÁM TOHOTO PLNÉ ZUBY! NIKOHO JSEM TÍM NEURAZELA !!!! OD TED ABYCH SE BALA VUBEC NECO NAPSAT!
BYLA JSEM TÍMTO VYPROVOKOVÁNA K NADÁVKÁM!!! DOUFÁM ŽE UŽ TO KONEČNĚ NĚKDO BUDE ŘEŠIT!! TENTO ADMIN JSI NA MĚ ZASEDL A DĚLÁ MI NASCHVÁLI!!!
DĚKUJI VÁM!!!
SVĚDCI: apple, (VIP) *NoBody*HellRider<Love> A OSTATNÍ KTEŘÍ BYLI NA SERVERU V 20:25!!!
TENTO ADMIN TO PŘEHÁNÍ A ZNEUŽÍVÁ SVÉ PRÁVA!
CHTĚLA BYCH POPROSIT ABY PO PŘESKOUMÁNÍ BYL TENTO BAN SMAZÁN A BYLA BYCH ODBANOVÁNA,
JEŠTĚ JEDNOU PÍŠU ADMIN MĚ VYPROVOKOVAL TÍM, ŽE MĚ NEOPRÁVNĚNĚ KICKOVAL!!
A NAPOSLED MĚ KICK ZA SLOVÍČKO FUJ!!
PŘITOM TO URÁŽKA ANI PROVOKACE NENÍ!!!
DĚKUJI!!!
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [The]=-*!N1zL!*-=
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Nadavky [Na Admina]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:2145124614'
[AMXBans] Tva IP: '80.250.14.169'
[AMXBans] =======================================
- 33Milenka33
- Kolemjdoucí
[The]=-*!N1zL!*-=
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [The]=-*!N1zL!*-=
2015-01-09 20:29:24 TY KRIPLE< TED SI ME DEJ BAN< TY SI TAK VYMAZANY AZ TO BOLI!.
2015-01-09 20:29:28 KRETE>NE.
2015-01-09 20:29:31 POSRA>NY.
2015-01-09 20:29:48 TED MI DEJ BAN! KICKOVAT NEOPRAVNENE TI JDE.
2015-01-09 20:29:51 ZMR>DE.
Počkáme na vyjádření admina ohledně kicku, protože nevěřím že takto distingovaná dáma by si ho mohla zasloužit..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
přesně to jsem napsala, po té, co jsem dostavala kicky za slovo: FUJ!
Podle něj to byla provokace a nadavky, a co je na fuj provokace a nadávka?
po té jsem se jim nechala vyprovokovat, to přiznávám, proto že minule mě bezdůvodně dával slay a td.
a mám konzoli kde mám důkaz že jsem nenapsala nic víc než jen fuj.a bylo tam spousta dalších světků.
děkuji.
Podle něj to byla provokace a nadavky, a co je na fuj provokace a nadávka?
po té jsem se jim nechala vyprovokovat, to přiznávám, proto že minule mě bezdůvodně dával slay a td.
a mám konzoli kde mám důkaz že jsem nenapsala nic víc než jen fuj.a bylo tam spousta dalších světků.
děkuji.

- 33Milenka33
- Kolemjdoucí
Zdravím, jak už je z minulé stížnosti známo, tak mě takhle hráčka urážela a provokovala. Její reakce když jsem přišel na server byla taková..: 2015-01-09 20:23:34 BOZE >>> ZAS TENTO. Dobrá.. Ignoroval jsem to. Po nějaké době hraní na serveru mě zabila a napsala: 2015-01-09 20:28:07 FUJ. Bral jsem to jako provokaci a výsměch, tak jsem ji napomenul kickem, protože ji zjevně napomenout slovně nepomůže. Dále z ní vylezlo co je výše napsáno Aweem.
[The]=-*!N1zL!*-=
-
BrankOGrankO - Amatér
Jelikož je stížnost na kick, nikoliv na ban a admin dle vlastního vyjádření neměl relevantní důvod hráče ze server vykopnout, stížnost je oprávněná.
Admin bude svým HLSA důrazně poučen jak se v takových situacích chovat. V případě dalších problémů bude admin potrestán.
Stížnost oprávněná
lock
Admin bude svým HLSA důrazně poučen jak se v takových situacích chovat. V případě dalších problémů bude admin potrestán.
Stížnost oprávněná
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1