• Stránka 1 z 1
n1ZLI / HNS AB block
1. Popis situace - Chtěl bych si stěžovat na admina N1zli (Nevím přesný nick), admin mi už dal 2 neprávem dané bany.. První ,původně fish , že on skáče a já ho seknu do zad a on dopadne na block a poté z něho spadne úplně dolů a on mi pak píše ,že je to fish ? a to jako od kdy, já pokud vím ,tak je fish, že do něho seknu AŽ je na bloku...
Poté jsem si dělal z jednoho hráče srandu ,a dal jsem si na Death blokách nesmrtku ,což určitě není zneužití VIP, pokud vím , tak zneužití VIP je ,že když si dám nesmrtku když skáče na nějak jump např. pro broku , tudíž žádám o vyřešení...
2. Důkazy - Bohužel nemam , ale chtěl bych aby to jsem kdyžtak přidal admin (Pokud má)..
Poté jsem si dělal z jednoho hráče srandu ,a dal jsem si na Death blokách nesmrtku ,což určitě není zneužití VIP, pokud vím , tak zneužití VIP je ,že když si dám nesmrtku když skáče na nějak jump např. pro broku , tudíž žádám o vyřešení...
2. Důkazy - Bohužel nemam , ale chtěl bych aby to jsem kdyžtak přidal admin (Pokud má)..
-
Nocky - Profesionál
n1ZLI / HNS AB block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: n1ZLI / HNS AB block
Takže.. Žádné neoprávněné bany jsem ti nedal. FISH to byl, jelikož si mě zabil na blocku, můžou ti to dosvědčit další dva hráči co byli na serveru. A o tom zneužívání VIP si myslím, že nemá cenu se ani bavit. Stál si na death blocích a to, že musíš skákat na nějaký jump.. To je zkrátka blbost.
[The]=-*!N1zL!*-=
-
BrankOGrankO - Amatér
Re: n1ZLI / HNS AB block
Tohle jsou stížnosti ty máš mít důkaz.
Na Deathblocku s VIP nesmrtelností stát nemůžeš.
Na fish nemáš demo nic.
Stížnost se zamítá.
e.info : nevím kdo ti nakukal že se může s nesmrtkou na DB ale je to nesmysl a nikdo ti to říct nemohl.
Na Deathblocku s VIP nesmrtelností stát nemůžeš.
Na fish nemáš demo nic.
Stížnost se zamítá.
e.info : nevím kdo ti nakukal že se může s nesmrtkou na DB ale je to nesmysl a nikdo ti to říct nemohl.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1