• Stránka 1 z 1
[AKADEMIK]-na Skyblocku
Proč se chci stát adminem: Adminom by som sa chcel stať pretože hrávam na Skyblocku každodenne a niekedy tam proste admin nieje a nemá to nikto dať do poriadku takže asi tak no a niekedy ľudia/hráči volajú admina a niekedy tam je a niekedy nie takže tak a ja som každodenne na MC takže tak. Niekedy keď si skočím zahrať na Steamu nejaké hry.
Jak dlouho jsem na GS: Ufff na GS on MC 1.5.2 som mal VIPčka takže neviem koľko to bolo.
Kolik mi je let: Mám 15 rokov.
Pár slov o sobě: Volám sa Alex mám 15 rokov ako som hovoril som zo východného Slovenska bývam v malej dedinke. Hrávam hokej hrávam futbal za našu dedinu a najme sa venujem Gamingu.
Čím můžu být přínosem: Že na serveru nebudu Griefery,ľudia ktorí nebudu nadávať, aby nechodili na server cheatery a ešte viac.
A bol som na tomto Forumu Admin takže tak len práva mi odobrali preto lebo som bol v nemocnici 4 mesiace problémy s krkom presnejšie Štítna Žlaza.
Jak dlouho jsem na GS: Ufff na GS on MC 1.5.2 som mal VIPčka takže neviem koľko to bolo.
Kolik mi je let: Mám 15 rokov.
Pár slov o sobě: Volám sa Alex mám 15 rokov ako som hovoril som zo východného Slovenska bývam v malej dedinke. Hrávam hokej hrávam futbal za našu dedinu a najme sa venujem Gamingu.
Čím můžu být přínosem: Že na serveru nebudu Griefery,ľudia ktorí nebudu nadávať, aby nechodili na server cheatery a ešte viac.
A bol som na tomto Forumu Admin takže tak len práva mi odobrali preto lebo som bol v nemocnici 4 mesiace problémy s krkom presnejšie Štítna Žlaza.
-
Evz0rz - Kolemjdoucí
[AKADEMIK]-na Skyblocku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [AKADEMIK]-na Skyblocku
Napiš mi na TS.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1