Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

na vlastné nebezpečie

Příspěvekod Kr4it » 10 čer 2016, 22:09

Dobrý deň. Chcel by som sa spítať či je možne aby ma ct bezdôvodne zabil cez hromadné VD ked som stál asi 3 metre od zbrojky (spy vs spy) :?:
V pravidlách sa síce píše že pohyb je na vlastné nebezpečenstvo ale v tú chvílu sa tam ct z nikým nestrielalo. :?
Kr4it
Pokročilý
Pokročilý

na vlastné nebezpečie

od Rumcajz » 10 čer 2016, 22:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: na vlastné nebezpečie

Příspěvekod Yadang » 10 čer 2016, 22:38

Pred zbrojkou si na vlastne nebezpecie, ale CT len tak do teba strielat zacat nemoze, jedine ak sa mu pleties do strely ked striela do niekoho ineho. V tomto pripade je to FK ako vravis ale ja som to nevidel tak nemozem posudit co sa tam stalo.
Yadang
Drbna
Drbna

Příspěvekod PoPMaNCZ » 10 čer 2016, 22:52

"Na vlastní nebezpečí" je myšleno, že když tam budeš stát a nějaký tvůj kolega vězeň začne střílet do CTček za dveřmi, tak jsi v nebezpečné zoně, v které můžeš dostat nechtěně kill, protože střílejí po tom druhém. V tomto případě to FK NENÍ.

Někteří hráči to zas tolik nechápou a berou to tak, že začnou jak magoři sprayovat dveře a někoho tím zabijí. Bez jakéhokoliv důvodu s oznámení " před zbrojku na vlastní nebezpečí ". V tomto případě je to naprostá demence CTčka a FK to JE.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
steamcommunity.com/id/PoPMaNCZ
PoPMaNCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod byLife » 19 čer 2016, 22:22 VIP

Ach..

Já jakožto hráč Life stojím před zbrojkou a jdu např. afk chvíli ..
Hráč Aleš mezitím vběhne do zbrojky a CT Ferda ho zabije, přičemž ale jedna z jeho střel dá hlavu i mě ..
Ano, dostal jsem FK. Ne, nemám nárok na VD, protože jsem tam stál na vlastní nebezpečí.

V případě co popisuješ ty jde o úmyslný freekill a CT by mělo být potrestáno a zároveň poučeno o pravidlech.

Ale moje rada zní jasně,
pokud máte HVD, nebo máš VD jen ty, tak prostě jdi na atrakce, koukni se po mapě.. Užívej si.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na JailBreak Servery