• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Nábor na Admian Jailbreak Simple
Dobrý den, rád bych požádal o práva na Jailbrek Simple.
Nick ve hře : zNachCZ [!!!BOOOOM!!!]
Nick na forum : zNachCZ
Věk : 14
Steam nick : zNachCZ [!!!BOOOOM!!!]
Nějaké bany a nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): No měl jsem ban na kotelně, ale od té doby už jsem se poučil a hraju poctivě.
Něco o době : Jmenuju se Michal a je mi 14 roků. Jsem na Základní škole v 8 třídě. Ve velném času jsem venku s přítelkyní a po večerech trávím čas na počítači. Pocházím ze Slovenska ale bydlím už od 6 let v České Republice.
Proč by jsem chtěl na GS admina? : Takže jednou už jsem roli admina měl ale na jiném portále, mám s ním zkušenosti a na Jailbreak Simple trávím nejvíce času, ale pokaždé co hraju tak je nějaký KID u CT, nemá mik a nebo nezná pravidla, žádný admin není přítomen a ostatní hráče to štve.
Budu rád na konečný verdikt této žádosti.
Nick ve hře : zNachCZ [!!!BOOOOM!!!]
Nick na forum : zNachCZ
Věk : 14
Steam nick : zNachCZ [!!!BOOOOM!!!]
Nějaké bany a nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): No měl jsem ban na kotelně, ale od té doby už jsem se poučil a hraju poctivě.
Něco o době : Jmenuju se Michal a je mi 14 roků. Jsem na Základní škole v 8 třídě. Ve velném času jsem venku s přítelkyní a po večerech trávím čas na počítači. Pocházím ze Slovenska ale bydlím už od 6 let v České Republice.
Proč by jsem chtěl na GS admina? : Takže jednou už jsem roli admina měl ale na jiném portále, mám s ním zkušenosti a na Jailbreak Simple trávím nejvíce času, ale pokaždé co hraju tak je nějaký KID u CT, nemá mik a nebo nezná pravidla, žádný admin není přítomen a ostatní hráče to štve.
Budu rád na konečný verdikt této žádosti.
-
zNachCZ - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Nábor na Admian Jailbreak Simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na Admian Jailbreak Simple
Prejdi Akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán