• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Nabor na Admina :) ( 2 pokus )
Věk: Je mi 15 let narodil jsem se roku 1998 08.12
Jméno ve hře: Ve hře se jmenuji MPiik
Originalní MC : mám už několik let
VIP: dokoupím hned jak budu při penězích
Primární server: Hraji na Skyblocku a zacnu na Survivale
baví me velmi stavět 
Denní aktivita: Jelikož semnou chtělo spoustu lidí hrát MC tak jsem začal a nějak mě to začlo bavit ty 3-4 hodiny deně si zahraju
Přestupky na Gamesites: pokuď vím tak žádné
Přestupky mimo Gamesites: 1x sem dostal ban na Minecraft ze prý DEMENCE tomu adminoj bylo 12 let ....
Něco o mě: Jmenuji se Roman... Říkají mi Momo. Tento rok sem vyšel ze zakladní školy nastupuji na Střední skolu automechanika
Moje koníčky: stvění v minecraftu a hrani CS:GO
Proč zrovna já ? : Rád pmáhám lidem který jsi nevědí rady. Zkouším nové věci z WE "nic co by schodilo server". Dříve jsem s kamarádamy hral na ruzných serverech a rád jsem kazdému pomahal s pluginy a podobnými věcmi. Když nato příde postavím i neco užitečného třeba Event,Hotel, pomohu se spawnem atd.. A navíc rád podporuji Gamesites tak bych mohl každý měsíc poslat 150Kč. A kdy bude potřeba stačí mi jen napsat na Skype a pomůžu
Děkuji za prečtení
Jméno ve hře: Ve hře se jmenuji MPiik
Originalní MC : mám už několik let

VIP: dokoupím hned jak budu při penězích
Primární server: Hraji na Skyblocku a zacnu na Survivale

Denní aktivita: Jelikož semnou chtělo spoustu lidí hrát MC tak jsem začal a nějak mě to začlo bavit ty 3-4 hodiny deně si zahraju

Přestupky na Gamesites: pokuď vím tak žádné
Přestupky mimo Gamesites: 1x sem dostal ban na Minecraft ze prý DEMENCE tomu adminoj bylo 12 let ....
Něco o mě: Jmenuji se Roman... Říkají mi Momo. Tento rok sem vyšel ze zakladní školy nastupuji na Střední skolu automechanika
Moje koníčky: stvění v minecraftu a hrani CS:GO
Proč zrovna já ? : Rád pmáhám lidem který jsi nevědí rady. Zkouším nové věci z WE "nic co by schodilo server". Dříve jsem s kamarádamy hral na ruzných serverech a rád jsem kazdému pomahal s pluginy a podobnými věcmi. Když nato příde postavím i neco užitečného třeba Event,Hotel, pomohu se spawnem atd.. A navíc rád podporuji Gamesites tak bych mohl každý měsíc poslat 150Kč. A kdy bude potřeba stačí mi jen napsat na Skype a pomůžu

Děkuji za prečtení

- freeBEE
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Nabor na Admina :) ( 2 pokus )
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nabor na Admina :) ( 2 pokus )
Zamietam!
Požiadaj si najskôr za mesiac!
Požiadaj si najskôr za mesiac!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán