• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Nábor na admina/Survival
1. Vek:15
2. Nick v hre:Sarusem
3. Originálny MC:mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) :nemám
5. Primárny server kde chcete práva:Survival
6. Denná aktivita:4-5 hodín denne
ale teraz cez školu to bude tak 2-3 hod. denne 
7. Priestupky na gamesites:Nič
8. Priestupky mimo gamesites:Inde nehrám
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov):Volám sa Samuel pochádzam z Nižného Hrabovca, malá dedinka na východe Slovenska rád hrávam MC som na ňom asi aj závislý medzi moje koníčky patria pc hry,fotbal,hokejbal.Som mierumilovný rád komunikujem
.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):Ták ako som už vravel som mierumilovný rád komunikujem pomáham ludom rád upozrňujem spamerov atp. nemám veľmo v láske cheatrov rád by som ich zastavil a vyčistil od ních server!Mal som skúsenosti s adminmi a poznám nejaké tie príkazy.Ták a teraz by som rád prešiel k záveru
. Keď že mám rád GS tak by som rád adminoval a chránil server. Z mojej strany všetko.
Pekný deň prajem. 
PS: mám nahraté hodiny na servry ale teraz som tam dlhšie nebol. A ubehol už mesiac a niečo od poslednej prihlášky
.
2. Nick v hre:Sarusem
3. Originálny MC:mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) :nemám
5. Primárny server kde chcete práva:Survival
6. Denná aktivita:4-5 hodín denne

7. Priestupky na gamesites:Nič
8. Priestupky mimo gamesites:Inde nehrám

9. Niečo o mne (minimálne 20 slov):Volám sa Samuel pochádzam z Nižného Hrabovca, malá dedinka na východe Slovenska rád hrávam MC som na ňom asi aj závislý medzi moje koníčky patria pc hry,fotbal,hokejbal.Som mierumilovný rád komunikujem

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):Ták ako som už vravel som mierumilovný rád komunikujem pomáham ludom rád upozrňujem spamerov atp. nemám veľmo v láske cheatrov rád by som ich zastavil a vyčistil od ních server!Mal som skúsenosti s adminmi a poznám nejaké tie príkazy.Ták a teraz by som rád prešiel k záveru

PS: mám nahraté hodiny na servry ale teraz som tam dlhšie nebol. A ubehol už mesiac a niečo od poslednej prihlášky

Ahoj moje meno je Maroš
-
KazaNowa - Amatér
[Zamítnuto] Nábor na admina/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na admina/Survival
Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1