Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Nábor na Admina

Příspěvekod Minec360 » 18 říj 2019, 17:22

Název topicu: [-Fetoš-]

Nick na serveru: [-Fetoš-]
SID: STEAM_0:0:217248916
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=79142#
Bany, které jsem dostal: 1 za MFK ktorý som nechcel dať v tedy som nevedel pravidla :)
Něco o mně: volám sa Paťo (Pump) bývam na Slovensku je mi 15 rokov som bývali Akademik CS:GO Gamesites.
Moja oblúbena Farba je Modrá a rád hram hry CS:GO,ROE atď....
Proč právě já: Bol som bývali Akademik Gamesites a chcel by som udržiavať poriadok na serveroch (nie prísny)
Zkušenosti s CS:GO: V CSGO mam nahráne 1000+ :)
Obrázek[/url]

pozrel si si ma si gay!
Minec360
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] Nábor na Admina

od Rumcajz » 18 říj 2019, 17:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nábor na Admina

Příspěvekod ericek111 » 19 říj 2019, 13:13

[sarcasm] My berieme len prísnych adminov! :( [/sarcasm]

Vidím jedno nahlásenie do PP za mesiac. Teraz si začal znovu hrať, tak už si žiadaš o práva? Nemáš za posledný mesiac ani 20 hodín. To isté Ti bolo vytýkané aj v minulej žiadosti spred mesiaca. Neviem si predstaviť mať v AT niekoho, kto nevie splniť pár jednoduchých požiadaviek.

V žiadosti o akademika z januára tohto roku si uviedol vek 13 rokov. To si za 9 mesiacov zostarol o dva roky? Hm.

Tento rok si už o práva nežiadaj. Ak uvidíme snahu, môžeme sa baviť o akadémii alebo testoch na admina.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

Re: [Zamietnuté] Nábor na Admina

Příspěvekod Minec360 » 19 říj 2019, 13:20

Dobre je mi 14 ale za
mesiac mi bude 15
Obrázek[/url]

pozrel si si ma si gay!
Minec360
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Minec360 » 19 říj 2019, 13:29

+ nechcem nikomu kaziť hru že budem prísny zatial žiadneho admina som nevidel prísneho zabavali sa a hotovo načo byť prísny zato toho admina nebudu mať radi že bude prísny napr. Ladik nemaliho radi lebo bol prísny akože nechápem ako to funguje ja radšej pobavím ľudí (Prísny nie)

+pred 9mesiacmi čo bolo to som mal už 14 lebo 16 12 som mal nar. ja som to iba s copy o 4 mesice starší post (povedal mi to snow nech to tak urobim takže) :? :? :?

a nie teraz hrám už tu skoro 2 mesiace zas mal by som mať nahranýh 30+ hodin za meno Fetoš mam 14+ a ešte som mal meno LiL Pump tam mam 15+ nahranich takže :I
Obrázek[/url]

pozrel si si ma si gay!
Minec360
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 19 říj 2019, 14:10

Na piaty raz som to akosi prelúskal. Ešteže máme tie interpunkčné znamienka...

Svoj pôvodný príspevok som upravil. Bol to pokus o vtip, no čo už... haha.

Na serveri píšeš nasledovné:
2019-09-27 14:29:14           je mi 13 a zniem ako 16.

Tak kde leží pravda?

K tej aktivite, v žiadosti vidím jeden odkaz na HLstaty. Na tom účte nemáš nahratých ani 14 hodín.

Na práva máš ešte čas. Akadémia by Ti pomohla. Nemyslím si, že by to na pohovore dopadlo dobre. Zatiaľ hraj na serveroch, nahlasuj a pomáhaj.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Příspěvekod Minec360 » 19 říj 2019, 14:17

Se**m na to pokusil som sa a hotovo nič tak čau
Obrázek[/url]

pozrel si si ma si gay!
Minec360
Pokročilý
Pokročilý