• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Nábor:
Nick na serveru: ⚡ #Lucky ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=71685
Bany, které jsem dostal: Bany jsem dostal 2 mute za které jsi mužu bohužel jsám / : a to tak že jsem neposlouchal Simona/admina oba dva na 10 mnt.
Něco o mně:Moje křestní jméno je Adam,Narodil jsem se v Mladé Boleslavi.Bydlím v Mladé Boleslavi i do Ted,Chodím do 7 Třídy,a o rok jsem šel díl..Narodil jsem jse ve 2004 , Moje koníčky jsou hraní počítačových her a hraní Fodbalu a tennisu. Nejradši hraji na PC CS:GO ,Rust,Gta 5,a Friday
.Už nějaké roky CS:GO hraju zhruba 2/3 Na JB hraji zhruba 1 rok a víc hlavně na druhem učtu.1/2 roky a stále mě to baví. Velice se orientuji v Aim,Pravidla a podobně
Proč právě já:většinou věci řeším s chladnou hlavou a často upozorňuji hráče kteří dělají problémy. na JB jsem trávil většinu mého volného času.Akademii jsem prošel z důvodu toho abych měl dostatek zkušeností na budoucí nábory.Rád bych se stal někým z velké rodiny adminů ,kteří by potřebovali pomoct ( :
Zkušenosti s CS:GO:Na CS:GO mám nahráno víc než 2981h ( Započítávám do toho i druhý účet).
Případné poznámky:Při zkušebních testech s Cvrky jsem měl 7,5/10 dobře.
Život Hraní Pc her je Duležitější než Real život
a to fakt někdy ,
STEAM PROFILE https://steamcommunity.com/profiles/76561198839298111/
Na JB Serverech jsem VIP
# userid name uniqueid connected ping loss state rate
# 5 1 "⚡ #Lucky ( ͡° ͜ʖ ͡° )" STEAM_1:1:439516191 01:45 34 0 active 196608
#end
hostname: Gamesites.cz ^JailBreak #5
version : 1.36.5.9 secure
type : community dedicated
map : jb_spy_vs_spy_beta7b
players : 1 humans, 0 bots (26/0 max) (not hibernating)
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=71685
Bany, které jsem dostal: Bany jsem dostal 2 mute za které jsi mužu bohužel jsám / : a to tak že jsem neposlouchal Simona/admina oba dva na 10 mnt.
Něco o mně:Moje křestní jméno je Adam,Narodil jsem se v Mladé Boleslavi.Bydlím v Mladé Boleslavi i do Ted,Chodím do 7 Třídy,a o rok jsem šel díl..Narodil jsem jse ve 2004 , Moje koníčky jsou hraní počítačových her a hraní Fodbalu a tennisu. Nejradši hraji na PC CS:GO ,Rust,Gta 5,a Friday

Proč právě já:většinou věci řeším s chladnou hlavou a často upozorňuji hráče kteří dělají problémy. na JB jsem trávil většinu mého volného času.Akademii jsem prošel z důvodu toho abych měl dostatek zkušeností na budoucí nábory.Rád bych se stal někým z velké rodiny adminů ,kteří by potřebovali pomoct ( :
Zkušenosti s CS:GO:Na CS:GO mám nahráno víc než 2981h ( Započítávám do toho i druhý účet).
Případné poznámky:Při zkušebních testech s Cvrky jsem měl 7,5/10 dobře.
Život Hraní Pc her je Duležitější než Real život

STEAM PROFILE https://steamcommunity.com/profiles/76561198839298111/
Na JB Serverech jsem VIP
# userid name uniqueid connected ping loss state rate
# 5 1 "⚡ #Lucky ( ͡° ͜ʖ ͡° )" STEAM_1:1:439516191 01:45 34 0 active 196608
#end
hostname: Gamesites.cz ^JailBreak #5
version : 1.36.5.9 secure
type : community dedicated
map : jb_spy_vs_spy_beta7b
players : 1 humans, 0 bots (26/0 max) (not hibernating)
- Lucky007
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Nábor:
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor:
Ahoj,
zakládat každý den novou žádost ti opravdu nepomůže.
Stále nemáš splněnou drtivou většinu podmínek. Pokud bys někdy v budoucnosti (hodně, hodně, ale hodně vzdálené) opravdu chtěl být adminem, tak si musíš projít akademií..
Další žádosti, prosím, nezakládej.
Zamítnuto
zakládat každý den novou žádost ti opravdu nepomůže.
Stále nemáš splněnou drtivou většinu podmínek. Pokud bys někdy v budoucnosti (hodně, hodně, ale hodně vzdálené) opravdu chtěl být adminem, tak si musíš projít akademií..
Další žádosti, prosím, nezakládej.
Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1