• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nadávky a bany
Ahoj, jak je možné, že když hráč uráží administrátora, že dostane okamžitě ban, ale když začne nadávat normálnímu hráči, tak pouze upozornění, kick a poté nejkratší ban?
Provokace administrátorů je to samé, nesmíš provokovat admina jinak trest, ale když hrač napíše, že ho někdo provokuje, většinou se nic neděje a admin hraje dál bez reakce, maximálně jednou upozorní a dál to neřeší i když je provokace očividná?
Je admin něco víc jak hráč?...
Provokace administrátorů je to samé, nesmíš provokovat admina jinak trest, ale když hrač napíše, že ho někdo provokuje, většinou se nic neděje a admin hraje dál bez reakce, maximálně jednou upozorní a dál to neřeší i když je provokace očividná?
-
FurtiveCz - Zkušený
Nadávky a bany
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nadávky a bany
FurtiveCz píše:Provokace administrátorů je to samé, nesmíš provokovat admina jinak trest, ale když hrač napíše, že ho někdo provokuje, většinou se nic neděje a admin hraje dál bez reakce, maximálně jednou upozorní a dál to neřeší i když je provokace očividná?
Ak vidím že sa niekto snaží vyvolať hádku tak ho ukľudnim a je mi jedno či to bolo na hráča alebo admina. Ale v zásade ide o to že hráč si môže dotyčného človeka mutnúť, admin nie. Nakoľko tu je riziko že ak by začal hráč nadávať admin ho nepotrestá lebo ho nepočuje. Ďalej je tu aj to že admin musí byť prirodzená autorita, keď spolužiakovi v škole povieš že je kkt tiež bude nasledovať iná rekcia ak to isté povieš učiteľke.

-
ZelezoBeton - Profesionál
FurtiveCz píše:Ahoj, jak je možné, že když hráč uráží administrátora, že dostane okamžitě ban, ale když začne nadávat normálnímu hráči, tak pouze upozornění, kick a poté nejkratší ban?
Dám ti príklad zo života, ber admina ako Policajta,Šefa keď im vynadáš tak ťa trest neminie a normalného hráča ber ako občana , proste mu vynadáš a on si bude o tebe myslieť že si hlupák a bude ťa ignorovať

-
KhalDenny - Spamer
KhalDenny píše:FurtiveCz píše:Ahoj, jak je možné, že když hráč uráží administrátora, že dostane okamžitě ban, ale když začne nadávat normálnímu hráči, tak pouze upozornění, kick a poté nejkratší ban?
Dám ti príklad zo života, ber admina ako Policajta,Šefa keď im vynadáš tak ťa trest neminie a normalného hráča ber ako občana , proste mu vynadáš a on si bude o tebe myslieť že si hlupák a bude ťa ignorovať
Pokud vím tak policii můžu říct, že jsou na píču nebo že je to kok a stejně si o tobě jen může myslet, že jsi pošahanec.
A Krakin ve škole, tě učí vnímat autoritu. Ale to se stejně většina na JB nikdy nenaučila.
Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
Oprava**
Ve škole mají učit autoritu Železo, ne v csku admini. Ale většina hráčů na JB se to nenaučila.
Ve škole mají učit autoritu Železo, ne v csku admini. Ale většina hráčů na JB se to nenaučila.
Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
ZelezoBeton píše:Ak vidím že sa niekto snaží vyvolať hádku tak ho ukľudnim a je mi jedno či to bolo na hráča alebo admina. Ale v zásade ide o to že hráč si môže dotyčného človeka mutnúť, admin nie. Nakoľko tu je riziko že ak by začal hráč nadávať admin ho nepotrestá lebo ho nepočuje. Ďalej je tu aj to že admin musí byť prirodzená autorita, keď spolužiakovi v škole povieš že je kkt tiež bude nasledovať iná rekcia ak to isté povieš učiteľke.
Pochybuji o tom, že banováním si admin získá autoritu, možná spíše nenávist, pokud je někdo idiot, tak je idiot a idiot bude, ban to nezmění, ale o to mi nejde, jde mi o ten nesmyslný princip mezi hráčem a adminem.
Mutnout si ho můžeš, ale co když má ten dotyčný hráč simona?

-
FurtiveCz - Zkušený
KhalDenny píše:Dám ti príklad zo života, ber admina ako Policajta,Šefa keď im vynadáš tak ťa trest neminie a normalného hráča ber ako občana , proste mu vynadáš a on si bude o tebe myslieť že si hlupák a bude ťa ignorovať
To je pěkná blbost srovnávat hru s realitou, ale dobře.
Admin není policista ani žádný šéf serveru

A dle tvého názoru je admin něco více jak normální hráč.

šéf> normální člověk
admin> normální hráč
-
FurtiveCz - Zkušený
FurtiveCz píše:Admin není policista ani žádný šéf serveruje to někdo kdo má udržovat pořádek na serveru a trestat za porušování pravidel, bez ohledu na to kdo porušuje pravidla a komu tím kazí hru.
Presne toto je popis policajta v irl, udržuje poriadok a trestá porušenie pravidiel (zákona).
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Ajvej píše:
Pokud vím tak policii můžu říct, že jsou na píču nebo že je to kok a stejně si o tobě jen může myslet, že jsi pošahanec.
Podle mě kecáš, kámoš za něco takového dostal pokutu 500 korun.

-
Wurst1 - CS:GO HLSA
Wurst1 píše:Ajvej píše:
Podle mě kecáš, kámoš za něco takového dostal pokutu 500 korun.
Oh fuck

Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
FurtiveCz píše:ZelezoBeton píše:Ak vidím že sa niekto snaží vyvolať hádku tak ho ukľudnim a je mi jedno či to bolo na hráča alebo admina. Ale v zásade ide o to že hráč si môže dotyčného človeka mutnúť, admin nie. Nakoľko tu je riziko že ak by začal hráč nadávať admin ho nepotrestá lebo ho nepočuje. Ďalej je tu aj to že admin musí byť prirodzená autorita, keď spolužiakovi v škole povieš že je kkt tiež bude nasledovať iná rekcia ak to isté povieš učiteľke.
Pochybuji o tom, že banováním si admin získá autoritu, možná spíše nenávist, pokud je někdo idiot, tak je idiot a idiot bude, ban to nezmění, ale o to mi nejde, jde mi o ten nesmyslný princip mezi hráčem a adminem.
Mutnout si ho můžeš, ale co když má ten dotyčný hráč simona?(To určitě není řešení)
No vidís ty si si tú nenavisť získal takú, že ťa hráči začali loviť aby ťa zrušili nakoniec sa im to podarilo. Bol si na nich jemný

-
KhalDenny - Spamer
KhalDenny píše:FurtiveCz píše:ZelezoBeton píše:Ak vidím že sa niekto snaží vyvolať hádku tak ho ukľudnim a je mi jedno či to bolo na hráča alebo admina. Ale v zásade ide o to že hráč si môže dotyčného človeka mutnúť, admin nie. Nakoľko tu je riziko že ak by začal hráč nadávať admin ho nepotrestá lebo ho nepočuje. Ďalej je tu aj to že admin musí byť prirodzená autorita, keď spolužiakovi v škole povieš že je kkt tiež bude nasledovať iná rekcia ak to isté povieš učiteľke.
Mutnout si ho můžeš, ale co když má ten dotyčný hráč simona?(To určitě není řešení)
No vidís ty si si tú nenavisť získal takú, že ťa hráči začali loviť aby ťa zrušili nakoniec sa im to podarilo. Bol si na nich jemný.
Tru lul

Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
KhalDenny píše:FurtiveCz píše:ZelezoBeton píše:Ak vidím že sa niekto snaží vyvolať hádku tak ho ukľudnim a je mi jedno či to bolo na hráča alebo admina. Ale v zásade ide o to že hráč si môže dotyčného človeka mutnúť, admin nie. Nakoľko tu je riziko že ak by začal hráč nadávať admin ho nepotrestá lebo ho nepočuje. Ďalej je tu aj to že admin musí byť prirodzená autorita, keď spolužiakovi v škole povieš že je kkt tiež bude nasledovať iná rekcia ak to isté povieš učiteľke.
No vidís ty si si tú nenavisť získal takú, že ťa hráči začali loviť aby ťa zrušili nakoniec sa im to podarilo. Bol si na nich jemný.

OPRAVA. Nechal se zrusit sam po nekolika OPRAVNENYCH stiznosti.

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
Cobweb píše:FurtiveCz píše:Admin není policista ani žádný šéf serveruje to někdo kdo má udržovat pořádek na serveru a trestat za porušování pravidel, bez ohledu na to kdo porušuje pravidla a komu tím kazí hru.
Presne toto je popis policajta v irl, udržuje poriadok a trestá porušenie pravidiel (zákona).
Vy máte nějakou nemoc, že musíte pořád porovnávat irl se hrou, je to úplná pič*****, kterou se snažíte vysvětlit jinou pič*****, protože nemáte normální logickou odpověď proč to tak je.
-
FurtiveCz - Zkušený
Kdyby si nebyl tupec, tak se podíváš do těch stížností a zjistíš že to zrušení práv není za ''jemnost'' a nepsal by si tu takové hovn*.

-
FurtiveCz - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2