• Stránka 1 z 1
nadavky do rodiny / d2 only1
Server: d2only #1
Nickname porušujícího: Bujak/Kapo
Čas porušovaní: viz v důkazu
Důkaz: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2779 - prvni i druha strana
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:1840998479
Váš pohled na situaci:
Bujak se nam opet utrhl ze retezu... Opet campi na T spawnu s awp, ale jelikoz se mi nechtelo natacet demo, za tohle ho nahlasovat nebudu (i kdyz v zaznamech serveru by nebylo tezke to dohledat. Opet si nedava pozor na jazyk a vulgarne nadava jinym hracum na rodinu (casto bezduvodne nebo jen proto ze ho nekdo vyzve at nekempi.) Ale jde mi hlavne o ty nadavky, tohle je opravdu vyjadrovani na urovni velmi nizce inteligentniho cloveka. Taky ho nahlasuju proto, ze jsem k tomu byl vyzvan pri prvem nahlaseni kdy jeste dostal mirnej trest.
Nickname porušujícího: Bujak/Kapo
Čas porušovaní: viz v důkazu
Důkaz: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2779 - prvni i druha strana
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:1840998479
Váš pohled na situaci:
Bujak se nam opet utrhl ze retezu... Opet campi na T spawnu s awp, ale jelikoz se mi nechtelo natacet demo, za tohle ho nahlasovat nebudu (i kdyz v zaznamech serveru by nebylo tezke to dohledat. Opet si nedava pozor na jazyk a vulgarne nadava jinym hracum na rodinu (casto bezduvodne nebo jen proto ze ho nekdo vyzve at nekempi.) Ale jde mi hlavne o ty nadavky, tohle je opravdu vyjadrovani na urovni velmi nizce inteligentniho cloveka. Taky ho nahlasuju proto, ze jsem k tomu byl vyzvan pri prvem nahlaseni kdy jeste dostal mirnej trest.
- xant0
- Amatér
nadavky do rodiny / d2 only1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nadavky do rodiny / d2 only1
Zdravím,
hráč zabanován (nadávky do rodiny).
Děkujeme za nahlášení, ale příště chci vidět screenshot SID.
Lock.
hráč zabanován (nadávky do rodiny).
Děkujeme za nahlášení, ale příště chci vidět screenshot SID.
Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1