ts.gamesites.cz. Těšíme se na vaši návštěvu

Nadávky od Administrátora Weyn-a

Příspěvekod Pikolino » 24 črc 2015, 11:19

Takže rád bych vás seznámil ze situací která se uskutečnila na Teamspeak-u a to při hraní Gather a to konkrétně Counter-Strike 1.6 Gather a stalo se to v Admin Room CS. Weyn mi začal úplně bezvýznamně nadávat a to konkrétně do rodiny padly tam narážky na moji rodinu což to já si beru velmi osobně a chtěl bych aby se tato situace ještě dál řešila a aby s administrátorem Weynem bylo domluveno. Weyn mi začal nadávat při výběru teamu a potom ještě po gatheru,nic méně myslel sem si o Weym-ovy že na svůj věk by měl mít trochu rozumu a ještě když je v A-Teamu což je velká čest tak by nám mladším hráčům příkladem a ne řešit věci tímto způsobem.U této situace byl hráč Love,hráč Wowa. Jinak Weyn mi přijde trochu zaujat, na to že když hráč na TS nemá žádnou ikonku tak se k němu chová arogantně a když přijde někdo kdo má nějaké ikonky tak už se snim baví uplně jiným stylem.A toto nebylo poprvé kdy mi Weyn nadával ale tohle byl vrchol ,a když už to došlo tak daleko že mi Weyn nadává do rodiny tak sem se rozhodl odeslat tu to stižnost. Děkuji za přečtení a doufám že se tento problém nějak vyřeší. By #Piky
Pikolino
Amatér
Amatér

Nadávky od Administrátora Weyn-a

od Rumcajz » 24 črc 2015, 11:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nadávky od Administrátora Weyn-a

Příspěvekod Pikolino » 24 črc 2015, 11:21

Jinak omlouvám se za gramatické chyby jestli nějaké jsou a omlouvám se za to že sem to napsal do toho to topicu,odehralo se to na TS tam sem to napsal do toho to topicu.
Pikolino
Amatér
Amatér

Příspěvekod w0wA » 24 črc 2015, 11:55

Tak je pravda , že som pri tomto všetkom bol. Čim začat? No tak na tom gatheru som bol a fakt tam padlo viac nadávok na adresu pikyho zo strany WEYNA. Ak niekto začne nadávať na mňa tak to riešiť nebudem ale aby sa proste pustil admin (WEYN) dospelí človek do rodiny 14 ročného chlapca( Pikyho ) tak to je vrchol. Ja momentálne nemám prístup na pc tak som poskytol Pekloovy jednu z reakcií WEYNA na Gatheru. Na TSku sa správa arogantne a hnusne voči ľuďom ktorý mu pomáhali keď nebol ani DJ Jožin . :!: :!: To je všetko čo som chcel napísať a potvrdzujem že to čo písal Pikolino je pravda

http://leteckaposta.cz/469631758
w0wA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WEYN » 24 črc 2015, 15:00 VIP

Ahoj,
tímto se omlouvám Pikymu, ujely mi nervy. Padla nadávka nic nepopírám.
Piky měl sis na mě stěžovat hned v ten den já bych se ti omluvil, mrzí mě to.

Screen od Wowy je směšný a irelevantní navíc nebyl ani na Pikyho, ale na Loveho + na gatheru nadávají všichni, ale vyscreenuju se já a hned se řeším,nečekaně. Dejte mě klidně na BL určitě už s vámi hrát nebudu.

Víc vám k tomu nemám co říct.
Přeji všem hezký den. Pikymu se omlouvám.
LEGENDA GAMESITES
WEYN
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod K0v » 24 črc 2015, 16:01

WEYN píše:Ahoj,
tímto se omlouvám Pikymu, ujely mi nervy. Padla nadávka nic nepopírám.
Piky měl sis na mě stěžovat hned v ten den já bych se ti omluvil, mrzí mě to.

Screen od Wowy je směšný a irelevantní navíc nebyl ani na Pikyho, ale na Loveho + na gatheru nadávají všichni, ale vyscreenuju se já a hned se řeším,nečekaně. Dejte mě klidně na BL určitě už s vámi hrát nebudu.

Víc vám k tomu nemám co říct.
Přeji všem hezký den. Pikymu se omlouvám.

kdyz ja zas hraju gather je to samy rage quit :lol:
CS:GO PLAYER

CSko PLAYER
K0v
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Garlin » 24 črc 2015, 16:07

Ja nechapem co tu resite, hrali ste gather takze uzavreta skupina ludi. Nechod tam kde nadavaju ak sa ti to nepaci.

Weyn ty si daj sprchu a radsej hod rage quit bez slov do buducna. A ked mas nutkanie nadavat nekomu do rodiny tak si chod nadavat tej svojej. Toto fakt nemam rad a mas stastie ze to bola uzavreta skupina ludi, byt to na serveru tak letis.

PS do buducna poprosim nejaky audio zaznam dolozit. Screeny su irelevantne.

LOCK

PS w0wA ty sa neser tam kde nemas. A nechapem co dodavas screeny z CSka ked toto je staznost na vystupovanie na TS. Naviac na tych screenoch nic neje. Ak nekto nekomu napise do hry neco take ako je na screene naviac na gatheru neje to ani na kick.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod KOFOLA » 28 črc 2015, 10:45

Ten pocit, když se do sebe pustí tihle dva :D :D

Mám zcela racionální a objektivní řešení :D

zabanujeme oba, vy budete nespokojení, ale já budu bouchat šampaňské :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek