• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Nadavky
Zdravim chcel by som sa spytat niekhoo z vyššich napriklad extremera alebo hlsa proste ako to je kedže niektory admini banuju za niečo čo nadavka neni a niekto banuju unahlene za niečo čo je nadavka ale ja som to nevedel prsote raz to je tak raz to je inak tak mi to može prosim niekto usmiernit nech viem
decko - povolene poviem decko adminovy dostanem ban ? ....
debyl - nadavka ? ale v nicku to možem mat nerozumiem
hlupak - uražka ? ale v nicku to možem mat nerozumiem ...
retardovany -uražka za ktoru sa banuje 10 minut hned bez upozornenia ?
drž hubu - kick hned čo sa napojim na server a poviem to adminovy lentak
autista - diagnoza tak prečo dostanem za to upozorneni aelbo kick
šašek /opica - uražky medzi hračama ale ked to povie admin tak je to v poriadku
dement -nadavka ? či niečo za čo by som mal dostat instant 10 minut ban ?
idyjot /idiot v nicku to možeš mat ale povieš to niekomu tak dostaneš ban ...
krypl /kreten nadavky /uražky v nicku povolene ale na serveru ked poveiš na niekoho tak dostaneš ban ?
a kopu dalšich proste mohol by mi to niekto ozrejmit dakujem
decko - povolene poviem decko adminovy dostanem ban ? ....
debyl - nadavka ? ale v nicku to možem mat nerozumiem
hlupak - uražka ? ale v nicku to možem mat nerozumiem ...
retardovany -uražka za ktoru sa banuje 10 minut hned bez upozornenia ?
drž hubu - kick hned čo sa napojim na server a poviem to adminovy lentak
autista - diagnoza tak prečo dostanem za to upozorneni aelbo kick
šašek /opica - uražky medzi hračama ale ked to povie admin tak je to v poriadku
dement -nadavka ? či niečo za čo by som mal dostat instant 10 minut ban ?
idyjot /idiot v nicku to možeš mat ale povieš to niekomu tak dostaneš ban ...
krypl /kreten nadavky /uražky v nicku povolene ale na serveru ked poveiš na niekoho tak dostaneš ban ?
a kopu dalšich proste mohol by mi to niekto ozrejmit dakujem
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Re: Nadavky
Zdravím. Nevím kdo toto banuje, ale osobně já takovéto urážky nijak neřeším
Maximálně autista či retard pokud tyto dvě hráč používá často a přímo je směřuje na hráče ale netrestám za to.
To že dostaneš trest za to že napíšeš admin je děcko, či něco jiného z tohoto..Urážíš admina a tím podkopáváš jeho autoritu co by člověka, kterého máte respektovat a řídit se jeho rozhodnutím.
Co se týká slovního spojení drž hubu. Jak psala Dandee pokud je to směřováno admonovi, tak podkopáváš jeho autoritu na serveru.
Každopádně kdybychom měli trestat i za tato slova, tak bychom museli být asi z nějaké náboženské sekty. Toto jsou ty lehčí urážky, které se dají přehlédnout. Aspoň dle mého. Ale toto je jen můj názor, každý admin ho má samozřejmě jiný.

To že dostaneš trest za to že napíšeš admin je děcko, či něco jiného z tohoto..Urážíš admina a tím podkopáváš jeho autoritu co by člověka, kterého máte respektovat a řídit se jeho rozhodnutím.
Co se týká slovního spojení drž hubu. Jak psala Dandee pokud je to směřováno admonovi, tak podkopáváš jeho autoritu na serveru.
Každopádně kdybychom měli trestat i za tato slova, tak bychom museli být asi z nějaké náboženské sekty. Toto jsou ty lehčí urážky, které se dají přehlédnout. Aspoň dle mého. Ale toto je jen můj názor, každý admin ho má samozřejmě jiný.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Zdravím. Nevím kdo toto banuje, ale osobně já takovéto urážky nijak neřešímMaximálně autista či retard pokud tyto dvě hráč používá často a přímo je směřuje na hráče ale netrestám za to.
každy admin ma rovnako aj ine tresty a ine pravidla podla toho čo si napisal kedže groos ked napiše hračovi že je decko tak to može ale hrač adminovy už nie ? a tak furt mi nepride vhodne ma kicknut za to že poviem drž hubu stalky a ostatnych hračov bude upozornovat za nadavky kokot piča vyjebany atd ... nepisal som tu ohladne nadavok do rodin a rasisticke kedže ich nepouživam ale ked hrač takto nadava dostane upozornenie a ja dostanem kick za drž hubu ok chapem upozornenie chapem keby ho predtym provokujem ale nič z toho tam nebolo ...
napoleon-t219115.html
bola aj stiažnost dostal sdom mute a ptm sa niekto ho spytal prečo som dostal mute a on odpisal preto že je decko a ja ked napišem niekomu decko dostanem mute ... spravte jedny pravidla pre každeho ok chapem ked niekto nebanuje tak rychlo ako ostatny kedže dava možnost tomu hračovi na serveru bez mutu sa ukazat ako slšuny ale urychlovat muty bany kicky mi nepride ok
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Jailbreak1 píše: spravte jedny pravidla pre každeho
Yeaz, ty niesi každý!
Dostal si za 2 mesiace 46 banov (4x cheaty a 2 stále aktívne). Ty budeš ešte vytvárať topic a tváriť sa že ake je to nefér voči tebe? Pozri sa čo robíš. Veď teba nikto nemá rád. Len sa napojis na server a hneď sa tam nálada zhorší keď ťa je tam počuť. Neustály plač. Si jedno malé nevychovane decko! Za akúkoľvek malú nadávku by som tebe dal ban na týždeň kým sa nezačneš správať normálne! Nevieš písať, nevieš rozprávať, nevieš sa správať jedine čo vieš je cheatovať, plakať a robiť zle, to ti ide. Normálne sa čudujem že sa s tebou niekto dobrovoľne baví.

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
Jailbreak1 píše:
čakaš niečo viac po tom čo si tu predviedol nam všetkym ? nauč sa spravat takto sa nespravam ani ja pod taku uroven prokovat admina nickanom fuu .
Jailbreak1 píše:
tak kamo daš si to tam na to aby si provokoval admina keny či kany či jak sa vola tak ptm čo očakavaš ? ...
Tak ty mi píšeš pod můj příspěvek také sračky, když si stěžuju na admina a sám napíšeš "TAKTO SA NESPRAVAM ANI JA"
A tady rozjíždíš ty samé debaty.
Ty si zralý na psychiatrii.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Teplousek píše:Jailbreak1 píše:
čakaš niečo viac po tom čo si tu predviedol nam všetkym ? nauč sa spravat takto sa nespravam ani ja pod taku uroven prokovat admina nickanom fuu .Jailbreak1 píše:
tak kamo daš si to tam na to aby si provokoval admina keny či kany či jak sa vola tak ptm čo očakavaš ? ...
Tak ty mi píšeš pod můj příspěvek také sračky, když si stěžuju na admina a sám napíšeš "TAKTO SA NESPRAVAM ANI JA"
A tady rozjíždíš ty samé debaty.
Ty si zralý na psychiatrii.
aspon si ten prispevok tento prečitaj o čom vobec je ... ale chapem no pomalšim to musiš povedat 2x
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Tak já osobně bych za tyhle slova (maximálně, když by to uráželo daného hráče), co jsi napsal výše, netrestal. Samozřejmě pokud je to směřované k adminovi, tak by sis tohle neměl dovolovat, protože k adminovi musíš mít určitý respekt a když ti admin něco řekne a ty mu na to odpovíš "drž hubu" tak to asi v pořádku není. Není to o tom, že každý kdo řekne "drž hubu" dostane přesně ban na 10 minut. Každý admin je jiný člověk a vyhodnotí sám tu situaci a co je podle něj nejlepší řešení. Pokud ty nemáš určitý respekt a stále máš na serveru potřebu provokovat, tak se nesmíš divit, že admini k tobě přistupují, tak jak přistupují. Věřím tomu, že kdyby sis sáhl do svědomí a začal se chovat trochu normálně, tak by i admini změnili přístup k tobě. Je to jednoduchý zákon akce a reakce.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
TESLAJEPAN píše:Jailbreak1 píše: spravte jedny pravidla pre každeho
Yeaz, ty niesi každý!
Dostal si za 2 mesiace 46 banov (4x cheaty a 2 stále aktívne). Ty budeš ešte vytvárať topic a tváriť sa že ake je to nefér voči tebe? Pozri sa čo robíš. Veď teba nikto nemá rád. Len sa napojis na server a hneď sa tam nálada zhorší keď ťa je tam počuť. Neustály plač. Si jedno malé nevychovane decko! Za akúkoľvek malú nadávku by som tebe dal ban na týždeň kým sa nezačneš správať normálne! Nevieš písať, nevieš rozprávať, nevieš sa správať jedine čo vieš je cheatovať, plakať a robiť zle, to ti ide. Normálne sa čudujem že sa s tebou niekto dobrovoľne baví.
Jak napsal, si jedno malé nevychované děcko. MucQ

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
dominikkriz2323 píše:Tak já osobně bych za tyhle slova (maximálně, když by to uráželo daného hráče), co jsi napsal výše, netrestal. Samozřejmě pokud je to směřované k adminovi, tak by sis tohle neměl dovolovat, protože k adminovi musíš mít určitý respekt a když ti admin něco řekne a ty mu na to odpovíš "drž hubu" tak to asi v pořádku není. Není to o tom, že každý kdo řekne "drž hubu" dostane přesně ban na 10 minut. Každý admin je jiný člověk a vyhodnotí sám tu situaci a co je podle něj nejlepší řešení. Pokud ty nemáš určitý respekt a stále máš na serveru potřebu provokovat, tak se nesmíš divit, že admini k tobě přistupují, tak jak přistupují. Věřím tomu, že kdyby sis sáhl do svědomí a začal se chovat trochu normálně, tak by i admini změnili přístup k tobě. Je to jednoduchý zákon akce a reakce.
tak samozrejme no že to je proste o pristupe admina a či to je provokacia na admina ale ja len pridem na server poviem drž hubu stalky a dostanem kick to ako keby poviem mlč /zmlkni/drž pusu nedostanem kick ale upozornenie ? ... keby že mi to pride aspon okej že som ho provokoval predtym ale ja som iba prišiel na server a nič ine som nenapisal a hned kick ale ked to proste povie admin či už to je omylom ale nie tak prečo nedostane on tiež zato niečo ale len hrač vždy no nič tak nikto z adminov to nebanuje ale zaujimave že ajtak zato dostanam ban a nie len ja ..
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Ahoj, každý admin má svoj prístup ako rieši veci a za vyššie uvedené slová by som to netrestal tiež. Trestal by som to ak by sa tieto veci opakovali napr. k adminovi alebo k hráčom opakovane. Bral by som to ako opakované urážanie avšak všetko s nejakou rezervou, zase nechcem trestať za každú blbosť.
Kontakt : https://steamcommunity.com/profiles/76561199119249774
Games : Counter Strike, Minecraft
Teach me !
Games : Counter Strike, Minecraft
Teach me !
-
TheProfessor - Redaktor
TheProfessor píše:Ahoj, každý admin má svoj prístup ako rieši veci a za vyššie uvedené slová by som to netrestal tiež. Trestal by som to ak by sa tieto veci opakovali napr. k adminovi alebo k hráčom opakovane. Bral by som to ako opakované urážanie avšak všetko s nejakou rezervou, zase nechcem trestať za každú blbosť.
tak samozrejme ale že dostanemkick a pomaly ban bez upozornenia že napišem adminovy plačko ? alebo že nema mozok tak to je celkom prepal aj na to že som recidivista ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Neustále adminy a hráče provokuješ. To jak se k tobě někteří z nás je jen odraz tvého chování,navíc proč bychom se měli nechat ponižovat a urážet od hráče,který nemá den bez banu? Navíc tohle mi zní jako silná provokace,tedy ovšem záleží na situaci.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Zvláště pokud se s tebou admin snaží něco vyřešit a nebo se snaží řešit jiný problém na serveru a v chatu či voice se objeví, že je plačko tak ti nikdo moc nepoděkuje. Už jen protože to snižuje jeho autoritu admina vůči serveru a jiných hráčů.
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Zvláště pokud se s tebou admin snaží něco vyřešit a nebo se snaží řešit jiný problém na serveru a v chatu či voice se objeví, že je plačko tak ti nikdo moc nepoděkuje. Už jen protože to snižuje jeho autoritu admina vůči serveru a jiných hráčů.
nepochopil si čo som tym myslel ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
dominikkriz2323 píše:Tak já osobně bych za tyhle slova (maximálně, když by to uráželo daného hráče), co jsi napsal výše, netrestal. Samozřejmě pokud je to směřované k adminovi, tak by sis tohle neměl dovolovat, protože k adminovi musíš mít určitý respekt a když ti admin něco řekne a ty mu na to odpovíš "drž hubu" tak to asi v pořádku není. Není to o tom, že každý kdo řekne "drž hubu" dostane přesně ban na 10 minut. Každý admin je jiný člověk a vyhodnotí sám tu situaci a co je podle něj nejlepší řešení. Pokud ty nemáš určitý respekt a stále máš na serveru potřebu provokovat, tak se nesmíš divit, že admini k tobě přistupují, tak jak přistupují. Věřím tomu, že kdyby sis sáhl do svědomí a začal se chovat trochu normálně, tak by i admini změnili přístup k tobě. Je to jednoduchý zákon akce a reakce.
Dominik, súhlasím s tým. Alee, sú tu inteligenti, Hokutovski napríklad (no hate, nemam proti nemu nič) Tak keď napíše hráčovi, že je mužský pohlavný úd ,tak keď mu napíšem "nech sa ukľudni " tak napíše, aby som držal hubu, dostane kick a začne vykrikovať, že za DRZ HUBU KICK, že som skvelý admin,.... Nemám proti tomu nič, nech si aj hráč napíše nádávku, až pokiaľ to nieje smerované k hráčovi, ale keďže, máme udržiavať plynulý chod servera, čo znamená aj chat, tak na to musím proste reagovať (Ak teda hlsa nepovie inač, že Dominik

Pardon,keď nebudú nejaké slová/vety dávať zmysel. Už meliem s brucha.
První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
-
xwiid - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3