• Stránka 1 z 1
Re: Nadržování, Zdržování, Demence CT
Ahoj, hráči by boli upozornení slayom, prípadne prehodením od CT, proste aby si uvedomili, aké má práva a povinnosti Simon / Dozorca.
A tie bloky, nijak ten východ nezablokoval.
Takže i tak ďakujem za nahlásenie!
Peace
A tie bloky, nijak ten východ nezablokoval.

Takže i tak ďakujem za nahlásenie!

Peace
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: Nadržování, Zdržování, Demence CT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyriešené] Nadržování, Zdržování, Demence CT
Ako fullys
robil som to pre zabavu hracov kazdy od serveru odchadzal pretoze tam boli nudne ct ako ty
ja som tam spravil aspon srandu a ludia sa pobavili 
[02-03-2017 | 22:49] E. by Peace: Ja to do určitej miery akceptujem, tolerujem, rešpektujem, sám som sa ako začínajúci JB hráč snažil všelijak pobaviť server, no po čase som nazbieral skúsenosti a zistil som vlastne, že každý Simon by mal dodržať napríklad plynulý chod hry, pretože veľakrát vznikne takto nedorozumenie (Simon/Dozorca si nevšimne nejaký výlet Tčka (odstúpenie / porušenie zákazu)) a tak sa zas hráčom, ktorí majú väčšie percento (šancu) na PP kazí hra.
Takže tak, príjemný zvyšok večera, Peace.

[02-03-2017 | 22:49] E. by Peace: Ja to do určitej miery akceptujem, tolerujem, rešpektujem, sám som sa ako začínajúci JB hráč snažil všelijak pobaviť server, no po čase som nazbieral skúsenosti a zistil som vlastne, že každý Simon by mal dodržať napríklad plynulý chod hry, pretože veľakrát vznikne takto nedorozumenie (Simon/Dozorca si nevšimne nejaký výlet Tčka (odstúpenie / porušenie zákazu)) a tak sa zas hráčom, ktorí majú väčšie percento (šancu) na PP kazí hra.
Takže tak, príjemný zvyšok večera, Peace.
MOJE DEMO JE VSADE

-
ololol - Pokročilý
Re: [Vyriešené] Nadržování, Zdržování, Demence CT
Nebudu zbytečně spamovat fórum!
MOJE DEMO JE VSADE

-
ololol - Pokročilý
• Stránka 1 z 1