Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Nahkriin, Public 1

Příspěvekod PanGandalf » 05 srp 2019, 16:16

1. Začala mapa de_train. Bol tam admin Nahkriin. Ja som si dal do nicku za meno ( tak co sasku ) Dal som si to tam preto lebo keď niekoho zabijem tak si to prečíta a vytočí ho to. Admin Nahkriin mi dal kick len tak uprostred hry. Pripojil som sa naspäť na server. Admin Nahkriin napísal ( OK GANDALF ) a dal mi ban na 2 hodiny do hry vraj som mal urážlivý nick a kazil som hru tým nickom ostatním. Keď to mali druhý hráči v nicku už skôr tak tým neurobil nikto nič ale keď som si to dal ja do nicku tak hneď ban. Tak sa pýtam prečo ja som dostal ban keď som nič neporušil ???

2. http://leteckaposta.cz/954602626 demo z mapy de_train 10:08 som dostal kick 13:05 som dostal ban na 2 hodiny do hry za urážlivý nick a kazenie hry kvôli tomu že som mal n vicku --- tak co sasku. A keď si popozeráte demo Nahkriina tak uvidíte aj že používa wallhack
Viete čo vznikne keď sa trtkajú súrodenci ?? Jasné že NAHKRIIN
PanGandalf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Nahkriin, Public 1

od Rumcajz » 05 srp 2019, 16:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahkriin, Public 1

Příspěvekod Nahkriin » 05 srp 2019, 17:35 VIP

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=633708 píše:3 Paan Gandalf?! tak co sasku
4 Paan Gandalf?!-tak co sasku
5 Paan Gandalf?!--tak co sasku
8 Paan Gandalf?! Nevinna je posti
10 Paan Gandalf?! Nevinna je kurwa
13 Paan Gandalf?! Nahk.ma WH
14 Paan Gandalf?! Nahk-diliin
15 Paan Gandalf?! Nahk je cikan
16 Paan Gandalf?! Nahk je nula
8 Paan Gandalf?! Nahk ma WH
19 Paan Gandalf?! Nahkshiit
21 Gandalf?! alias Nahk-diliin
22 Strejda Gandalf?! Nahk-Diliin

Máš mute ban do hry a nemůžeš nadávat, proto využíváš nick. Včera jsem ti jako malému děcku změnil nick, upozornil tě, kickl, ale nic nepomohlo. Dostal si ban na 30minut.

Dnes jsem se dozvěděl, že jsi na serveru opakovaně blokoval hráče a dokonce házel bombu na nepřípustná místa. Dostal si od adminky ban a po tom co jsem se dozvěděl, že jsi ještě admince nadával v nicku, jsem ti ho prodloužil na hodinu.
Později se připojím na server a náhle mě budeš zase opakovaně provokovat v nicku, jsi nepoučitelný. Dostal jsi ban.
Jestli si přeješ nějaký tučný ban, tak si myslím, že jsi vzhledem k tvému chování jak na webu tak ve hře na dobré cestě ;)
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod ANGEEL » 06 srp 2019, 12:19 VIP

Gandalfe, tvoje vyjadřování poslední týdny je hrozný, jestli budes takhle pokračovat, neskončí to jen u hodinových banů.
Ještě jednou uvidím urážlivý nebo provokujici nickname na admina, hrace, tak budes okamžitě odměněn. Ber to jako poslední upozornění :)

A jestli myslis, ze admin cheatuje, můžeš ho natočit, my to prekontrolujeme.
Hezky den
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 06 srp 2019, 12:51

Očividne nemáš problém len s Nahkrinom ale aj s inými adminmi, keď ťa upozorňujú na správanie. Nadávky v chate a v nicku. Ako napísal Angel, ber to ako posledné varovanie. My tu nie sme od toho, aby sme ťa vychovávali. Robíme to pre slušných hráčov, ktorí si chcú v kľude zahrať. Takých ako si ty tu nechceme... Tak si rozmysli ako sa budeš naďalej správať :)

Trpezlivosti s tebou už bolo dosť. Počítaj s tým, že ďalší ban, ktorý dostaneš predĺžim stonásobne :)

Pre možnosť ďalších nadávok lockujem :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost