• Stránka 1 z 1
[V]Nahlášení admina/30kgcementunaksichte/JB #1
Dobrý den,
výše zmiňovaný admin mi dal přehoz, který byl dle mého názoru neoprávněný.
Situace: Hráč skočil v boxe, a boxl v blízkosti CT. Za normálních okolností by to nevadilo, ale jelikož každý ví, že vršek boxu není ,,pevný" a lze přes něj zasáhnout CT, zabil jsem ho tedy dle mého názoru právem za pokus o napadení. Situaci si však posuďte sami, na základě HLTV, nacházejícího se v odkazu níže, vyznačeným jako ,,Demo + vyčasování" posléze mě prosím informujte, zda-li byl můj verdikt oprávněný. Doufám, že pokud se nebudu plést, daný admin se mi plnohodnotně OMLUVÍ!.
Demo + vyčasování: https://uloz.to/tam/65c1ae38-7389-45d6- ... b27dd0d85a + 13:25 = začátek situace.
Pevně věřím, že se tato situace v klidu vyřeší, a admin bude příště méně ofenzivní vůči mému jménu x verdiktu.
Děkuji za Váš věnovaný čas, s pozdravem Marketa.
výše zmiňovaný admin mi dal přehoz, který byl dle mého názoru neoprávněný.
Situace: Hráč skočil v boxe, a boxl v blízkosti CT. Za normálních okolností by to nevadilo, ale jelikož každý ví, že vršek boxu není ,,pevný" a lze přes něj zasáhnout CT, zabil jsem ho tedy dle mého názoru právem za pokus o napadení. Situaci si však posuďte sami, na základě HLTV, nacházejícího se v odkazu níže, vyznačeným jako ,,Demo + vyčasování" posléze mě prosím informujte, zda-li byl můj verdikt oprávněný. Doufám, že pokud se nebudu plést, daný admin se mi plnohodnotně OMLUVÍ!.
Demo + vyčasování: https://uloz.to/tam/65c1ae38-7389-45d6- ... b27dd0d85a + 13:25 = začátek situace.
Pevně věřím, že se tato situace v klidu vyřeší, a admin bude příště méně ofenzivní vůči mému jménu x verdiktu.
Děkuji za Váš věnovaný čas, s pozdravem Marketa.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[V]Nahlášení admina/30kgcementunaksichte/JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení admina/30kgcementunaksichte/JB #1
Nazdar, každý vie ako si sa choval a ako sa aj naďalej chováš. viz tvoj banlist, kde si stihol dostať 5 banov dokopy na 5 a pol dňa za pouhé 2 dni. Vždy si bol problémový a každý vie, že u CT dávaš rád úmyselné FK, hlavne adminom, ktorím potom nahlasuješ VD.
Čo sa týka situácie, tak som jednoducho chcel skočiť a spraviť hluk. Keby chcem spraviť vzburu, tak ťa neprehadzujem. Zároveň, keby sa zľakneš, že idem napadnúť CT alebo teba, tak asi logicky tiež začneš strielať hneď a nie po 15 sekundách
Za mňa to bol jednoducho pokus o zbytočné fragovanie. Za čo som ťa aj prehodil. Snažil som sa ti to aj napriek tomu jak sa na serveroch chováš vysvetliť. S tým, že keby ukážeš nejaký ten rozum, tak by som ti aj dovolil tú istú mapu ísť naspäť k CT. Bohužiaľ pre teba zjavne nevieš zniesť isté veci a neukázal si ani štipku racionálneho rozmýšlania. Tak som ťa nechal u T. Ban si nedostal, za danú situáciu som si ani nenahlásil VD. Prehoz si dostal za zbytočné zabíjanie ľudí, ktoré si si mohol odpustiť. Pretože všetci vedia, že hlavnou úlohou CT a simona je zabaviť vezňov a nie si hľadať každú až priam banalitu aby ich zabíjali.
Ty si presne toto spravil a tak som zvážil, že keď ani po upozorneniach nechceš prestať fragovat, tak som zvážil, že si miesto u CT zaslúži niekto lepší.
Čo sa týka situácie, tak som jednoducho chcel skočiť a spraviť hluk. Keby chcem spraviť vzburu, tak ťa neprehadzujem. Zároveň, keby sa zľakneš, že idem napadnúť CT alebo teba, tak asi logicky tiež začneš strielať hneď a nie po 15 sekundách

Ty si presne toto spravil a tak som zvážil, že keď ani po upozorneniach nechceš prestať fragovat, tak som zvážil, že si miesto u CT zaslúži niekto lepší.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: Nahlášení admina/30kgcementunaksichte/JB #1
Furt kopání kolem sebe. Normálně jsem nevěděl, že to jsi ty, z dema je jasně vidět pokus o napadení, nepotřebuješ vytahovat banlist, když jsem se navíc vrátil po dlouhé době, a ty jsi zrovna přišel na server, tak nepíčuj. Chtěl jsem nahlásit nevýhodu, Simon nereagoval, tak jsem tě zabil.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Re: [v riešení]Nahlášení admina/30kgcementunaksichte/JB #1
Simon byl dostatečně daleko, o pokus o napadení se nejednalo.
Admin postupoval správně.
Zamítnuto.
Admin postupoval správně.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1