I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Nahlášení Admina, klasické gs.

Příspěvekod hh1337 » 23 lis 2018, 16:52

Admin: Nocky.
Server: Klasický gs hns.
1. Popis situace.
Takže bych to shrnul do jednoho velkého bodu.
Za poslední dobu jsem si všiml, že tento portál zaostává s pomocí všelijakých hackers, apod.
Předtím byl Pepe admin, což na gs klapalo, teď je admin Nocky a podle mě to je o hodně horší.
Samozřejmě, na serveru jsou hádky, vše možné nadávky, apod.
Dám příklad z dnešní hry, nějaký blbeček si hraje fk, fj já to píšu našemu váženému Nocky-mu,
Ten reaguje na to tak, že to má totálně v píči, asi 5x jsem dostal fj, na 1 mapě, i na druhé po změně. Kde byl Nocky.
Já nevěděl že "poyeb" je sprosté slovo, spíš pojeb.. Možná vám to všem přijde zase "K smíchu" ale csko tímto upadá hodně hluboko do sloní prdele.
Důkazy nemám, nebudu ani poskytovat, jestli to vymažete.. Vaše věc, ale tohle podle mě není normální portál a hodně lidí s tím se mnou souhlasí.
I elo, či greeny, Lurky a další co znám nějakou dobu.
Mám též hodně prohřešků, ale čeho je moc, toho je moc. A jestli mi sem napíšete "Tak to nehraj a jiné sračky".
Tak celá komunita Hns jako takové je v píči..

Jednou bych chtěl aby ta hra byla na úrovni i s tím serverem, byla ta hra hratelná,
Ne že tam bude dipkař, normie co nadává, je toxic a nějaký chuj co drží W, spousta dalších případů.
Proto žádám ty vole, "administrativu" tohoto portálu, či co to je za sračku. Zamyslete se a něco s tím udělejte.
hh1337
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Nahlášení Admina, klasické gs.

od Rumcajz » 23 lis 2018, 16:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení Admina, klasické gs.

Příspěvekod Nocky » 23 lis 2018, 17:05

Ojojoj nějak se ty stížnosti na mě rozjíždí :D
Píšeš ,tady že máme hromadu cheaterů ? A co by si čekal od největšího portálu v cz/sk a já s tím nic nedělám ? Já tam celou dobu slayoval dipkaře a ty si ještě do mě jel bomby, že proč ho zabíjím ? To trošku nadává logiku.. ;)
Za pepeho to klapalo ? ten kterej ten server zkazil nejvíc a přivedl tam hackery ? Dobře ty :DDD
Ano píšeš ,že si hráč skákal FJ, ale já to nevidím tak ho předse nemůžu trestat né ? A najednou ty napíšeš, že začneš taky FJ kouknu na tebe a vidím,že ho děláš, tak je jasný, že tě zabiju.
O nadávkách a neustálého navážení do mě ani nebudu mluvit, spíš by si měl být rád, že sem ti nedal ban.
A poslední věc, tu HNS komunitu kazíte takhle vy ;)
Nocky
Profesionál
Profesionál

Re: Nahlášení Admina, klasické gs.

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 lis 2018, 17:27

hh1337 píše:Důkazy nemám, nebudu ani poskytovat

Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy