• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Nahlášení Admina z důvodů nenávisti. JB simple
1. Hrál jsem na JB simple, Přišel tam DexyT asi hned k začátku kola. Šli jsme za ním a vězeň semnou měl Nevýhodu, Simon řekl Skačtě a poté předal slovo druhému Ctéčku řekl všechno platí! do té doby než to řekl jsem pořád skákal a Vězeň co byl semnou utekl a nedostal žádnou nevýhodu. Simon řekl pojďte na mé střely tím pádem jsme už neměli skákat! Poté jsem si vyžádal MIK a řekl jsem že jsme už skákat neměli a DexyT! řekl prostě ho zabij měl skákat Dál, když jsem mu druhé kolo vysvětloval jak to bylo dal mi kick. Napojil jsem se zpátky a napsal jsem mu že to jdu řešit na forko, že tohle teda ne! a Trošku jsem mu nadával. Chápu za toto ban byl oprávněný, ale ten kick a FK ne!
2. Demo dodám hned jak skončí mapa! Pokud se tady nechce vyjádřit sám! A nechce uznat svou chybu. Děkuju za vyjadření!
2. Demo dodám hned jak skončí mapa! Pokud se tady nechce vyjádřit sám! A nechce uznat svou chybu. Děkuju za vyjadření!
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
[Vyriešené] Nahlášení Admina z důvodů nenávisti. JB simple
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení Admina z důvodů nenávisti. JB simple
Zdar,
o tobě je známé, že mile rád obcházíš BANy + DIPkaříš/DIPkařil. Ale to teď neřeším. Pokud předáš slovo jinému CT, tak nemusíš říkat "Všechno platí." Každopádně, ty jsi měl pořád skákat, i po tom co předal slovo, to, že odešel druhý hráč, jsem si nevšiml, ale OK. Ale mám za to, že pak řekl znovu aby jste skákali, nebo něco v tom stylu, je možnost, že jsem se přeslechl či co, pokud ano, tak se omlouvám. Ale já si myslím, že řekl, aby jste skákali.
Vzhledem k tomu KICKu, KICK jsi dostal protože se neumíš chovat, pak jsi přišel a začal nadávat, tak jsi dostal MUTE na 10 minut.
o tobě je známé, že mile rád obcházíš BANy + DIPkaříš/DIPkařil. Ale to teď neřeším. Pokud předáš slovo jinému CT, tak nemusíš říkat "Všechno platí." Každopádně, ty jsi měl pořád skákat, i po tom co předal slovo, to, že odešel druhý hráč, jsem si nevšiml, ale OK. Ale mám za to, že pak řekl znovu aby jste skákali, nebo něco v tom stylu, je možnost, že jsem se přeslechl či co, pokud ano, tak se omlouvám. Ale já si myslím, že řekl, aby jste skákali.
Vzhledem k tomu KICKu, KICK jsi dostal protože se neumíš chovat, pak jsi přišel a začal nadávat, tak jsi dostal MUTE na 10 minut.

-
DexyT - Drbna
Chápu stane se každému, ale nemusel jsi mě Kickovat když jsem ti to začal slušně vysvětlovat, pak jsem se nasral když jsi mě kicknul. Sory.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
- NohomoBeLiked
- Zkušený
2020-04-28 16:06:17 Dej si ban klom,u chceš!. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:06:15 mě je to u píče!. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:06:11 Jdi do píče DexyT ty trapko zpíčený! jdeš Na froko!. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:05:48 tak proč mě kill?. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:05:40 A já neměl ani jednu!. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:05:36 TAk tpč? borec ten SLash odešel první tím pádem měl 2x nevýhodu!. Gamesites.cz ^JailBreak Simple jail_greytown
2020-04-28 16:05:01 DexyT? proč tu meleš Sračky?.
Nepřipadá mi to moc "slušné".
Každopádně pak dodej DEMO a kouknu na to a pak se pohneme dál a zbytečně to tu nespamujem.

-
DexyT - Drbna
Ahoj,
aby sme mohli túto sťažnosť na spomínaného admina plnohodnotne vyriešiť, tak potrebujeme dôkaz v podobe dema, môžeš využiť aj HLTV.
V opačnom prípade je pre nás dôveryhodnejšie adminové tvrdenie.
Ku kicku len toľko, že ak si začal provokovať, či nadávať, tak sa nemôžeš takémuto jednaniu ani len čudovať.
aby sme mohli túto sťažnosť na spomínaného admina plnohodnotne vyriešiť, tak potrebujeme dôkaz v podobe dema, môžeš využiť aj HLTV.
V opačnom prípade je pre nás dôveryhodnejšie adminové tvrdenie.
Ku kicku len toľko, že ak si začal provokovať, či nadávať, tak sa nemôžeš takémuto jednaniu ani len čudovať.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Bez dôkazov. Ostávame teda pri adminovom tvrdení.
Sťažnosť zamietnutá.
Sťažnosť zamietnutá.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1