I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Nahlášení adminů

Příspěvekod AliA » 08 čer 2020, 19:32

Dobrý podvečer,
už mě nebaví, jak se chovají admini Mari a NoSwear. Jsou na mně neustále zasedlí, dávají mi free slaye a free bany.
Stále tu mluvíte na všechny stejným metrem, přitom to vůbec není pravda. Již několik hráčů se divilo, kolikrát jsem za co dostal kick, slay popřípadě ban, je to naprosto mimo místu, a přeji si, aby tato situace začala být řešena, protože už mě to opravdu přestává bavit.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[Zamietnuté]Nahlášení adminů

od Rumcajz » 08 čer 2020, 19:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení adminů

Příspěvekod Poland » 08 čer 2020, 19:45

Ahoj,

na serveru se chováš namyšleně, povýšeně a egoisticky. Až se nebudeš chovat jako puberťák, který musí neustále do každé věty používat různé výšky hlasu a trapné zbytečné vtipy a narážky, tak nebudeš přehazován od CT. NoSwear tě přehodil. Já bych udělal to stejné.

Free slay si dostal včera omylem, když jiný admin dal slay hráči, který byl v amx na stejné pozici jako ty ve stejné chvíli. Patřičně se ti bylo omluveno.

Dodávej vlastní důkazy.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod AliA » 08 čer 2020, 19:55

To. co jsi právě napsal je naprostá lež. Normálně jsem hrál hru, tak jako vždy, nemluvil jsem sprostě, nic jsem neříkal zle, nikoho jsem neprovokoval. Hrál jsem maximálně 10 minut, druhé kolo necelých 5 a najednou mi přiletěl slay se slovy admina NoSweara, že mi to trvalo, což je naprosto neadekvátní, jelikož jiným hráčům trvají hry mnohem déle. Dále se připojil na server hráč Gamesites player, a ten neustále spamoval voice, a upozornění dostal až po 10 minutách, tak tu laskavě nelži. A to, že jsi zaujatý na mou osobu neznamená, že nemáš být férový, a takhle jako zbabělec krýt jinému adminovi záda je humus, ty pubescente. Postav se k tomu jako chlap, a ne jako holka, slabochu.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod AliA » 08 čer 2020, 19:57

A co já tak vím, tak to, že jsem se choval dříve na mapě namyšleně (podle tebe, lol), neznamená, že jsem se choval egoisticky dle tvých vymyšlených slov tu hru, kdy jsem byl u CT, nenadával jsem, choval jsem se naprosto normálně.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod NooSwear » 08 čer 2020, 20:30 VIP

Ahoj,
Aby bylo jasno přehoz jsem ti dal já a ne Mari. Takže nevím proč jsi ho tu zmínil, ale to není podstatné přehoz jsi dostal za svoje nesmyslné dlouhé kola kde mluvíš nesmysli které vůbec nesouvisí z hrou. Máš 10min kola z toho půlku mluvíš jenom nesmysli a nakonec dáš atrakci při které všichni umřou. A další kolo se to opakuje znovu vezmeš saimona 100 nesmyslů a kecu u toho ukazuješ tam blbosti které nemají zase nic společného z hrou. Například tvoje nesmysli z Milionářem nebo házení zbytečných smouku. Přehoz jsi dostal oprávněně není to poprvé co takhle děláš blbosti, a vůbec nepiš že jsem nebo jsme zaujatý atd. Kdyby jo už by jsi dostal několik banů za to tvoje jof když máš muteban atd. Já se k tomu vyjádřil a počkáme si na vyjádření hlsa.
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Knedlajs » 08 čer 2020, 20:37 VIP

Vyjadrenia Adminov tu máš.
A ako si sám napísal, sú v rozpore s tvojimi tvrdeniami. Takže vidím len jednu cestu von z tejto šlamastiky.

Dodaj demo z danej mapy spolu s jedným jediným časom, a to tým, v ktorom ťa Admini podľa teba potrestali prehnaným spôsobom. Demá časovať vieš, veď sám niekedy nahlasuješ do PP nezbedných hráčov. Máš na to povedzme 24 hodín.

V závislosti od toho, či dodáš potrebný materiál a čo na ňom uvidíme, bude doplnený verdikt.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod AliA » 08 čer 2020, 21:28

NoSwear, neser si do huby, kolikrát hráči dělají mnohem delší kola a říkají mnohem větší blbosti, lol. To, že hráči neumí skákat fakt není můj problém, dělám to vždy, a nikdy s tím nemá nikdo problém. A vím, že jsi mi dal kick ty, ty koště, toho Polanda jsem zmínil, protože mi dělá sracky.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod NooSwear » 08 čer 2020, 21:55 VIP

AliA píše:NoSwear, neser si do huby, kolikrát hráči dělají mnohem delší kola a říkají mnohem větší blbosti, lol. To, že hráči neumí skákat fakt není můj problém, dělám to vždy, a nikdy s tím nemá nikdo problém. A vím, že jsi mi dal kick ty, ty koště, toho Polanda jsem zmínil, protože mi dělá sracky.

Koště ? :D ok dejme tomu nebudu se tady s tebou hádat dodej důkaz a HLSA uvidí proč jsi dostal přehoz.
A nedal jsem ti kick ale přehoz ale to není podstatné, a koště určitě nejsem podívej se na sebe máš 60kg i s postelí a děláš ramena jestli chceš Ústí nad labem u Pivovarské zahrady 16 se stav a já ti ukážu jak takové koště vypadá :roll: ;)
Kdo si hraje nezlobí :) NoSwear
NooSwear
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AliA » 09 čer 2020, 07:53

:D :D :D Admini by neměli mít násilnické sklony :D Koště jsem tě označil, protože ses tak zachoval, nebral jsem to podle vzhledu, ty trubko :D :D
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 09 čer 2020, 22:50 VIP

Nedodal si to, o čo som ťa žiadal.
Nabudúce rovno s demom a časmi.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán