Porušuje nekdo pravidla na TTT serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Nahlášení hráče/hráčů/admina

Příspěvekod DejvReal » 08 říj 2020, 18:25

Nick hráče : ❤GeoGueserᴅᴇᴊᴠ想❤
SID hráče : STEAM_0:1:556546007
Přibližný datum a čas : Okolo 18:45
Popis situace :

Přišel jsem na TTT #2 Server za účelem se domluvit s hráčem, který se jmenuje "❤GeoGueserᴅᴇᴊᴠ想❤", aby si změnil svoje jméno, protože mi vadí, že má ve "svém" jménu moje jméno. (Myslím tím ᴅᴇᴊᴠ想) Vadí mi to z toho důvodu, že se mi dávno na Combat Surfech stalo, že se lidé začli vydávat za mě (Jejich jméno nahradili mým jménem + jejich profilovku také nahradili mou a začali nadávat celému serveru, po tomto incidentu mě celý server odsoudil a já vypadal za největší odpad společnosti)

Snažil jsem se mu tedy říct, aby si jméno změnil, ale marně. Jméno si nezměnil, a ještě si do jména přidal "❤Geobrøkenᴅᴇᴊᴠ想❤", což beru jako provokaci z jeho strany určitou na mou osobu. Po tom, co jsem se s ním začal hádat se připojila další část serveru, která mě odsoudila za to, že mi to vadí a že se za mě nikdo nevydává.
V průběhu této "hádky" do toho vstoupil admin, který mi řekl, že to vydávání NENÍ. Já jsem si ale myslel opak.

Chování celého serveru ke mě podle mě nebylo v pořádku (viz. demo) včetně chování admina, např. na konci mapy se admin smál tomu, jak si ze mě ostatní dělají srandu, a jak si dávají moje jméno do jejich jmen. Podle mě tohle není normální chování a takto by se admin/hráči chovat neměli.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mimochodem tento hráč (nyní ❤GeoGueserᴅᴇᴊᴠ想❤, dříve "maters") také hrál a do teď hraje, i po permanentním banu, který byl na jeho IP adresu udělen, na Combat Surfu.

Důkaz (Demo) : http://leteckaposta.cz/967760290

Díky
-ᴅᴇᴊᴠ想
DejvReal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Nahlášení hráče/hráčů/admina

od Rumcajz » 08 říj 2020, 18:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení hráče/hráčů/admina

Příspěvekod ZelezoBeton » 08 říj 2020, 21:11 VIP

Vyjadrím sa tu ja keď sú tu spomínaní admini.
Ak si mal nejaký problém s týmto hráčom na surf combate alebo obchádzal ban mal si to riešiť vtedy tam formou PP.

Na TTT si prišiel s nickom Milan a začal si tam požadovať aby si hráč GeoGueserᴅᴇᴊᴠ想 zmenil meno, dosť agresívne. Na TTT admin môže zasiahnuť ak hráči kopírujú mená a bráni to odhaľovaniu traitrov ale toto nie je ten prípad. Inak ale neriešime krádež identity, myslím že to nerieši ani steam ale môžeš skúsiť priamo nahlásiť jeho profil. Aj keď neviem čo ti vadí Dejvov na steame je cca 31960 https://steamcommunity.com/search/users/#text=dejv

Vyriešené.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Re: [V] Nahlášení hráče/hráčů/admina

Příspěvekod DejvReal » 09 říj 2020, 08:04

Nevadilo by mi, kdyby měl v jméně "dejv", vadí mi to, že to má napsané stejným fontem. Jednoduše; šel na můj profil, okopíroval moje jméno a přidal si ho do jeho jména. Rozdíl mezi jmény "ᴅᴇᴊᴠ想" a "dejv" je viditelný na první pohled. To mi na tom celou dobu vadilo. Doufám že mě chápete.
DejvReal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V] Nahlášení hráče/hráčů/admina

Příspěvekod TenLula » 13 říj 2020, 09:43 VIP

No tak se mu líbí stejný font... Za to se každopádně nebanuje. ;)

Vyřešené...
GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
TenLula
Profesionál
Profesionál

Zpět na Trouble in Terrorist Town