I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

najlepsie LOCKNUT prispevok...

Příspěvekod AlpinePro » 13 lis 2014, 20:10

ked sa vyjadri len jedna strana, potom tu sa cudujete ze sa zakladaju nove temy ale inak reagovat ani nemozem a ja chcem.

1.
JPP k tebe sa tazko vyjadrit chces dokazy? jake? Mam banan a ty to mas preverit ci je opravneny!Ozaj ty tu chyba ten vypis z konzli alebo ban listu?Co chces screeny alebo ozaj mam tocit vzdy demo?Som si kvam prisiel zahrat a nie cakat kym niekto si komplexom bude robit co chce!

2.
Aj by som to nechal tak fedor ale ked uz davas a rozdavas napomenutia a upozornenia tak uvaz ci opravnene.Mas pravdu
dostal som KICK od teba prvy krat tyzden pred banom.Pojdem troska do podrobna ked uz sa tu stebu stracam cas.
nechce sa mi hladat presne chatlogu co si presne nepisal ale dal si kick hned za no defuze kde by som isiel na samovrazdu a
kaskader som zatial neni.Ok bral som to ...len som ti napisal ze sa ukludni a najskor upozorni.Tvoja odpoved bola vies co mas robit.Tak som ti napisal ci mas nejaky mindrak.Zase kick.pripojim sa pytam sa.Si normaly?kick :D Akoze neviem co si si dokazoval.V poriadku odisiel som zo servera napisal som ti dik za porazenu hru.Ako hovorim po dvoch troch dnoch(neviem presne) som prisiel hram si v pohode...neisiel som druhy krat defuze samozrejme 7 enemy po mne palilo z troch uhlov a zase kaskaderstvo moc nemusim.Ak sa da vzdy idem ak samozrejme nejdem do crossu 5 enemy a nejdem na samovrazdu.
Ale to se server je zalagovany, pluginov od BA az do Kosic, to ze spawn camp je uplne pohode, afk hrac ma plant atd.Vsetko mozne naokolo je pohode len teba "SERE" alpineho no defuze.
Admin ma byt na servery co najnenapadnejsi najlepsie aby nikto o nom nevedel.Pri tebe mi na monitore svieti len tvoj "cros say" asi 5 krat za kolo cos taky kamikadze,asdf, niekedy ani neviem ze su na serveri.
Vela adminov ktorych je normalnych ale ty veru medzi nich nepatris.

BTW: nezabudni napisat tvoju super obhajobu a locknut to.48 hodin na odpovet mam a drzme sa temy prosim

Dakujem
A.
AlpinePro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

najlepsie LOCKNUT prispevok...

od Rumcajz » 13 lis 2014, 20:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: najlepsie LOCKNUT prispevok...

Příspěvekod hTcinfo » 14 lis 2014, 07:31 VIP

Hezkej spis, ale důkaz furt nikde nemáš, fedorov se vyjádřil předtím a tvůj ban myslím už dávno vypršel, byt tebou další topic nezakladam.
Lock
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Re: najlepsie LOCKNUT prispevok...

Příspěvekod Roxtedy » 16 lis 2014, 20:34 VIP

Uvedom si prosim jednu vec. Su tu stanovene nejake pravidla a podla nich to tu funguje. Zakladas si staznost na admina vo vzore mas jasne napisane ako ma topic vyzerat a co ma obsahovat. Je od teba pekne ze sa tu rozpises a vsetko vysvetlis ako sa na servery udialo. Ale kde mas o tom dokaz ? nieco cim si podlozis tvoju verziu a vidime ze ty ako hrac ma úravdu a admin pochybil... Verim ze si rozumny clovek a sam musis uznat ze z tohto co si pisal ziadne naslaedky nebudu. Bez dokazu je to vzdy slovo proti slovu.

Ak su tieto problemy (co si pisal v staznosti) caste a opakuju sa je taky problem natocit demo a dodat ho ako dokaz ? Myslim ze nie.
Nikto sa ti tu nebude zapodievat staznostou bez dokazu. Ja si viem vymysliet tiez story o tom a tom ako to bolo a ako to nebolo... Ale ked ju nepodlozim dokazom kto mi uveri ?

Zamysli sa nad tymto a potom bude vsetko v poriadku, pri dalsich staznostiach s dokazom.

LOCK
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy