I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod SupreRer » 27 led 2024, 00:02 VIP

Preclik - STEAM_0:1:816707509

Admin celkově nedává pozor a neřeší situace, jak by měl. Stížnost se netýká pouze jeho, ale částečně i Vendesse

Mé demo 01:
6:00 začínám vysvětlovat atrakci
6:45 se Namor připojuje, v tento okamžik je atrakce vysvětlená a začíná (neslyšel zadání atrakce)
9:00 Namor vstupuje do hry v chatu se slovy "proč si do něj střílel?" když absolutně netuší, jaká je atrakce
+ a jestli je Wurst admin i na 1.6 JB, tak by si v tu chvíli pokud by si myslel, že do něj střílím neprávem, nebo bych mu dal freekill, určitě něco řekl, jelikož on byl přítomen u vysvětlení atrakce

24:00 vysvětluji atrakci (tento čas není nijak důležitý, jedná se pouze o totožnou atrakci, která se objeví v následujícím incidentu)

39:20 probíhá atrakce v bazénu, první 4 hráči přežívají... tito 4 hráči byli VIP zbylé 3 zebry se neumístily/zemřely... následně jsme si s hráči v chatu psali, že ZdenDys (jedna ze zeber) byl první a že dostal FK... já jsem pochopil, že je to sranda, vězni pochopili, že je to sranda, CT pochopili, že je to sranda...
45:00 začíná nové kolo a Namor se ptá na VD

41:10 vysvětluji totožnou atrakci jako v čase 24:00 akorát s rozdílným počtem hráčů... vysvětlení úplně v pohodě, všechno dávalo smysl, HLAVNĚ následující výhoda dávala smysl...
42:48 po vysvětlení atrakce a jejím začátku zasahuje admin Namor do hry s důvodem že nemám nechávat hráče ve vodičce, jelikož by všichni měli mít možnost si vybrat a aby si nestěžovali... Jenomže to byl právě ten point té atrakce... opět, já jsem to pochopil, i vězni to pochopili, jelikož mu to taky psali do chatu...

Mé demo 02: tuto mapu bylo na serveru přítomno více adminů, takže neházím všechno na Kulatého
4:20 Sajmona bere hráčka mleko, která je známá svým nekvalitním mikrofonem... po celou dobu jejího sajmonování jí i přes okolní šum bylo rozumět příkazy... Kulatej se jí rozhodl nějak během jejího sajmonování řešit a říkat, že si to má opravit a že jí není rozumět, dle mého jí měl přehodit rovnou, nebo jí nechat hrát, ale neměl ji nechávat trápit s takovým mikrofonem několik kol... (zde ji řešil pouze on, jelikož to nechali ostatní admini na něm, aby měl prostor to řešit v klidu)
6:50 mleko dává atrakci přeskok ze stolu na stůl, a Namor jí začne oznamovat, že vězni chtějí atrakci předvést... atrakce je daná mapou, jak jsem se snažil vysvětlit (jedná se o klasický LJ, na jb_snow taky nikdo nechce ukazovat přeskok ze stolu na stůl...)

14:00 Namor se v team chatu ptá, jestli jsem dal zákazy (okej, beru, mohl se přeslechnout, nebo něco v tu dobu dělat)
16:18 probíhá atrakce portnout se pomocí terče bez použití kanónu, což dle mého názoru zase atrakce určená mapou není... Namor píše do chatu, že atrakce je splnitelná, že to může potvrdit, což měl spíš udělat v případě přeskoku ze stolu na stůl a ne v tomto, kdy atrakce není, jak jsem psal, takto smýšlená
16:30 na řadě je hráč DDy, který si jako jediný napsal o ukázku... chvíli jsem váhal, nakonec jsem dospěl názoru, že bych mu to tedy měl ukázat, tak jsem mu to ukázal a poté začal i on plnit atrakci... Namor mu následně za to nahlásil nevýhodu (je možné, že to měl jít plnit rovnou a ne čekat, než mu to ukážu, ale nemyslím si to)... hráč na to následně umřel

25:21 Sajmona bere Vendess
25:33 Kosso dostává oprávněný kill (kouká na to i Vendess, nevím, jak Kulatej)
26:50 yevgeni nahlašuje Kossovi free VD s důvodem, že odpojuje
28:48 Vendess nahlašuje Kossovi VD, Namor mu ho dává
+ neberu, že je to jejich chyba, i když Vendess ten kill nejspíš mohl vidět, je to pouze jako nahlášení yevgeniho, ať nezakládám zbytečně PP (yevgeni__ ; STEAM_0:1:92936771 ; Free VD)

32:20 velmi originální a zábavné řešení posledních dvou hráčů od Namora/-iho
byLife píše:Pamatujte si, že účelem JB je se společně pobavit, nikoliv hned vystřílet všechny T.


34:10 Namor se opět ptá, jestli jsem dal zákazy (jednou mi to nevadilo, ale proč by se na to měl ptát víckrát... mohl by pochopit, že nemá cíli na to hráče zabít a najít si nějakou věc co porušili, aby jim dal hlavu... proto nedávám zákazy...)

43:10 hráč Fikus otevře náhodu, admini nikdo nic
46:00 hráč Fikus stojí na skvělém místě přímo ve výhledu hráči Kosso, díky čemuž pak vznikne vzpoura, admini ani obraz, ani zvuk

Mé demo 03:
5:30 hráči měli jít do boxu, tam v čupě na zadní stěnu a pak se nehýbat... Vendess si myslel, že měli jít v boxu normálně, a taky mi to dal najevo... naštěstí se to hry nijak nedotklo

HLTV1
čas na hltv = čas na mém demu - cca 1:30
HLTV2
čas na hltv = čas na mém demu - cca 1:00
HLTV3
čas na hltv = čas na mém demu - cca 1:00
Uživatelský avatar
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 993
Registrován: 30 lis 2019, 20:07
Bydliště: JailBreak #1

[V] Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

od Rumcajz » 27 led 2024, 00:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: JailBreak #1

Re: Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod Vendess » 27 led 2024, 01:52 VIP

Tak teda k tomu čo sa týka mňa...

Situácia okolo mleka, mik mala na hranici kde sa dalo počúvať príkazy, žiadne extra MFK však kvoli tomu nepadli. Začal to riešiť Nejkou, tak som ho to aj doriešiť nechal. Hráčka dostala po upozornení a kole prehoz (u CT by som ju osobne nenechával, ale tak najhoršie riešenie situácie Kulatej nemal)

Stoly zas riešil Kulatý, ukázať preskok ak je na servery admin za mňa netreba. Ak nie je skôr by som vyhovel, keďže to stoly nie sú LJ čiže na to nie sú vyslovene mapou určené. Tak isto terč by som bez admina skôr ukázal, je tam kvôli kanónu, nie aby sa doňho skákalo zo zeme, aj keď sa to dá.

VDčko Kossovi, ako hovorím, neviem presne za čo ho vtedy zabil, spomenul som to hádam aj vo voice a Yevgeni to následne aj odpojil, čiže som sa to už nedozvedel. Následne som aj vo voice povedal, že ak už nahlásil free VD tak si sám vybavil ban (bolo počuť iba "~(niečo) ban") nevadí kúpim nový mikrofón bude dobre), hádam sa mu to oplatilo.

Kolo s Fíkusom uznávam boli na servery ďalší 4ria admini čiže som mal trochu laxnejší prístup. Niečo som práve riešil v a-chate / na steame čiže som bol skôr v chate ako v hre... čo už stane sa. Ak som ti tým, že som hneď Fikusa nedával do grabu, skazil dobrú mienku o adminocho ospravedlňujem sa ti.
Fikusa si si podal následne vo voice-chate sám, čiže admini sa pravdepodobne nechceli opakovať ako ovce (keďže by som mu pravdepodobne povedal niečo podobné, ak by sa to opakovalo dostal by prehoz, možno horšie).

And last but not least, bailonX...
Keď simon dával príkazy počul som slovo v čupe a bežte. Nepočúval som ale presne dávaš príkazy, či už som s niekym rozprával na discorde/alebo som mal niekoho v izbe je už jedno... keď som však už JB venoval svoju pozornosť spýtal som sa ťa ako si presne znelo zadanie príkazov presnejšie to či si povedal, že " v boxe majú bežať/íst na zadnú stenu" keďže som nevedel, prečo čupia. Na to si mi povedal áno. Tak som pokračoval s tým, že čupte bolo v 1. polovici príkazu. Nebolo tak :) ... čiže ja som nepočul teba a ty zjavne mňa.. nevadí no stane sa :lol:

To asi aj všetko k tejto sťažnosti. To PPčko môžem potvrdiť, niekto z PP sekcie mu môžte nahodiť ban za free VD / poprípade HLSA to po uvážení predĺži.
Obrázek
Bari, bari, guša, guša, baki, baki... gokkun.
Uživatelský avatar
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 403
Registrován: 25 srp 2015, 09:19

Re: Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod SupreRer » 27 led 2024, 08:49 VIP

Dobré ráno,

situace mleko… hráčce bylo řečeno hned po prvním kole, že už nemá brát Sajmona, takže už od této chvíle nemělo cenu, aby byla u CT, i když FK, MFK nedává. Pak nastala ta situace, že ho vzala a kvůli tomu se hra na minutu zastavila. Taky chápu, že nemůžete a nechcete 2 admini řešit jednoho hráče :-)

Stoly a terč řešil Kulatej a já nevím, jestli jste to nějak spolu řešili v A-chatu nebo ne, ale to je nepodstatné. Z hlediska tvorby map pochybuji, že by tam ty stoly dával jen proto, že tam měl místo :-D , ale to je asi spekulativní. Spíš jde o to, že při jedné atrakci Kulatej “může potvrdit splnitelnost” ale při druhé (v kontextu dřívější) atrakci, která je častější, jede do Sajmonky, ať to ukáže.

S FreeVD tam nic řešit nebudu, protože vinen byl hlavně yevgeni, spíš mi šlo o to, že to bylo tvoje kolo, tak jsem myslel, že jsi to mohl vidět. A taky chápu, že když ti v chatu vyskočí zpráva “(HRÁČ) Preclík: nedávej mu VD” tak na to vůbec nemusíš brát ohled :-D

Fikuse jsem si podal sám, to jo. Na serveru jste byli 4, taky pravda. Ale moje seřvání s ním nic neudělá xD . Příště ti tedy dám sekundu náskok.

bailonX… jak píšeš, je možné, že jsme se přeslechli. Naštěstí máš kratkou paměť, takže jsi nikoho nezabil.

e.Vendess: Áno neboj sa, na JB ak si nie som istý tak nezabíjam :) preto som sa ťa aj spýtal ako si zadal príkazy ;)
Uživatelský avatar
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 993
Registrován: 30 lis 2019, 20:07
Bydliště: JailBreak #1

Re: Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod PetrPavelos » 27 led 2024, 09:35 VIP

Huh okej,

odepisuji tu co si ze situací pamatuju, další věci ti sem můžu dopsat až se na to mrknu doma znova.

Co bych řekl na začátek, tvé vystupování na serveru jako Simon bylo vskutku dosti zvláštní, ze všeho si děláš srandu, ale k tomu se dostaneme. Působil jsi i celkem arogantně.

Demo1

9:00 - tu jsem se pouze zeptal, proč si do něj začal střílet, tys mi odpověděl "jen tak", tak to úplně není vhodná odpověď adminovi že?

39:20 - co je na tom sranda? Sám vězeň si myslel, že měl dostat VD (Zdendys), tohle se mi už jako celkem přestalo líbit, že si takhle z hráčů ustřeluješ, že by měli dostat VD, a ve skutečnosti ho dostat nemají.

42:48 - zde jsem zasáhl, jak jsem řekl, nelíbilo se mi, že každý hráč měl tu danou vodičku v různé vzdálenosti, tím pádem by se jednalo o znevýhodnění.
Tys argumentoval tím, že si je tím obeznámil, tak tedy jsem to nechal být, tak nechápu proč to nahlašuješ?

Demo2

4:20 - Tady úplně nechápu na co si stěžuješ, mleko sajmonovala maximálně 2 kola, jestli si pamatuju.
Hráčce jsem důrazně řekl, že ať Simona už nebere tuhle mapu, dokud si to neopraví. Mléko argumentovala tím, že zkusí s tím něco udělat, tak jsem pár kol počkal, poté napsala, že s tím nic neudělá, tak jsem ji dobrovolně požádal ať se odpojí nebo ať jde k T nebo dostane přehoz.

6:50 - zde jsi mi začal argumentovat tím, že je to atrakce daná mapou, ne tohle rozhodně není atrakce daná mapou, ještě jsem ti to říkal do voicu ať se se mnou ohledně toho nehádáš (jsou to pouze jen stoly).
Takže ano i přes to, že přeskok byl splnitelný, tak jsem chtěl pouze mléko naučit ať si na tohle dá pozor, když tvoří takové "atrakce", že jsou nutné předvést. Takže v tomhle nevidím nic zlého.

14:00 - Co je na tom špatného?

16:18 - ano zde jsem napsal, že atrakce je splnitelná, to že to hráč přehlédl bohužel už nebyla má chyba.
16:30 - zde jsi ho vyvolával ať začne, tak 3x, hráč stále nešel.
Jelikož jsem atrakci potvrdil, že se dá splnit, tak ji měl plnit. Kdybych atrakci nepotvrdil nebo bys to nepředvedl, tak by hráč dostal FK, protože chtěl předvést atrakci.
S hráčem jsem to následné kolo diskutoval v chatu, a omluvil se, že si toho nevšiml, že jsem to psal, že je to splnitelné. (Hráč věděl o tom, že jsem admin očividně)

25:33 - tohle jsem skutečně neviděl co si pamatuju.
Ostatní časy ke Kossovi, se budou řešit v PP ohledně yevgeho, který údajně dal FVD.

32:20 - nechápu? Hráči za kolo měli dostatek atrakcí. Všiml jsem si, že se yevge chce nachytávku, tak jsem mu vyhověl. Opravdu nevím proč tohle nahlašuješ. Nachytávka byla dobře uskutečněna. Byli poslední 2 T, takže opravdu nevidím problém v nachytávce.

34:10 - nebudu už komentovat, nechápu smysl nahlášení toho času

43:00, 46:00 - budu ještě muset zkouknout, je možné, že jsme s kolegama tohle zrovna přehlédli/přeslechli, někdo vyšší to pak sem editne když tak.

Za případné gramatické chyby se omlouvám, píšu to z mobilu.

Ovšem co se týče tvého hraní, tak jsem zcela nebyl spokojen, že si utahuješ z lidí ohledně VDček.
Často ignoruješ chat a nevyjadřuješ se, tak jak by ses měl.
K ostatním časům se ti už kolega vyjádřil.
Toť za mě vše. ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
PetrPavelos
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 451
Registrován: 06 pro 2017, 19:21
Bydliště: CT

Re: Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod byLife » 27 led 2024, 09:38 VIP

Ahoj,

tak názory máme od všech stran, nyní se na to podíváme my a uvidíme
Případné poznámky mi můžete zaslat do PM

Díky


řeší se..
Uživatelský avatar
byLife
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 3166
Registrován: 03 srp 2014, 15:28

Re: [řeší se] Namor AKA Nejku AKA PetrPavelos | JailBreak#1

Příspěvekod byLife » 28 led 2024, 09:43 VIP

Ahoj,

Mé demo 01:

1. situace 6:00 - 9:00 Zde bych to nějak extra nehrotil, jelikož se tě pouze admin zeptal proč si do něj střílel, na jednu stranu to mohl admin nechat být, jelikož na serveru byli další 2 admini, ale přece jen se pouze zeptal, admin příště po připojení zvolí lepší přístup a to ten, že se může například zeptat do admin chatu, zda-li to co dělá simon je v pořádku, jelikož předtím na serveru nebyl.
+ když se admin napojí do hry pod nickem, který hráč nemusí znát a napíše pouze to co Kulatý, tak taky simon ani nemusí odpovídat, jelikož Simon nemá důvod odpovídat hráčům, kteří se napojí a neví, že je admin, na to si třeba dát pozor

2. situace 39:20 - 45:00 Tady šlo hlavně o to, že z pozice Kulatého nebylo pořádně vidět kdo se jak umístil a jelikož si sám říkal, že mu pak dáš VD, tak mu to prostě utkvělo v hlavě a proto se zeptal, nevidím zde nic špatného. Radši se jako admin zeptám, když hráč vzpomíná, že dá hráči VD, než aby ho potom hráč neměl, kolikrát se stane, že po 6 minutách i méně hráči na VD zapomenou

3. situace 41:10 - 42:48 Atrakce byla zcela v pořádku a dle mého je toto skvěle vymyšlené, líbí se mi to. Admin zde neměl co zasahovat do hry, pravděpodobně nepochopil účel atrakce, jelikož tam něco řešil s Avem, každopádně potom co si ho "napomenul", tak to nechal být

  • Každopádně co se týče každé ze situací, ty si se taky jako simon mohl zachovat úplně jinak..
    1. Proč do něj střílíš ? -- Jen tak. (stačilo říct, že nesplnil atrakci) -- Každopádně si taky nemusel mít tušení, že je hráč admin, čili bych to zde nějak neřešil. Je zde těžké dokázat, že jsi již admina viděl nebo ne a proto je dobré, aby o sobě vždy dal "admin" nějak vědět, ať už tím, že hraje pod svým nickem a nebo například jen promluvením, napsáním do chatu typu: (ADMINS): -- atp.
    2. Nejku se asi ptal na vd -- Nema boze (zbytečně bez vysvětlení, stačilo napsat, že to byl vtip a vd mít nemá)
    3. Nejku vysvětlil svůj úhel pohledu -- Kdybys aspoň poslouchal (stačilo říct, že jsi atrakci vysvětlil a nikdo nemá nevýhodu neprávem, že se musel přeslechnout), někdy se totiž stane, že i já špatně slyším atrakci a potom zasáhnu, ale když mi to simon vysvětlí ještě jednou, tak to nechám být stejně jako Kulatý

Tu tvou "aroganci" jsi mi zmiňoval do PM a chápu i tvůj přístup, avšak určitě je příště třeba používat lepší slova, ono nejde o to, že by se toho admin nějak chytil, ale jde o to, že bys mu to normálně řekl a dále by to neřešil

-------------------------------------------------


Mé demo 02:


1. situace 4:20 - 6:50 Admin Vendess napsal svůj názor, Kulatý napsal svůj názor a ty si v PM souhlasil.
Dle mého Mikrofon byl opravdu na hranici, Simonce šlo rozumět, ale určitě to nebylo nejlepší.
Pokud jeden admin začne něco řešit, tak pro ostatní to znamená, že mu do toho nebudou zasahovat, pouze například můžou něco dodat/zeptat se v Admin chatu, avšak nikdy nesmí jeden admin zasahovat do řešení situací druhého admina. Co se týče atrakcí které jsou vymyšlené a nejsou na mapě jako například náhoda, tak je Simon povinen to hráči předvést pokud si to přeje. Sice takřka všichni víme, že ta atrakce lze splnit, ale máme to tak nastavené z důvodu, aby nedošlo k žádným nesprávným řešením situací při vymyšlení nové vlastní atrakce. Zde má admin právo zasáhnout do hry a říct, že atrakce splnit lze, poté simon nemá důvod atrakci ukazovat, jelikož veškeré břímě padá na něj v případě, že by atrakce splnit nešla.
Zde tedy dle tebe i adminů, ale i dle mého vše v pořádku
Jediné co bych tedy osobně já udělal je to, že bych Mléku napsal ať si ten mik opraví, nechal ji dosajmonovat a poté ji od CT přehodil, jelikož když už chce brát simona a dávat delší kola, tak by ten mikrofon mohl být kvalitnější. Ale taky se mi to může zdát díky HLTV případně díky reprákům které v práci používám.
Bylo ji řečeno ať nebere simona, ale jak sám píšeš, v tu chvíli nemá ani co dělat u CT.
Každopádně zde musím pochválit adminy za řešení situace, jelikož to nebylo žádné Grrrr, ale postupovalo se s rozumem a klidem, v tomto případě se dá pochopit jejich řešení situace.
Hráčka měla pár kol na opravu a poté ji admini poprosili, aby se teda přesunula k T, jinak dostane přehoz.
Není to zrovna nejstarší člověk ta mléko a tak to od nich bylo hezké.
4:20 - Tady úplně nechápu na co si stěžuješ, mleko sajmonovala maximálně 2 kola, jestli si pamatuju.
Hráčce jsem důrazně řekl, že ať Simona už nebere tuhle mapu, dokud si to neopraví. Mléko argumentovala tím, že zkusí s tím něco udělat, tak jsem pár kol počkal, poté napsala, že s tím nic neudělá, tak jsem ji dobrovolně požádal ať se odpojí nebo ať jde k T nebo dostane přehoz.




2. situace 14:00 - 16:30 co se týče optání se na zákazy tak neberu jako nic hrozného, každý se někdy přeslechne nebo prostě chvíli nedává pozor.
Co se terče týče, tak zde vše v pořádku.
Admin již byl nějakou chvíli na serveru a pár situací řešil, čili každý hráč mohl vědět, že je admin a díky tomu, že potvrdil atrakci, tak hráč měl jít a normálně ji splnit.
Mohl také dostat už dávno předtím kill, ale Nejku zde nahlásil nevýhodu a v tom nevidím žádný problém.
Každopádně aby se předešlo zbytečným situacím jako je tato, tak by bylo lepší, kdyby admin řekl přímo do hry například: ,, Já jakožto admin potvrzuji, že tato atrakce lze splnit". Nebo klidně napsal na sklo: ,, lze to splnit" a poté už by nemohl nikdo nic říct.
DDy byl na serveru celou tu dobu, čili taktéž věděl, že daný hráč je admin.
Supre: (je možné, že to měl jít plnit rovnou a ne čekat, než mu to ukážu, ale nemyslím si to).

Toto co si psal je pravda, hráč měl opravdu jít hned a atrakci plnit, proto dostal tu nevýhodu
Supre: Spíš jde o to, že při jedné atrakci Kulatej “může potvrdit splnitelnost” ale při druhé (v kontextu dřívější) atrakci, která je častější, jede do Sajmonky, ať to ukáže.

Koukal jsem ještě na tuto situaci ke které jsem se postupně dostal mezitím co čtu veškeré vaše příspěvky.
Admin upozornil hráčku, že si hráči píšou o to, aby simon atrakci předvedl.
Tuto atrakci tedy simon musel předvést, avšak poté nejku řekl, že to ukazovat nemusí, že ji potvrdí splnitelnost této atrakce a pokračovalo se dál.
Kulatý ti sem napsal, že chtěl pouze takto "simona" upozornit, aby si dával pozor na atrakce které "vytváří", protože se jí to také může vymstít, ale poté sám tu atrakci povolil, čili bych na tom nic hrozného neviděl

3. situace 25:21 - 28:48 Yevgeni se mi k tomu vyjádřil do PM, bohužel pro něj zde byl vendess jasně slyšet a proto žádný FK nepadl, bohužel pro yevgeniho.
Yevgeni mi osobně nijak v žaludku neleží stejně jako žádný jiný hráč, ale snažím se být nestranný a proto ti bohužel musím udělat ban za FK, i když si se mi to snažil v PM vysvětlit: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2413
Příště yevgeni radši zkus situaci vysvětlit přímo na serveru, ne až následně mě do PM
Každopádně co se týče tohoto VD, admini bohužel nemají oči všude, čili tato situace na serveru může nastat, ale od toho pak máme sekci porušení pravidel, případně můžeš zasáhnout i ty nebo někdo jiný a adminům situaci vysvětlit

4. situace 34:10 Co k tomuto napsat.. Určitě může lépe poslouchat, aby se na to neptal, ale pokud se to opakovalo pouze 2x za mapu a jiné případy s tímto nejsou, tak v tom problém nevidím
+ Ono je někdy obtížné všechno sledovat, jelikož jako admin musíš sledovat vše a prostě nám někdy něco unikne

5. situace 43:10 - 46:00 Hráč Fikus otevřel náhodu, každopádně admin ho hned upozornil proč to otvírá a Fikus se následně omluvil
Co se týče toho deaglu, tak tam hráč neměl ani co stát no..
Zbytečně dostal kosso body za zabití CT a ještě mohla vzniknout další vzpoura tím, že by někdo z hráčů vzal AK a začal střílet, hráč byl upozorněn až potom co zemřel, nikoliv předem.
Zde bylo přítomno více adminů a kdyby si někdo z nich všiml, že tam takto stojí, tak měli zareagovat..
Každopádně se nic hrozného nestalo a admini si na to dají příště větší pozor


-------------------------------------------------


Mé demo 03:

1. situace 5:30 Zde bylo z tvojí strany vše v pořádku a pravděpodobně tě Vendess pořádně neslyšel, jinak by toto netvrdil.
Zároveň i jeho tvrzení ,, Nevím jak si to řekl, ale měli doběhnout k zadní stěně" nebyla pravda.
Byla by to pravda pouze v případě co říkal on, jenže příkaz byl jiný, bohužel se to tam prostě celé pomotalo..
Zde došlo k nedorozumění, je taky dost možné, že se něco proneslo v Admin chatu a proto tak reagoval, každopádně z tvé strany příkaz byl v pořádku, ale pak bum a už to jelo, naštěstí FK nepadl



-------------------------------------------------

Takže abych to tak nějak shrnul ..
Kulatému bude vysvětleno, že po napojení s nickem který hráči nemusí znát musí upozornit, že je opravdu admin, jelikož pokud se na něco někoho bude ptát a simon nebo hráč nebude vědět že má práva, tak se s ním ani nemusí bavit

Vendess .. No tady to bylo všelijaké, nechal bych to pro tentokrát být

A nakonec co se nachytávky pro poslední dva hráče týče, předtím nějaké ty atrakce byly, to co jsem napsal neznamená, že celé kolo musí být pouze atrakce, ale že je například hloupost dávat reakce každou chvíli pouze s důvodem zabití T, protože simon neumí hrát s více hráči, případně aby celé kolo končilo hned po 1. atrakci jestli mi rozumíš

Vše ostatní přes atrakce apod. jsem doufám vysvětlil zde v topicu a budeš to brát jako kvalitně vyřešenou stížnost

Případné otázky mi můžeš položit do PM

Díky

Vyřešeno
Uživatelský avatar
byLife
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 3166
Registrován: 03 srp 2014, 15:28


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků