Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Nápad :D

Příspěvekod Anbything » 25 led 2018, 13:03

Ahojte, mohli by ste urobiť na JB skiny napríklad: že keď budeš mať evip môžeš za peniaze alebo za body kúpiť skiny, na jb aby ich ostátny hráči videli ako v go, myslim že to ide alebo keby ste mali evip mohli by ste si vybrať skiny.
Pridať nové mapy s plno atrakciami pretože niektore mapy su bezcenné (ano simon keď je múdry výtvori hry ale málo su nejak tak dobrých simonov).
Na anti cheat monitoring pridať zvuk :D ale to nepôjde asi :D.
Mohli by ste vytvoriť ženské skiny (stači u polišov :D, neni to tak dôležité)
Mohli by ste dať do nákupu nové veci (gravitácia (3) - simon by to nemohol bugovať že vypnuť a zapnuť gravitáciu len zapnuť, nesmrtelnosť - to by bolo velmi :D napríklad 15 min nesmrtelnosti stalo by to 200 bodov a prvý jeden hráč (ktorý ma 200 bodov) za celú mapu 1 krát by to mohol použiť :D, alebo že opica skin alebo také niečo :D, nemusia byť veľa stačí 2-3 veci nové pridať do nákupu na jb :D)
A aby sa dalo napísať niektoré slova napríklad: sekunda na jb vraj že je to zakázane slovo :D.
To je všetko možte niečo do komentu napísať. :D
Anbything
Zkušený
Zkušený

Nápad :D

od Rumcajz » 25 led 2018, 13:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad :D

Příspěvekod mrouzz » 25 led 2018, 19:13

Ahoj, napíšu ti na to můj názor, pokud dovolíš.

Se skinama mi to přijde docela zbytečné, protože je to maličkost která je zbytečná a na co si s tím dávat práci.
Nové mapy byly pár měsíců zpět přidány. Navíc mapy jsou dobré a zábavné, zkrátka je na nich dostatek atrakcí (na některých až moc, ale čím víc tím líp). Jediná mapa která štve podle mě většinu hráčů je jail_crime, která by se mohla vyměnit za nějakou jinou, nebo odstranit (můj názor).
Zvuk na VAC monitoring? Na co?
Ženské skiny podle mě taky zbytečnost.
Nesmrtelnost - To je snad blbost úplná, vem to z téhle stránky - Je mód (přestřelka all guns např.), jsi poslední CT a je proti tobě 12 T, máš 200B. a jen si jí zapneš a vyflákáš celej tým. Byla by vzpoura, bum, koupíš nesmrtelnost, vyflákáš celej tým a je po kole. Ztratilo by to smysl. Skin opic atd. je taky zbytečnost, bylo by to zbytečně moc přeplácané.
Ale ano, s tou sekundou máš pravdu, každopádně by pak mohli nejspíš ti sprostí hráči nadávat tím sprostým slovem které je právě zakázáno.
Můj názor, neukamenujtě mě tady za to.
mrouzz
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ambi » 01 úno 2018, 18:49

Dále jsem si všiml, že i slovo slepice je také zakázané.
Nejsem kopírka Ambyho. -Ambi
Ambi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Ghast » 05 úno 2018, 20:19 VIP

Hm, myslím že se ničeho takového nedočkáš :D dle mého názoru by to zabralo dost času a zbytečně.
Ghast
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Kubeyy » 05 úno 2018, 20:25 VIP

Zbytočnosť ktorá by iba zaťažila server (tie skiny).
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXiii » 06 úno 2018, 22:08 VIP

Hele nápad dobrý ale jestli jde někomu přimo o skiny tak si je stahne...Takhle by byli NoVIpka ještě víc naštvaný krom toho taky je od toho CS:GO :) ;)
eXiii
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ujo » 08 úno 2018, 14:57

HrajiToPodruhe píše:Hele nápad dobrý ale jestli jde někomu přimo o skiny tak si je stahne...Takhle by byli NoVIpka ještě víc naštvaný krom toho taky je od toho CS:GO :) ;)

Ale to NoVip má tiež možnosť si kúpiť VIP ... takže môže byť jedine naštvaný na seba nie na hráčov čo tak spravili .
ujo
Zkušený
Zkušený

Zpět na Volná debata