Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Nápad,oprava

Příspěvekod dev1lko » 05 zář 2014, 21:35

Zdravím

Nebudem naťahovať začnem hneď písať o téme jedná sa bug skinu pre špecial gun na Bloode,chroniku teda všeobecne.Skúste si všimnúť to že ak prebíjaš na zbrani zo skinom sú rýchlejšie animácie načo sa už veľa hráčov sťažovalo,nevravím že ten skin je najhorší ale mohli by ste prekvapiť a prísť s niečim novým ... Neverím tomu že ste si tohto "bugu" nevšimli je to maličkosť ktorá znepríjemňuje hru :) Skúste o tom premýšlať ...
Tak a teraz k tomu nápadu Big,healer zombie sa nehrajú skoro vôbec sú nepoužitelný a na hranie sú aj dosť obtiažny ....
1.Healer zombie by mohol mať stacky,je to jednoduché ako facka 1 vyliečený zombie 1 stack 2 vyliečený 2 stacky bola by tu aj možnosť pre Vipka aby mali za 1 vyliečené 2 stacky ale to už je na Vás ... Tak a teraz 1 stack by mal prepočte 300HP zase podľa výberu aj tie 300 už mi príde prehnano ... Liečenie by sa snížilo na čakaciu dobu 20 sekúnd .... Každú minutu by sa stacky vynulovali a pridali zombie HP teda healer by mohol vyliečiť 3 krát za jednu minútu a je len ja jeho šikovnosti akú bude mať za to odmenu :) ... Je to zpríjemnenie hry aspoň by sa začal hrať :)
2.Ultimate Power pre healera Je to nápad ktorý by zmenil hru aj keď nevieme predsa čo sa može stať stálo by to 15 bodov ...Healer zombie vyliečime každého zombie na mape o 1-2 HP ...Samozrejme nefungovalo by to pre Nenesis mod ....Tento nápad by som pridal po čase ak by sa uchytil ten prvý lebo 6-7 healerov použije túto možnosť a 7 tisíc HP pre každého zombie no neviem ako by to dopadlo
3.Terminátor svieti :O Nemožem si vynachváliť terminátora na evolutione ako svieti je to veľmi pekné spestrenie hry a určite by som to privítal aj na iných serveroch hlavne blood :D..Tak isto by mohol svietiť aj hannibal no farby su už na vás :) ..
4.Zmena Textúr VIP !!!!! Asi najdoležitejšia vec čo by som dnes napísal 20 takých istých skinov na servery splýva oživte ten server dajte tomu šmrnc každá postavá iná a jedinečná možnosť pre VIP si zmeniť výzor postavy .. žiadne "Skin ktorý ti bude kazdý závidieť" ... nastaviť skiny pre Vipka ktoré budú na výber v menu,osobne by som bol rád aj za skiny ktoré by niečo dodávali trebas 1.RAMBO [5% DMG] [VIP] 2.Anngelina [15 ARMOR] [VIP] 3.Vojak Smith [30 ARRMOR] [EVIP] 4.Terminátor [10% DMG] [EVIP] toto ľudia majú zavidieť nie skiny ktorých je plná mapa Osobne by som si kupil len kvoli niečomu takému VIP...Bonusy su len navás tak ako výber skinov no vyberajte niečo jedinečné čo tu ešte nebolo :) ... Samozrejme aby neboli skiny bugované a menili by sa na začiatku každého kola nie že si naklikám 5 krát na skin a mám plný arrmor .. :)
5.Posledná vec ktorej sa budem venovať Big zombie ... Ani neviem čo na to povedať zvýšiť dmg trošku vyššie skoky prerobiť celého ... pri najhoršiom vymeniť za niečo iné :)

Ďakujem za čas prečítania tejto témy budem čakať čo najviac pozitívnych názorov a veľa komentárov čo sa Vám páči a čo nie :) ... Veď človek sa učí na chybách S POZDRAVOM HYPEREN
Obrázek
Robíš v živote naozaj to čo ťa baví ?!
CS ALL ZOMBIE *29.9.2014 *The Legend
LOL Support *29.11.2014
dev1lko
Zkušený
Zkušený

Nápad,oprava

od Rumcajz » 05 zář 2014, 21:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad,oprava

Příspěvekod Hele » 06 zář 2014, 08:17

Zdravím,

Tak mně osobně se to moc nezamlouvá:

1. Porozuměl jsem tomu,tak že by healer oživoval zm na lidi,zda ano tak.Nevýhoda pro zombie bylo více lidí a kropili by si zombie jako nic!- Nesouhlas

2. Opět se to týká Healera,takže toto je pro mně ani,ano ani,ne- Neutral

3. Ano,taky se mi to líbí,ale je to skoro stejné jako všude jinde.Podle mě je to tím,že je tam starý mód,který tak pořád chcete,ale na Evo nikdo není,divné co?Ale myslím,že je to na Evo dobré,a mělo by to být jenom tam,je to výjimečný server- Nesouhlas

4. Bohužel tento návrh se mi nezamlouvá asi tak jako návrh číslo jedna,bohužel opět se mi to nelíbí.A ještě 30 armor ?! Máš víc už na začátku kola (I no VIP)- Nesouhlas

Abych to celkově shrnul bohužel s tebou nemohu souhlasit
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Xter » 06 zář 2014, 09:11

Já celý ten text nepochopil, takže se radši nevyjadřuji. :lol:
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod dev1lko » 07 zář 2014, 20:31

Hele ďakujem za odpoveď na moju tému a som rád aj ked si komentoval negatívnym sposobom :) ... za skúšku nič nedám :) .... Xterík ja neviem skús prečítať ešte raz ,,, :D
Obrázek
LOL Support *29.11.2014
dev1lko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Xter » 07 zář 2014, 20:34

dev1lko píše:Hele ďakujem za odpoveď na moju tému a som rád aj ked si komentoval negatívnym sposobom :) ... za skúšku nič nedám :) .... Xterík ja neviem skús prečítať ešte raz ,,, :D

Ty vole, četl jsem to asi čtyřikrát. :D
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod dev1lko » 07 zář 2014, 20:36

:D Vidím že ťa to asi zaujalo,nič idem ti napísať na steam tam to prebereme :) :D
Obrázek
LOL Support *29.11.2014
dev1lko
Zkušený
Zkušený

Zpět na Zombie Servery