• Stránka 1 z 1
Nápad
Ahojte nevím jestli tenhle nápad na Gs je zbytečný ale zkusím 
Nápad: Že by si hráč mohl na jakém je chce serveru restartovat rank, za mně já říkám ano ale at se hráči vyjádří

Nápad: Že by si hráč mohl na jakém je chce serveru restartovat rank, za mně já říkám ano ale at se hráči vyjádří

MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.CS:GO Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
Re: Nápad
To je podle mě zbytečnost, když hráč na rank nehraje tak to ani nesleduje a ranker většinou chce co nejvíc killu takže dost pochybuju, že by si po nějakým nahraným ranku jej vynuloval
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Hi,
Věnuji se zde pouze CTF módu a tam bych rank na kill´s úplně zrušil a udělal jej pouze a jen na FLAG´s .
Vím, že vše nejde hned . Poté by se vidělo jak hráči opravdu dokážou dostát tomu jak se mód jmenuje...
(jelikož to, že je někdo první v ranku na tomto módu a má na kontě 6x více kill´s než ostatní nesvědčí o jeho 100% dodržení všech pravidel)
PS: ale od toho jsme tu přeci AT.....
Věnuji se zde pouze CTF módu a tam bych rank na kill´s úplně zrušil a udělal jej pouze a jen na FLAG´s .
Vím, že vše nejde hned . Poté by se vidělo jak hráči opravdu dokážou dostát tomu jak se mód jmenuje...
(jelikož to, že je někdo první v ranku na tomto módu a má na kontě 6x více kill´s než ostatní nesvědčí o jeho 100% dodržení všech pravidel)
PS: ale od toho jsme tu přeci AT.....

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
Ahoj já si nestěžuji mám rank 100 no něco pod a jsem v klidu a už jsem přestal hrát bez wh tak to jde a bez ab díky A lock prosím 

MC EventMaster
ex.CS 1.6 Admin
ex.MC Admin
ex.CS 1.6 Admin
ex.MC Admin
-
iMilan - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1