Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Nápad

Příspěvekod dusinka » 03 led 2015, 15:06

Ahoj, chtěla bych sem napsat pár mích nápadů co by jste mohli přidat do AV

1.Více armoru pro SV. Hodně hráčů by to zvýšilo protože takhle přijde avatar dá 2 rány a je po vás.. Zvýšila bych to aspoň na 300 a více. Nebo ještě 2. nápad, přidat EVIP body třeba na ,,300,, za které by jsi koupily vylepšeného SV který by měl více armore třeba ,,300,, armoru. (uvedená čísla jsou jen typ, to si potom můžete nastavit jak chcete)
2.Nové skiny pro CT. Tyhle skiny jsou moc pěkný, ale už tu jsou tu dlouho a jsou ohrané. Nebo by stačilo dát tam ty staré, ty byly pěkné a více se hodily k AV byly víc realnější.
3.Za 200b by mohli EVIP koupit lepší BZ která by se rychleji nabíjela, třeba ,,30/20,, sekund to je jedno.

To je asi vše :)
Doufám že se vám moje nápady líbí a že něco z toho přidáte, podle mě to jsou docela dobré věci a ne žádné kraviny.
Přeji pěkný zbytek dne :)
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
dusinka
Amatér
Amatér

Nápad

od Rumcajz » 03 led 2015, 15:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nápad

Příspěvekod ExtremeShock » 05 led 2015, 17:30

S většinou souhlasím. Hlavně s tou lepší bz !!
ExtremeShock
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod dusinka » 05 led 2015, 18:01

Děkuji za názor :)
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
dusinka
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixxak » 06 led 2015, 21:58

Ahoj, to sv je podle mě k ničemu, pokud se ten hráč umí vyhýbat tak uskáče ... ale možná bych snížil dmg do zad, to se ale uvidí až v plánovaném updatu .. :)

BZ... by byla taky nanic protože by se bugovala stejně jako dříve... muselo by se to pořádně promyslet, a napluginovat a to je hromada práce :)

O updatu zatím nic nevím ale určitě se máte na co těšit ! :)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dusinka » 07 led 2015, 20:33

Jo děkuji za názor :)
Ale ještě bych chtěla zmínit jeden nápad :)
4. Za nemesise by za kill dostavalo 1/2 body to je jedno. Nebo jak už jsem tu jednou psala:
Dát limit (např) zabít 30 hráčů a pokud zabije 30 hráčů dostane 200 b z5.
(uvedená čísla jsou jen můj typ, ty si můžete změnit jak chcete)
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
dusinka
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixxak » 08 led 2015, 19:54

dusinka píše:Jo děkuji za názor :)
Ale ještě bych chtěla zmínit jeden nápad :)
4. Za nemesise by za kill dostavalo 1/2 body to je jedno. Nebo jak už jsem tu jednou psala:
Dát limit (např) zabít 30 hráčů a pokud zabije 30 hráčů dostane 200 b z5.
(uvedená čísla jsou jen můj typ, ty si můžete změnit jak chcete)

Podle mě je tohle moc... stačilo by 1 b za kill :) protože mě pak stačí jen mina abych si sehnal body zase zpět... ale jak říkám vše se vyřeší v updatu :)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ExtremeShock » 10 led 2015, 12:27

Návrh : 1. zrušit nesmrtky, nebo přidat alespoň nějakou ochranu proti nim. (třeba si za 200 bodů koupím, aby na mě nesmrtky nefungovaly)
2. Dát nevip hráčům více bodů za kill , aby měli aspoň na minu
3. Nahradit zrušené mapy novými
Zrušilo se toho hodně (hlavně ty dobré!) takže se hrajou furt dokola 3 mapy. Nuda..

Víc mě toho momentálně nenapadá..
Děkuji za přečtení..
ExtremeShock
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod thecooki16 » 10 led 2015, 12:31

ExtremeShock píše:Návrh : 1. zrušit nesmrtky, nebo přidat alespoň nějakou ochranu proti nim. (třeba si za 200 bodů koupím, aby na mě nesmrtky nefungovaly)
Zrušilo se toho hodně (hlavně ty dobré!) takže se hrajou furt dokola 3 mapy. Nuda..

Děkuji za přečtení..

1. Podle mě zbytečnost.
2. Určitě zvednout. 1bod za kill je fakt málo
3. Určitě vrátit např av_dust_winter , av_assault snad nejlepší mapy né jako ty mapy typu av_siege nebo cpl_mill tyhle 2 mapy jsou uplne zbytecny, zadnej dobrej kemp, prostě nic, nechápu proč jste je sem přidali.
Drift trikes is so best :3
thecooki16
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 10 led 2015, 23:35 VIP

dusinka píše:Ahoj, chtěla bych sem napsat pár mích nápadů co by jste mohli přidat do AV

1.Více armoru pro SV. Hodně hráčů by to zvýšilo protože takhle přijde avatar dá 2 rány a je po vás.. Zvýšila bych to aspoň na 300 a více. Nebo ještě 2. nápad, přidat EVIP body třeba na ,,300,, za které by jsi koupily vylepšeného SV který by měl více armore třeba ,,300,, armoru. (uvedená čísla jsou jen typ, to si potom můžete nastavit jak chcete)
2.Nové skiny pro CT. Tyhle skiny jsou moc pěkný, ale už tu jsou tu dlouho a jsou ohrané. Nebo by stačilo dát tam ty staré, ty byly pěkné a více se hodily k AV byly víc realnější.
3.Za 200b by mohli EVIP koupit lepší BZ která by se rychleji nabíjela, třeba ,,30/20,, sekund to je jedno.

To je asi vše :)
Doufám že se vám moje nápady líbí a že něco z toho přidáte, podle mě to jsou docela dobré věci a ne žádné kraviny.
Přeji pěkný zbytek dne :)

1) no hold si musi hlidat zada a nebo nejlepe se schovat do kempu ,navic si myslim ze 200 armoru je dost na to aby Super vojak prezil ,kdyby mel vic armoru tak Avatar by nemel sanci

2) za nedlouho bude Update tak mozna se zmeni i skin pro CT

3) kdyby se to nejak promyslelo tak by to na avatarech nebylo spatny

kazdopadne ti dekujeme za napady
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Twixxak » 12 led 2015, 20:29

thecooki16 píše:
ExtremeShock píše:Návrh : 1. zrušit nesmrtky, nebo přidat alespoň nějakou ochranu proti nim. (třeba si za 200 bodů koupím, aby na mě nesmrtky nefungovaly)

Děkuji za přečtení..

1. Podle mě zbytečnost.
3. Určitě vrátit např av_dust_winter , av_assault snad nejlepší mapy né jako ty mapy typu av_siege nebo cpl_mill tyhle 2 mapy jsou uplne zbytecny, zadnej dobrej kemp, prostě nic, nechápu proč jste je sem přidali.

Assault se smazal protože tam hráči i s PRO pc měli 30-40 fps což se fakt nedalo... o dustu nic nevím ale ta mapa nebyla vůbec hraná, hráči stejně dávají dokola jen cpl_mill...assault...občas inferno a aztec :)
[CS Admin]
Twixxak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod thecooki16 » 14 led 2015, 16:04

Twixxak píše:
thecooki16 píše:

Děkuji za přečtení..

1. Podle mě zbytečnost.

Assault se smazal protože tam hráči i s PRO pc měli 30-40 fps což se fakt nedalo... o dustu nic nevím ale ta mapa nebyla vůbec hraná, hráči stejně dávají dokola jen cpl_mill...assault...občas inferno a aztec :)

Tak tam přidejte něco, co bude dělat že budete muset hrat třeba 5 map, a až potom zvolit další. např. je mapa cpl_mill změní se na assaulty a v dalším hlasováni je znova cpl_mill tak udělat aby se nedala mapa volit furt dokola. Tohle maj na ko te lne na zm serverech a funguje to všechny mapy se toci furt dokola a nehraje se 1 mapa 3hodiny v kuse . :) sry za reklamu
Drift trikes is so best :3
thecooki16
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 15 led 2015, 23:06 VIP

thecooki16 píše:
Twixxak píše:
thecooki16 píše:

Děkuji za přečtení..

1. Podle mě zbytečnost.

Tak tam přidejte něco, co bude dělat že budete muset hrat třeba 5 map, a až potom zvolit další. např. je mapa cpl_mill změní se na assaulty a v dalším hlasováni je znova cpl_mill tak udělat aby se nedala mapa volit furt dokola. Tohle maj na ko tel ne na zm serverech a funguje to všechny mapy se toci furt dokola a nehraje se 1 mapa 3hodiny v kuse . :) sry za reklamu

Toto si myslim urcite udela pri planovanem update na AV.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Hele » 16 led 2015, 07:05

Návrh první:--- Nesouhlasím.
Druhý:---- No nevím no,líbí se mi ty nynější.
Třetí:---- To se mi líbí.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Roxtedy » 30 led 2015, 18:16 VIP

Ahoj, cennime si kazdy navrh aj nazory Vas hracov. Snazime sa pre Vas vytvorit co najlepsie podmienky na pokojne hranie ale bohuzial nedokazeme vyhoviet kazdemu :/ Neviem presne povedat kedy bude dlho ocakavany update ale budete sa mat na co tesit ;). Nezabudnite vsak ze hra musi byt vyrovnana pre oba tim. To plati aj pre mapy aj pre obchod a nakup roznych dovednosti.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod dusinka » 01 úno 2015, 17:50

Fuuuu děkuji všem za názory :)
Doufám že se některé z mích nápadu oběví v tom updatu :)
(EVIP)Avatar Battle #1
(EVIP)Zombie Chronic #2
dusinka
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Zombie Servery