Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod Patrikes9 » 02 úno 2023, 02:52

prosim vas gamesites dajte nove mapy na zombie servery uz je to nuda vela rokov to iste pls uz dajte nove mapy vymente
Patrikes9
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 11
Registrován: 01 úno 2023, 22:03

Re: Nápady /Návrhy

od Rumcajz » 02 úno 2023, 02:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod Jachymovec » 22 úno 2023, 00:04

mezi zkouskovym a letnakem prokrastinuju a vracim se zpatky k mymu srdickovymu modu, a rad bych dal par navrhu/bugfixu:

nemesis je naprosto trash. mod mozna daval smysl driv, ale dneska na serveru staci 3-4 lidi s DMG 40, a nemesis ma po ptakach. dejte mu alespon vic knockback granatu/jejich regenraci, dejte mu castecnej resist proti minam a vylepseny dmg, nebo mu nejak umoznete vyhanet vymaxovany lidi ze zaminovanejch campu. to samy first - casto se mi stava, ze mam dmg 40, first se spawne skoro v mym campu, a ja ho zabiju jeste driv, nez se ke mne dostane (+ druhyho firsta bud teleportujte na spawn, nebo mu dejte treba na 10s imunitu proti minam - protoze to pak skonci, tak, ze spawne v campe, a hned konci). nebo jim hodte treba v pripade, ze humani maj v souctu dmg>150 teleport granat podobnej jako na furienech.

to, ze jediny 2 mody jsou nemesis a superinfekce je proste malo (a vyvoleny, kteri se pusti tak 2x za den nepocitam). co pridat? moc nevim, neco by ale urcite slo vymyslet.

behem super infekce by se mely vypnout vsechny upgrady (proc se vypina speed, ale dmg zustava?), kdyz davam 100dmg/hit, tak zombies s 400hp jednoduse nemaj sanci.

pridejte moznost znicit minu. obcas se bugne, coz je zvlaste v earlygame fakt otravny.

nerfnete knockback u spear gun. v momente, kdy je server prazdnejsi, tak staci 2-3 lidi v jednom campu se spearem, a camp proste nejde dobit. ani s healerem, s nicim. nebo dejte ty zbrani alespon damage falloff. a kdyz uz jsme u toho, zkuste pridat nejaky novy, zabavny zbrane, at neni meta jenom lg+dmg40+bz.

vypnete smokerum pritahovani behem nesmrtky a odstrante pritahovani pres zdi. tohle uplne nici mj. zm_base_humans_lg (ktera je podle me i bez toho mid), protoze kdyz me nekdo pritahne a skoci za rampu, tak co s tim mam jako delat - zombie to dela s nulovym effortem a ja nemam jak to counterovat. a kecy nekterych, ze tohle je soucasti hry neberu. neni to zabavny, na nekterejch mapach je to silene OP, a celkove to nic hre nepridava.

a zkuste pridat nejaky novy mapy. nektery jsou fajn, nektery jsou zvladnutelny, a nektery jsou trash, ale vsechny jsou proste ohrany.

vim, ze tenhle mod asi uz nikdy update nedostane a driv nebo pozdejs umre, stale se ale chci ke svymu oblibenymu modu, na kterym jsem vyrustal, vyjadrit. tak z toho treba neco vzejde.
Uživatelský avatar
Jachymovec
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 101
Registrován: 28 říj 2015, 11:52

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod G3n3r3l » 25 úno 2023, 23:16

Nerad to tu píšem znovu ale budiš.

Návrh na možnosť odstránenia miny lebo sa neustále buguje takisto ako aj návrh na pridanie nových máp + nejaké tie nove vylepšenia, ktoré by vyvážili občasný nepomer a takisto aj zoznam chýb zombie módu som už dávno predal vedeniu. Ak si dobre památám v roku 2019. Všetky potrebné veci boli už jednoducho dávno spísané. Problém je niekde inde. Zbytočne sa tu bude vypisovať čo by sa mohlo vylepšiť. Spísané to už je. Doteraz sa nič neurobilo. Myslím, že som to vysvetlil dostatočne
Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
Uživatelský avatar
G3n3r3l
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 85
Registrován: 01 pro 2018, 11:57

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod HELLzOmbie » 06 bře 2023, 17:36 VIP

G3n3r3l píše:Nerad to tu píšem znovu ale budiš.

Návrh na možnosť odstránenia miny lebo sa neustále buguje takisto ako aj návrh na pridanie nových máp + nejaké tie nove vylepšenia, ktoré by vyvážili občasný nepomer a takisto aj zoznam chýb zombie módu som už dávno predal vedeniu. Ak si dobre památám v roku 2019. Všetky potrebné veci boli už jednoducho dávno spísané. Problém je niekde inde. Zbytočne sa tu bude vypisovať čo by sa mohlo vylepšiť. Spísané to už je. Doteraz sa nič neurobilo. Myslím, že som to vysvetlil dostatočne


Rieši sa to už minimálne 2-3 roky a myslím že teraz je to už ajtak zbytočné
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
Uživatelský avatar
HELLzOmbie
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1045
Registrován: 29 bře 2014, 18:31
Bydliště: Trnava

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod jenok77 » 14 dub 2023, 19:09

Dobrý den, měl bych jeden návrh na zlepšení případně si jdu pro radu. Kdysi dávno jsem s partou kámoš hrávali mod zombie. Ten se vyznačoval tímto: Všude byla absolutní tma, bylo 5 tříd zombiku, kteří neměli nijak extra vylapšené schopnosti. Pouze jeden měl více životů ale byl pomalejší, další byl rychlý ale měl méně životu, jeden uměl více skákat, další měl vše vyvážené a další už si nepamatuji. Zombici i lid za každé zabití sbírali kredity, za které si kupovali lepší věci. Za zombie to byl nakažlivý granát, možnost změny zpět na člověka a další si nemapatuji. Za lidi to byla rychlopalná sniperka, těžký kulomet, náboje, noční vidění a granáty. Granáty byly na zmrazení, flash na osvícení prostoru a zápalný. Mapy se hrály klasické bez jakýkoliv vylepšení a překážek. Nejvíc se hrálo cs_office, de_dust2 a de_inferno. Odkaz, jak to zhruba vypadalo dávám zde https://www.youtube.com/watch?v=IaJaNwZ ... =JanDoedel Pokud by někdo věděl kde se takový server hraje nebo by ho někdo dokázal zprovoznit ... platím zlatem :D Častokrát na toto vzpomínáme jako na nejlepší zombie servery, kde nefungovalo žádný levelování a vše bylo jen o skillu, taktice a o tom najít si co nejlepší místo, než tam zombie hodila granát :D A podle komentářů na youtube nejsem jediný, komu toto chybí.
jenok77
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 1
Registrován: 14 dub 2023, 18:57

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod romanvesmir » 15 dub 2023, 07:58

jenok77 píše:Dobrý den, měl bych jeden návrh na zlepšení případně si jdu pro radu. Kdysi dávno jsem s partou kámoš hrávali mod zombie. Ten se vyznačoval tímto: Všude byla absolutní tma, bylo 5 tříd zombiku, kteří neměli nijak extra vylapšené schopnosti. Pouze jeden měl více životů ale byl pomalejší, další byl rychlý ale měl méně životu, jeden uměl více skákat, další měl vše vyvážené a další už si nepamatuji. Zombici i lid za každé zabití sbírali kredity, za které si kupovali lepší věci. Za zombie to byl nakažlivý granát, možnost změny zpět na člověka a další si nemapatuji. Za lidi to byla rychlopalná sniperka, těžký kulomet, náboje, noční vidění a granáty. Granáty byly na zmrazení, flash na osvícení prostoru a zápalný. Mapy se hrály klasické bez jakýkoliv vylepšení a překážek. Nejvíc se hrálo cs_office, de_dust2 a de_inferno. Odkaz, jak to zhruba vypadalo dávám zde https://www.youtube.com/watch?v=IaJaNwZ ... =JanDoedel Pokud by někdo věděl kde se takový server hraje nebo by ho někdo dokázal zprovoznit ... platím zlatem :D Častokrát na toto vzpomínáme jako na nejlepší zombie servery, kde nefungovalo žádný levelování a vše bylo jen o skillu, taktice a o tom najít si co nejlepší místo, než tam zombie hodila granát :D A podle komentářů na youtube nejsem jediný, komu toto chybí.

pokud platíš zlatem tak si kup fakahedu, hodíš tam pár pluginů a máš to, a nebo to udělat složitě a nějak tak limitovaně, zdarma přes lan
nebo jsem našel trošku podobný ale ne stejný server na druhém cz/sk portálu (biohazard)
Obrázek ObrázekObrázek
https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
Uživatelský avatar
romanvesmir
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1122
Registrován: 21 čer 2016, 21:33

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod sofokles » 03 kvě 2023, 09:29

Ahojte po dosť dlhej dobe som si zahral cs 1.6 a úprimne skapal pes :(

A teda sa chcem opýtať či by sa nedala urobiť nejaká anketa, dotazník kde by ľudia označili na akom servery v akej hodine budú hrať ?
Aspoň tých malo čo nás ešte ostalo by si tak viac užili hru keď sa napoja na server s tým vedomím že nás tam bude aspoň 10 :D:D
Myslím urobiť niečo také na webe už dneska nie je problém a nezaberie to veľa času.
sofokles
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 03 kvě 2023, 08:19

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod YamaL » 03 bře 2024, 13:31 VIP

refresh....

Stále můžete přidávat Nápady/Návrhy
Uživatelský avatar
YamaL
TF 2 admin
TF 2 admin
 
Příspěvky: 1489
Registrován: 05 čer 2016, 19:47

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod SupreRer » 03 bře 2024, 13:37 VIP

Já mám návrh... Obnovte tutoriály.
Uživatelský avatar
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 993
Registrován: 30 lis 2019, 20:07
Bydliště: JailBreak #1

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod Luther » 06 bře 2024, 18:23

I když je to zbytečný, ale napadlo mě:
1. Co kdyby byl nějaký % drop ze zabitých zombie, který by mohl dát bud pár free bodů, spirity a nebo ne úplně op zbraň/vybavení. V podstatě jako je teď náhodný drop modrého klíče k odemknutí spirity shopu. ;)

2. V shopu teď člověk nakupuje jen zbraně. Co přidat možnost si koupit i norecoil, jump navíc, bhop a jiné blbosti. Např. na Bloodu prodloužené zásobníky, aby člověk nemusel tak často nabíjet. :roll:

Vše je inspirace z netu. Nic z toho není můj vlastní nápad. :)

A nebo prostě jen vybalancovat hru. Úplně mě vytáčí borci, co mě vyčítají, že kempím s humanem a nelítám po mapě jak dement. Zatímco za zombie každý odmítá hrát, protože to nic nepřináší a naopak se snaží před humany skrýt/zakempit. Ty mapy a kempy ale neslouží pro zombie. Rovnou můžem hrát na fy_ mapách nebo i velkých de_ klasikách. :roll: To je úplně absurdní. Včetně skutečnosti, že tato verze zombie modu je na serveru věky. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Uživatelský avatar
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1017
Registrován: 28 úno 2013, 21:15

Re: Nápady /Návrhy Basebuilder

Příspěvekod Cobrassss6ENG » 20 bře 2024, 21:21

Na výber z více humanu: Napr. Sniper velký dmg s awp
Scout velký speed a dmg s smg
Soldier nižši recoil a velký dmg s m4 a ak47
Heavy velký dmg s Heavy machine gun akko napr m249

Tak isto aj nové upgrady pro humanu : Rapid fire 1-50 lvl
Blinding bullets 1-50 lvl šance na oslepnutí zombie
Rambo mod 1-50 lvl šance na velký dmg na 5s
God Knife 1-50 lvl šance na ziskani zabiti zombie na 1 ranu s nožem na 1 zombie nebo na 3s
Fire bullets 1-50 lvl šance na zapálení zombie
Life steal 1-50 lvl

Nove zbrane pro CT : nové smg ako P90 a mp5 nové HMG ako m249 nové sniperky ako awp a autolama
Shop pre CT : Plasma gun na 30 s
Oslepeni na 30s
Plamenomet na 10 s
Random teleport
Heavy Suit vice armoru a zivota na kolo
Golden gun - vylepsení zbrane na kolo + dmg
Molotov
Poison gas

Rozdelenie zombie : Tank - vetši hp a odlonejší voci scout a soldier dmg
Smoke - ked zomrie oslepí CT
Boomer - ked umrie CT v blízkosti dostane DMG
Raptor - Rýchlejšie sa pohybuje v menších priestoroch

Nove upgrade pro zombie : Anti flame menší dmg ohnem 1-50 lvl
Regenerace 1-50 lvl

itemy pro zombie : Spider web zadrži ct na 5s
C4 pripevni na sebe bombu ktera za 6s vybuchne a CT v blizkosti dostane dmg
Head less bez hlavy na 1 kolo
Cobrassss6ENG
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 21
Registrován: 16 kvě 2022, 14:28

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod IngEn3rGy » 24 bře 2024, 18:33

hlavne zruste to ozivenie ktore ziska human od zombie potom neni ziadna nakaza a aj normalne ozivenie nebolo od veci nejako obmedzit proste urobit to humanom tazsie
IngEn3rGy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 31 pro 2022, 12:42

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod Shiqipeghosst » 24 bře 2024, 20:22 VIP

never give up when you have come far
Uživatelský avatar
Shiqipeghosst
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 603
Registrován: 23 lis 2019, 17:45

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod pepegamatus » 02 dub 2024, 16:42

Ahoj!
bolo by super keby sa opravila seecret gun a pridala na servery .
nove mapy napr :
https://www.gamemodd.com/cs/maps/zombie ... o2015.html
https://gamebanana.com/mods/97067
nejaké nové zbrane pre VIP aj EVIP hráčov
Nová zbraň (podobná ako lasergun)
https://gamebanana.com/mods/370828
Dúfam že som pomohol tešim sa na update. :D
pepegamatus
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 02 dub 2024, 16:24

Re: Nápady /Návrhy

Příspěvekod YamaL » 03 dub 2024, 11:16 VIP

Zdravím, pokud víte o nějakém bugu na zm serverech které znepříjemnují hru, tak to prosím pište.

Co tak víme:
- Bug : - Nefunguje freeze granát na climbu při lezení.
- Bug: - respawn bug - "To se stává zejména tehdy, když je první zombie rychlost (u jiného zm jsem to ještě neviděl) a zemře "velmi" rychle po začátku kola, nerespawnuje hráče a může pouze sledovat hru nebo se znovu připojit

- Chyba : U Hanibala je možnost mít u sebe více než 999armoru .
Když si hráč koupí Terminátora tak ve vylepšení za spirity si může vylepšit Armor a tím pádem může mít 1100AP... Takže během Hanibala/Terminátora bych tohle zakázal

- Co se týče secret gun tak byla vypnuta, protože se bugovali náboje.
Uživatelský avatar
YamaL
TF 2 admin
TF 2 admin
 
Příspěvky: 1489
Registrován: 05 čer 2016, 19:47

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků