Zde se dozvíte veškeré novinky a updaty na našich serverech

Návrhy na vylepšenie/úpravu

Příspěvekod PuNko » 24 bře 2022, 17:02 VIP

Ak máte akýkoľvek návrh na vylepšenie alebo úpravu, tak to napíšte do tohoto topicu.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
Uživatelský avatar
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin
 
Příspěvky: 2761
Registrován: 18 úno 2014, 20:55
Bydliště: Slovensko, Žilina

Návrhy na vylepšenie/úpravu

od Rumcajz » 24 bře 2022, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Slovensko, Žilina

Re: Návrhy na vylepšenie/úpravu

Příspěvekod stifak1 » 07 úno 2023, 17:53 VIP

Ahoj když už se přidala nová role a nové mapy tak mně napadlo
že by se mohl udělat nějaký jednoduchý redesign.
Protože když skončí kolo a vybafne na mně ne moc vábný nápis
který se za těch 5let co hraju ještě neprošel žádnou změnou nedělá nejlepší dojem.


+1 fotka
        Obrázek
Obrázek
Obrázek


 
Uživatelský avatar
stifak1
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik
 
Příspěvky: 70
Registrován: 05 kvě 2018, 22:27
Bydliště: v ananasu na dně moří

Re: Návrhy na vylepšenie/úpravu

Příspěvekod PuNko » 08 úno 2023, 20:30 VIP

Ahoj, a aký štýl toho výpisu by si si predstavoval? Bolo by fajn tu dať nejaký návrh, lebo s týmto konkrétným ja momentálne problém nemám, ak ale vymyslíš niečo lepšie kľudne sa to môže nahradiť.

edit: na tej fotke som si nevšimol to vpravo, ale každopádne ten "text" je tam daný ako obrázok, do obrázku sa nedá písať kto bol traitor a podobné veci, jedine že by sa to úplne nahradilo obyčajným textom a to už by ale nebol taký font aký tam je
https://steamcommunity.com/id/iampunko
Uživatelský avatar
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin
 
Příspěvky: 2761
Registrován: 18 úno 2014, 20:55
Bydliště: Slovensko, Žilina

Re: Návrhy na vylepšenie/úpravu

Příspěvekod NohomoBeLiked » 13 úno 2023, 14:34

Jednoduchý návrh. Nastavit všude na public serverech, aby Awp měl pouze 1 max 2 hráči k dispozici, nedá se to hrát :) Vip samozřejmě výjimka. A když už byste nechtěli na tohle přistoupit, tak dát do wipa jen 5 nábojů.

Rozepíšu se. Při full serveru max 2 wipa.
Do poloviny max 1 wipo.
Za mě fér pro každou stranu, teď tam každý běhá s wipem a nedá se to hrát. A ještě k tomu do toho mají 10 nábojů tak já nevím uvažujete logicky?

Druhý návrh. Když už mám VIP koupené, tak bych chtěl mít nějaký přístup k serveru, jako je třeba v cs 1.6 nastavené, že mají VIP hráči přednost. K čemu pak jsou ty VIP výhody.

Přidat kolizi v týmu a odstranit double jump. Mám za to, že spousta lidí, co hraje komunitňák, má problém při hraní Faceitu nebo normal MM. Tohle by mohlo pomoct. Rozšířila by se komunikace, začlo by se nějak spolupracovat a né že tam teď hraje každý sám za sebe. Krom toho, že to usnadňuje přístup na některé místa na mapě, to taky dost kazí, když hráč dopadá na zem. Postava se mu pokrčí, což v hodně situacích dost pomáhá hráči, když něco vybíhá.

Granáty - chápu, že je to komunitňák, ale je velká píčovina, když Flash, molotov nebo He granát nepůsobí i na teammaty. Za tu dobu co jsem na serveru hrál se dost často stávalo, že lidé hází granáty jak se jim zachce. Domluví se s někým, že to vyběhne, hodí mu molotov pod nohy, týpek samozřejmě nehoří a enemy si myslí, že nikdo nepůjde, protože tam je molotov.
Za druhé. Spoluhráč může házet flashe jak se mu zachce, co to pak je za nesmysl, něco se vybíhá, oni nahází milion flashů, Ct nevidí ani píču a T projdou jak by se nechumelilo.
K tomu dodám, proč hráči mezi sebou kolize nemají, ale hráč a granát od teammata kolizi má.

Dát server only pro prime účty. Hraje tam dost lidí, tak proč to nechávat open pro každého, kdo si za 3 minuty založí steam účet a jde si zacheatovat na server. Chápu, že dostane ban za obcházení banů, ale to jim v tom nic nezabrání si založit jiný účet a dělat to dál. Nevím jestli na Serverech máte VPN ochranu jako na 1.6, ale stačí to k tomu, aby si týpek přes VPN + regedit změnil věci a může jet dál, nebo si stáhl virtuální pc.

Přidat na server mute chatu, nějaký příkaz nebo tak něco. Já bych to třeba rád využil a určitě se najde spoustu lidí, kteří taky.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 206
Registrován: 23 dub 2020, 15:36

Re: Návrhy na vylepšenie/úpravu

Příspěvekod FROZENNko » 13 úno 2023, 18:40 VIP

Ahoj, k takovým tématům se rád vždy vyjádřím a i o nich něco málo vím.

NohomoBeLiked píše:Jednoduchý návrh. Nastavit všude na public serverech, aby Awp měl pouze 1 max 2 hráči k dispozici, nedá se to hrát :) Vip samozřejmě výjimka. A když už byste nechtěli na tohle přistoupit, tak dát do wipa jen 5 nábojů.


Tuhle věc jsem navrhoval já sám a byla o tom dost velká diskuze ve skupině (někdy v roce 2022). Ale já sám si řekl, že je to stejně kravina a změnil jsem názor. Nebudu to vše rozepisovat a jen napíšu svůj názor. Ano, na serveru je 24 slotů a většina hráčů má awp, ale je to úplně stejná situace, jak na mm. Všech 5 hráčů si může vzít awp a taky každý může říkat, že je to jen awp mm (zajímavé přirovnání ale chápeme se). Navíc, je to furt součást hry to awp a ještě k tomu je na serveru omezení awp, takže to nemá úplně každý. Pokud máš problém zabít awp hráče, tak používej víc granáty a snaž se zabít hráče s awp třeba na blízko, když ho nedáš na dálku a přeci na mirage jsou granáty lehký se naučit. Nemusíš umět FPL granáty ale i Basic ti stačí. 5 nábojů je na server, kde je tolik lidí úplně k ničemu. Awp stejně většinou veme do ruky lopata.

NohomoBeLiked píše:Přidat kolizi v týmu a odstranit double jump. Mám za to, že spousta lidí, co hraje komunitňák, má problém při hraní Faceitu nebo normal MM. Tohle by mohlo pomoct. Rozšířila by se komunikace, začlo by se nějak spolupracovat a né že tam teď hraje každý sám za sebe.


Určitě máš na mysli kolizi, nech se hráči můžou blokovat, ano? Celkem blbost, když je na serveru tolik lidí, představ si, že na rampě se na sebe postaví 7 lidí a vidí přes rampu. Není to divný? Další věc, pro nás adminy.. víc práce, když se támhle postaví do apartů několik hráčů a schválně budou blokovat nebo něco. (to byl příklad). Proč odstranit Double jump? Server má být většinou o zábavě a ne o tryhardu, proč? To, že někdo hraje na serveru, kde je double jump a pak jde na mm, kde není a není na to zvyklí, je jeho problém. Navíc double jump se dá vypnout v nastavení na serveru (nikdy jsem to nepoužil, takže nevím zda je to pro lidi bez vip). Voice chat tam je pro týmy, info si snad dávat můžete, ne? To, že někdo nemluví je jeho věc.

NohomoBeLiked píše:Granáty - chápu, že je to komunitňák, ale je velká píčovina, když Flash, molotov nebo He granát nepůsobí i na teammaty. Za tu dobu co jsem na serveru hrál se dost často stávalo, že lidé hází granáty jak se jim zachce. Domluví se s někým, že to vyběhne, hodí mu molotov pod nohy, týpek samozřejmě nehoří a enemy si myslí, že nikdo nepůjde, protože tam je molotov.


Takže, když by se přidal team dmg, tak by to bylo v pohodě při tolika lidech, ano? Vem si, že na serveru jsou i hráči, co se nechovají slušně a potom by dělali tohle, že by zabíjeli svoje spoluhráče molotovy atd? To je další příklad pro nás adminy, že by to byla větší práce pro nás tohle řešit. Víš kolik banů by lítalo za úmyslné kažení hry? To by snad pak na serveru nezbyl nikdo a server by totálně umřel. Team dmg by se hrozně zneužíval.

NohomoBeLiked píše:Za druhé. Spoluhráč může házet flashe jak se mu zachce, co to pak je za nesmysl, něco se vybíhá, oni nahází milion flashů, Ct nevidí ani píču a T projdou jak by se nechumelilo.


Pokud jsi dobrý hráč, tak víš, že flash většinou poletí, tak se prostě otočíš a počkáš, až flashe poletí a nebudeš full mlíko.

NohomoBeLiked píše:Dát server only pro prime účty. Hraje tam dost lidí, tak proč to nechávat open pro každého, kdo si za 3 minuty založí steam účet a jde si zacheatovat na server. Chápu, že dostane ban za obcházení banů, ale to jim v tom nic nezabrání si založit jiný účet a dělat to dál.


Zbytečný dávat server na only prime. I kdyby to byl only prime, tak účty támhle dneska stojí i 2 eura.. nic by se nezměnilo. Možná až na to, že by bylo méně hráčů. Pokud je na serveru cheater a admin není k dispozici, můžeš využít Porušení pravidel a tam ho nahlásit s důkazem. Většinou, pokud to ten cheater jede jak parní mašina, tak dostane ban automaticky od konzole.

NohomoBeLiked píše:Přidat na server mute chatu, nějaký příkaz nebo tak něco. Já bych to třeba rád využil a určitě se najde spoustu lidí, kteří taky.


Pokud nechceš vidět chat, napiš do konzole ignoremsg a máš to.


Celkové shrnutí a můj názor na tvůj návrh: Myslím si, že chceš, aby server byl víc tryhard než "zábavný". Navíc, většině lidem to tam asi takhle vyhovuje.. kdyby ne, tak by určitě někdo o tom dal vědět např. tak jako ty tady. Awp se řeší mezi hráči furt ale prostě je to součást hry a jak se říká "Cs:Go bez awp není Cs:Go". Dát takové brutální omezení na awp by mezi hráči taková informace štvala možná i víc než, když je hodně awp.

Ber tohle jako moje vyjádření na tuto situaci. Nevyjádřil jsem se na nějaké věcičky, co jsi napsal ale to nechám na někoho jiného. Snad jsem napsal to co jsem chtěl :).

Přeji krásný zbytek dne. :)
Uživatelský avatar
FROZENNko
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 174
Registrován: 19 bře 2018, 23:49
Bydliště: Támhle za rohem


Zpět na Novinky a Updates

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků