I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

!Napoleon/BB1!

Příspěvekod Mako » 23 kvě 2017, 19:09

1.Situácia začala 41:10(viz. demo) kde sme si vlastne obsadili spawn mali sme tam prvý blok,ten čo má práva (nebudem jeho nazývať "admin") tam dal tiež blok (tunel ktorý sa spawnuje vzadu) vyzval som ho aby ten blok dal preč ,že sme tam boli prvý ten bezmozog nám posunul zadný blok (s ktorým sme si uzavreli camp) takže zneužil právo adminskeho grabu bloku a keď som mu vravel aby ten blok dal naspäť ,že to posunul tak nereagoval,potom znova zneužil grab bloku a posunul nám aj bočnú stenu čím nám úplne zničil build. Aj keď som mu to všetko od začiatku hovoril do mikrofónu aj tak nám pokazil celý camp a vlastne to bolo cele vedomé . Ak som si všimol nejaké tie fóra tak celkom dosť hráčov ma s ním problém.

!!!Žiadam o okamžité zbavenie práv tohto analfabeta,žiadne ospravedlnenie už sa to stalo a nič to nepomohlo očividne keď mi dal neoprávnene kick bez dôvodu (post766410.html?hilit=Napoleon#p766410)!!!

2.
Demo: https://ufile.io/ibj0a
SS statusu: https://prnt.sc/fb92qq
Mako
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

!Napoleon/BB1!

od Rumcajz » 23 kvě 2017, 19:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: !Napoleon/BB1!

Příspěvekod GrooS » 23 kvě 2017, 20:06 VIP

Ahoj
ano, měli jste tam první blok, pak tedy když mi došlo že budete mít pravdu tak jsem si svůj tunel posunul do zadu abych mohl stavět, v přůběhu kdy jsem si dával svoje všechny bloky do zadu, tak mi tam vadil blok který blokoval část toho mého tůnelu, z mého pohledu to vypadlo že ten blok zatím nepotřebujete, proto jsem jej posunul o kousek do prava aby mi to tam nepřekáželo.
Kdybych věděl že je to část buildu který blokuje zadní část tůnelu tak prostě stím nic nedělám a svůj tunel si dám jinak ale jak říkám z mého pohledu to vypadalo jinak. Co se týká toho bočního bloku, tak jak z dema můžete vidět tak jsem si těch bočních bloků bral dost a prostě jsem to považoval za svůj blok který patřil mě, podle dema je vidět že blok je doopravdy váš, takže zde je moje pochybení a celková má nepozornost, když jsi tam začal vyšilovat jako malé dítě kterému někdo bere hračku tak jsem se to snažil vyřešit, koukal na bloky které mám a které máte vy, a zjištoval co se prostě stalo, no když vám do konce kola zbývá cca 30 vteřin nebo kolik tak prostě se to nedalo nějak vyřešit, ani já jsem si svůj tůnel nepostavil tak jako vy, je pravda že jsem to z větší části způsobil já, ale beru to jako čistou smůlu která se stala a co se prostě na BB může stát každému. Normálně bych se tady omluvil a přiznal chybu ale to, jak jsi reagoval na serveru a jakým způsobem jsi napsal tuto stížnost se ani nehodlám omlouvat.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mako » 23 kvě 2017, 20:35

"ano, měli jste tam první blok, pak tedy když mi došlo že budete mít pravdu tak jsem si svůj tunel posunul do zadu abych mohl stavět,"

1:37 som ti vravel aby si si ten blok dal preč tak 1:17 proste bolo to okolo 20 sekúnd,ja viem že máš dlhšie vedenie ale toto ti vážne nemohlo dochádzať okolo 20 sekúnd,a kľudne si si tie steny a tunel mohol dať nad náš camp aby sme si mohli my stavať a keď budeš mať všetky bloky potrebné na stavbu tak si ich presunúť dozadu.

____________________________________________________________________________________________________________

"v přůběhu kdy jsem si dával svoje všechny bloky do zadu, tak mi tam vadil blok který blokoval část toho mého tůnelu, z mého pohledu to vypadlo že ten blok zatím nepotřebujete, proto jsem jej posunul o kousek do prava aby mi to tam nepřekáželo.
Kdybych věděl že je to část buildu který blokuje zadní část tůnelu tak prostě stím nic nedělám a svůj tunel si dám jinak ale jak říkám z mého pohledu to vypadalo jinak."

Toto si ani nerob srandu jasne si videl ,že ten blok tam je na to aby to uzatváralo build,hneď ak si ho posunul som ťa požiadal aby si ten zadný blok vrátil tam kde bol a ty proste nič si neurobil,je tam jasne vidieť ,že ten blok tam je aby uzatváral build

____________________________________________________________________________________________________________

"Co se týká toho bočního bloku, tak jak z dema můžete vidět tak jsem si těch bočních bloků bral dost a prostě jsem to považoval za svůj blok který patřil mě, podle dema je vidět že blok je doopravdy váš, takže zde je moje pochybení a celková má nepozornost, když jsi tam začal vyšilovat jako malé dítě kterému někdo bere hračku tak jsem se to snažil vyřešit, koukal na bloky které mám a které máte vy, a zjištoval co se prostě stalo, no když vám do konce kola zbývá cca 30 vteřin nebo kolik tak prostě se to nedalo nějak vyřešit, ani já jsem si svůj tůnel nepostavil tak jako vy, je pravda že jsem to z větší části způsobil já, ale beru to jako čistou smůlu která se stala a co se prostě na BB může stát."

Tak počúvaj ma ty slepý negramot ty si ten náš blok posunul preto aby tebe nezavadzal do campy veď si videl že to je presne ten blok na hranici strechy a je úplne vidieť ako ten blok posúvaš náročky vieš ,že stavame camp v strede a posúvaš tam bloky akože je 110% jasné ,že tam budeme mať bloky a mal si ešte 1 minutu na stavbu takže si si kľudne mohol skontrolovať ktoré bloky sú tvoje,a ešte ty dementko keby si potreboval tie pozdĺžne bloky tak by si si zobral čo boli bližšie k spawnu ako je vidno na deme ,že si tam mal bloky a nebereš ten úplne posledný ktorý si posunul a potom si si bral svoje bloky tam je to úplne vidno ,že si vedomky posunul môj blok v prospech seba.

P.S. nerob si tu hanbu a požiadaj o zrušenie práv sám
Mako
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ANGEEL » 23 kvě 2017, 20:50 VIP

Nebudeme tu nadávat, ani koho urážet, že? :roll:

Počkej až se na to podívá nějaká kompetentní osoba, která to vyřeší.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Mako » 23 kvě 2017, 20:53

Ešte trošku k tomuto

"je pravda že jsem to z větší části způsobil já, ale beru to jako čistou smůlu která se stala a co se prostě na BB může stát každému."

No tak za 2 mesiace aktívneho hrania na BB som ešte od nijakého admina nevidel aby len tak omylom graboval hráčom bloky z campy a dokonca ani hráča (pokým to nebolo náročky) a toto neni smola ale tvoja neschopnosť.Mohol si to radšej o 20 minút neskôr napísať a premyslieť si lepši dôvod.Pretože je fakt úbohé to zhadzovať na smolu.
Mako
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 23 kvě 2017, 20:53 VIP

Jak říkám, popsal jsem to tak, jak jsem to viděl já, je jasné že z tvého pohledu to může být jinak, chyby jsem si vědom, jak jsem již zminoval v předešlém příspěvku.

Doufám že z toho nebudeš mít trauma nebo něco, příště se polepším ..
Obrázek
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Kavik444 » 26 kvě 2017, 21:15

Admin si dá příště větší pozor, než bude činit takovéto kroky. Nicméně se to stát prostě může a není to nic, za co by jsme ho rušili.
Přiznal svou chybu a na serveru se ti též omluvil. Proto příště piš žádost s chladnou hlavou a uvědom si, že i admini jsou jen lidi.
Stížnost oprávněná.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy