Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyr.] Naučte se poznávat scripty..

Příspěvekod ImaryaMinas » 31 bře 2018, 13:40

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: kosso
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: gs script / CHH
[=] Zabanovany nickname: op o.o
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:230049651
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Prosím... Předem chci říct že žádný váš unban nechci.. Protože vím že hádat se tu nemá cenu.. Pořád budete tvrdit blablabla..
Chci jenom aby každý kdo se podívá na tuhle žádost viděl vaší ubohost... Vážně mi dáte ban za scripty ? Ej nevím co je ten kosso zač jestli jenom nějaký plebský admin nebo cheathunter... Já hrál cska ještě když sis prděl do plýny.. Žádné scripty nemám pouze fps...myš s kolečkem..A cfg na nějaký ten boost.. Nemá cenu se tu hádat že nic nemám vím že tenhle portál už šel do píče dávno co se týče s komunitou místo aby jste se snažily zabavit hráče tak vám jde jen o peníze.. Je mi s toho zle... No ale to jsem zase odbočil takže vám chci prostě říct že žádný scripty,číty,hacky,´nemám a že by jste příště měli hledat někoho kdo to pozná...
Player[/color]
ImaryaMinas
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyr.] Naučte se poznávat scripty..

od Rumcajz » 31 bře 2018, 13:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Naučte se poznávat scripty..

Příspěvekod Habs » 31 bře 2018, 14:37 VIP

Nazdar, 19 ročný Roman. Máš na konte niekoľko permanentných banov a to nie len na GS. Sám si povedal, že ti o unban nejde, tak neviem na čo na svoju demenciu upozorňuješ.

Všetko sa dá riešiť, ak prehodnotíš svoje správanie, môžeš si založiť unban žiadosť, ktorá bude vedená slušnou formou v opačnom prípade sa na teba každý vyserie a ty riskuješ ban na web. Alebo to môžeš skúšať aj takto :

post775615.html#p775615
:cry: :cry: :cry:
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost