Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Nautilus

Příspěvekod SponErko » 20 čer 2015, 20:29 VIP

Nautilus
Obrázek
titán z hlubin


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support, Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Ohromující úder (Passivka)
Obrázek

Nautilovy základní útoky způsobují bonusové fyzické poškození a znemožňují cíli pohyb. Tento efekt se na jednom a tom samém cíli může projevit jen jednou za několik sekund.

Zakotvit (Q)
Obrázek
Dosah: 950

Nautilus vrhne svou kotvu vpřed. Pokud s ní zasáhne šampiona, sebe i svého protivníka přitáhne k sobě navzájem. Jestliže s ní zasáhne terén, přitáhne se Nautilus ke kotvě a přebíjecí doba schopnosti Zakotvit se sníží na polovinu.

Nautilus vrhne vpřed svoji kotvu. Pokud zasáhne nepřátelskou jednotku, přitáhne se Nautilus k ní, přičemž jí způsobí magické poškození a na chvíli ji omráčí.Pokud kotva dopadne na terén, přitáhne se Nautilus vpřed a přebíjecí doba se zkrátí o 50 % (0.5).

Titánův hněv (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Nautilus se obklopí temnou energií, čímž získá štít, který bude blokovat poškození. Dokud bude štít aktivní, budou jeho útoky působit nepřátelům poblíž jeho cíle postupné poškození.

Nautilus se na 10 sek. obklopí temnou energií, která ho uchrání před poškozením.Po dobu existence štítu Nautilovy základní útoky způsobují všem jednotkám v okolí jeho cíle bonusové magické poškození během 2 sekund.

Výbušná vlna (E)
Obrázek
Dosah: 600

Nautilus udeří do země, kvůli čemuž země kolem něj vybuchne v sérii tří výbuchů. Každý výbuch nepřátele poškodí a zpomalí.

Nautilus udeří do země a oblast kolem něj vybuchne. Každá exploze způsobí magické poškození všem jednotkám v okolí a na 1.25 sekundy je zpomalí. Toto zpomalení se postupem času ztrácí.Jednotku může zasáhnout více než jedna exploze, každý další výbuch ji však zraňuje o 50 % méně.

Hloubková nálož (R)
Obrázek
Dosah: 825

Nautilus do země vypustí tlakovou vlnu, která se požene za vybraným protivníkem. Tato tlaková vlna zemi nad sebou roztrhne a vyhodí nepřátele do vzduchu. Když k danému cíli tlaková vlna dorazí, vyhodí výbuch cíl do vzduchu a omráčí jej.

Nautilus vyšle tlakovou vlnu, která pronásleduje nepřátelského šampiona. Vlna způsobí magické poškození všem nepřátelům, přes které projde, a vyhodí je do vzduchu.Po zasažení cíle vlna exploduje, zraní protivníka za magické poškození, vyhodí jej do vzduchu a omráčí.


MYTOLOGIE


Nautilus býval námořníkem, kterého kdysi Válečný institut pověřil prozkoumáním nezmapovaných oblastí Strážného moře. Tato výprava jej zavedla daleko do neznámých končin, kde se svou posádkou našel rozsáhlou oblast pokrytou černou vazkou tekutinou. Nikdo netušil, co by to mohlo být. Ačkoliv měli za úkol prozkoumat vše nové, nikdo kromě samotného Nautila neměl dost odvahy se do této temné kapaliny ponořit. Jakmile se navlékl do mohutného potápěčského obleku a přelezl přes lodní zábradlí, cosi se z té divné vody vynořilo a zachytilo jej to. Nautilus se vší silou držel lodě, ta věc však své sevření nepovolila a hrozilo nebezpečí, že převrátí celé plavidlo. Ostatní námořníci se zalekli a dospěli k tíživému rozhodnutí. Navzdory jeho vyděšenému pohledu a zoufalým prosbám o pomoc mu vypáčili prsty, jimiž se držel zábradlí. Ihned se ponořil do inkoustově černé kapaliny a v zoufalství se stihl chytit kotvy. Celého jej obklopily jakési temné šlahouny a jen bezmocně sledoval, jak jeho loď mizí. Pak všechno zčernalo.

Když Nautilus opět nabyl vědomí, cítil, že je... jiný. Velký kovový ochranný oblek se změnil v jednolitou ulitu, jež zakrývala děsivou pravdu o tom, co je uvnitř. Paměť měl zastřenou a na všechno si vzpomínal jen jako v mlze, jedno však věděl jistě: nechali ho tam, v temných hlubinách, napospas jisté smrti. V rukou stále svíral kotvu, jež patřila posádce, která jej zradila. To bylo jediné vodítko ke zjištění, co ho vlastně potkalo a proč. Protože jeho život již neměl žádný jiný smysl, vydal se volným krokem po dně hledat odpovědi na své otázky; plavat ani běžet vzhledem ke své váze nemohl. Dlouho bezcílně a bez povědomí o čase bloudil temnotou jako věčným snem. Když konečně dorazil k pobřeží Bilgewateru, nenašel ani stopy po svém minulém životě. Neměl žádný dům, žádnou rodinu; nic, k čemu by se mohl vrátit. Vyděšení námořníci, kteří vyslechli jeho příběh, jej poslali zpět do Institutu. Tamní vyvolávači mu však odmítli sdělit jména ostatních námořníků poslaných na onu osudnou výpravu. Tehdy se Nautilus dozvěděl o Lize legend a dospěl k názoru, že se mu v jejích řadách může podařit odhalit pravé viníky toho, co se mu přihodilo, a po zásluze je potrestat.

„Když tě pohltí věčná temnota, zbývá jen jediné: jít stále kupředu.“
-- Nautilus


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Nautilus
Abyssal Nautilus (975 RP)
Subterranean Nautilus (975 RP)
AstroNautilus (1350 RP)
Inquisitor Nautilus (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Nautilus

od Rumcajz » 20 čer 2015, 20:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník