• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Navhr na změn map.
Kde nájdem komplet zoznam máp aby som ich vedel nominovať?
S pozdravom Martin Gala
galamedia.sk

-
POHODAMAN - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dwandy píše:nový mapy nahodím tento týden, každopádně faktem zůstává, že hráči budou chtít hrát staré mapy
Na to přeci existuje jednoduchý lék.

Proč u zombie serverů šel udělat ten radikální krok a odebral se zm_cpl_mill_kamp, který se jako jediná mapa hrála neustále? Z mého pohledu to serverům jenom prospělo, možná ale taky kvůli tomu, že vznikl samostatný cpl_mill only server.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Nehrají ? Tak to bych netvrdil
nepamatuju kdy byl server plny ve 22:00 hod. 

-
Paan1 - Pokročilý
Jestli plánujete smazat av_assault_battle, av_aztec_v2 a av_dust2_v2_xXx_gs tak to je hodně blbej nápad.
Ano ty nové mapy jsou některé dobré ale jen některé. Já bych třeba uvítal ten AV_winter nebo jak se to jmenovalo, nebo AV_pandora_new_2 to byla taky luxusní mapa. A jestli plánujete ty 3 mapy co jsem nahoře vypsal tak fakt nevím jestli mě to bude ještě bavit :/
Ano ty nové mapy jsou některé dobré ale jen některé. Já bych třeba uvítal ten AV_winter nebo jak se to jmenovalo, nebo AV_pandora_new_2 to byla taky luxusní mapa. A jestli plánujete ty 3 mapy co jsem nahoře vypsal tak fakt nevím jestli mě to bude ještě bavit :/
-
Gazton - Pokročilý
Souhlasím, nechat ty tři co píše Gatzon a přidat Pandory, winer a takové mapy. A ne malý naturky kde se neudá plně využít Evip. Jako např. Při speedu tam lítáš do kola a to je o ničem..
-
Paan1 - Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2