• Stránka 1 z 1
Návrat některých map na JailBreak.
Čusík.S kamarádem jsem se dohodl , že napíšu na forum a že se zeptám , proč byly zrušeny některé mapy na JailBreaku.Patřím mezi hráče co už nějakou tu dobu na serveru hrají a hrál jsem spoustu map.Co se tak vždycky poptávám hráčů na steamu , ve hře nebo i na Facebooku jaká mapa jim chybí z těch starých nejvíce.Všichni ale úplně všichni vždy odpověděli 3 slovy."Clouds a Umbrella".Clouds dokážu pochopit proč byla vymazána z důvodu špatné kontroli T , tudiž špatné hraní za CT.I FPS na Clouds nebyly zrovna geniální.Ale Umbrellu netuším.Dnes jsem si s kamarádem šel zahrát mapu jen tak z workshopu a tak jsme se odhodlali tohle napsat.Možná , že pro T je zbraň na každém rohu.Ano.Jenže z areálu cel vedou 2 různé cesty , které jsou velké asi jak některé cely na jinačích mapách..Z toho tu jsou 2 vedlejší , což je šachta , která je přímo na proti zbrojce a trvá cca 12 sekund než ji T zničí což není problém dát nějaký příkaz aby toho nechal..Nadále tu je okno ke kterému když si stoupne CT během toho co jsou zavřené cely , T nemají šanci utéct = z všeho tohodle je prokazatelný , že za CT se dá uhrát i ve 3.FPS dropy taktéž nehrozí , protože například mi laguje více mapa minecraft (nevím přesný název) než právě Umbrella..No jediný , co tímhle chci naznačit je to , aby se alespoń mapa Umbrella vrátila zpět právě do provozu..Zda-li by to nemohlo být možné , poprosil bych zdůvodnění..Díky za čas a přeji hezký den ^^.
-
TajFunV2 - Amatér
Návrat některých map na JailBreak.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrat některých map na JailBreak.
Na tuhle mapu si ještě vzpomínám. Nevím přesně z jakého důvodu byla odstraněna, ale dle mého to bude jeden z těch, které jsi sám vypsal. Mapa je nevyvážená pro CT a TT team. Ono to bereš tak, že tam jsou "jen" zbraně na každém rohu a "jen" 2 secret východy z cel, jenže je tu nahozeno spoustu map, kde třeba v celách zbraň vůbec není, nebo tam nejsou šachty, popř. maximálně jedna, ale CT to i tak nezvládají a jsou každé kolo vzpoury.
Je to už dost dlouho, takže tu mapu si pamatuji jen matně, ale i tak. Mé vzpomínky na tu mapu jsou jen zbraně, zbraně, zbraně a jeden secret, který jsme se snažili asi hodinu otevřít
.
e.: Mluvím o Umbrelle btw
Je to už dost dlouho, takže tu mapu si pamatuji jen matně, ale i tak. Mé vzpomínky na tu mapu jsou jen zbraně, zbraně, zbraně a jeden secret, který jsme se snažili asi hodinu otevřít

e.: Mluvím o Umbrelle btw

-
BrooKlyGS - Spamer
Ahoj, o mape Clounds tu už pár topicov bolo:
jb-clouds-t156289.html
jb-t157924.html
Aj podla mňa bola mapa clounds TOP ale niekedy sa nedá vyhovieť vo všetkých smeroch.
PS: Onedlho sa budu pridávať nové mapy.
jb-clouds-t156289.html
jb-t157924.html
Aj podla mňa bola mapa clounds TOP ale niekedy sa nedá vyhovieť vo všetkých smeroch.

PS: Onedlho sa budu pridávať nové mapy.
-
ZAJ0 - Drbna
Brzo se nahodi par map, clouds bude jedna z nich a nějaké se smazou, topic jako tenhle už nema smysl zakládat, stačilo by napsat někomu ze schopných adminu, jestli by neudělal CT zóny a pote mi to cele neposlala do PM jak již maji napsané v Oznamení, popř. napíš přímo me s popisem mapy a odkazem na dl
-
byLife - CS:GO Admin
Kdy by jsme měli mapy očekávat? Vím , že se před pár měsicí nějaké mapy zkoušeli a hrál jsem zrovna s tebou Life..Popř.které by to byly
Rád šířím dobré novinky ^^

-
TajFunV2 - Amatér
Já zase rad překvapení
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1