• Stránka 1 z 1
návrchnutí mapy
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by jste nedali na jeilbreak mapu jeil_beach.. Na jb 2 jsem se ptal už několikrát jestli by tu chtěli tuhle mapu a hodně lidí by jí chtělo .. Nevím proč na vašem portálu není někdo mi psal že kvůli bugům co tam jsou.. Ale na vašem portálu je dost dobrých lidí co tu pracuje s mapama takže nějaké bugy nedělají problém a opravili by to
.. Takže vás prosím i za hráče jeilbreak 2 a ostatních co tu mapu znají jestli by jste jí nepřidali ...
Předem děkuji za odpovědi

Nepiš co nemáš 

-
OpOdaLL - Amatér
návrchnutí mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: návrchnutí mapy
OpOdaLL píše:Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by jste nedali na jeilbreak mapu jeil_beach.. Na jb 2 jsem se ptal už několikrát jestli by tu chtěli tuhle mapu a hodně lidí by jí chtělo .. Nevím proč na vašem portálu není někdo mi psal že kvůli bugům co tam jsou.. Ale na vašem portálu je dost dobrých lidí co tu pracuje s mapama takže nějaké bugy nedělají problém a opravili by to.. Takže vás prosím i za hráče jeilbreak 2 a ostatních co tu mapu znají jestli by jste jí nepřidali ...
Mapa tu dřív byla a byla (co si pamatuji) v pohodě, ale pak prostě nějak nešla stáhnout nebo co. Mapa se smazala a měla se nahodit jeho podobná jail_beach_v2 (nebo v3, už taky nevím). Ta taky nějak nefungovala tak se taky smazala.
Aby jí nějaký mapper opravil, taky mu musíš dát vědět. Najdi někoho a třeba se do toho vrhne..

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Re: návrchnutí mapy
OpOdaLL píše:Ok zkusím jinak děkuji za odpověd
Není zač..
zamykám

-
Smokeyy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1