• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Návrh do Hlavního Menu.
Ahojte, napadlo mě že by nebylo špatné přidat do Hlavního menu přidat /VYHODIT HRÁČE/ !!Pouze pro Akademiky!! jestli to jde
Protože když jsem na serveru tak furt někdo dává FK-MFK-NADÁVÁ ATD
Díky za přečtení.
S pozdravem
TryHard

Protože když jsem na serveru tak furt někdo dává FK-MFK-NADÁVÁ ATD

Díky za přečtení.

S pozdravem
TryHard

♡ GOD♡
TryHard Is GOD♡

VIP Člen
-
TryHARD1478963 - Pokročilý
Návrh do Hlavního Menu.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh do Hlavního Menu.
Blbost.
jen se toho bude zneuzivat
tohle nechapu
proc by akademik co ma natacet hrace jak neco delaji spatne kikoval
pomoci prikazu /call zavolej admina a ono se to vyresi
davat takovou moc akademikum neni dobry napad, v akademii jsou treba deti co si z toho budou delat srandu nebo si zvysovat ego up (davam to jako priklad)
jen se toho bude zneuzivat
TryHARD1478963 píše:!!Pouze pro Akademiky!! jestli to jde
tohle nechapu

TryHARD1478963 píše:Protože když jsem na serveru tak furt někdo dává FK-MFK-NADÁVÁ ATD
davat takovou moc akademikum neni dobry napad, v akademii jsou treba deti co si z toho budou delat srandu nebo si zvysovat ego up (davam to jako priklad)

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
Stepatrikos píše:Blbost.
jen se toho bude zneuzivatTryHARD1478963 píše:!!Pouze pro Akademiky!! jestli to jde
tohle nechapuproc by akademik co ma natacet hrace jak neco delaji spatne kikoval
TryHARD1478963 píše:Protože když jsem na serveru tak furt někdo dává FK-MFK-NADÁVÁ ATD
Neviem. Akademik by to ani nezneužíval. Ano je tu !call ale to vždy su offline admini, jedine že nejakeho vo friendoch máš ako admina a napíšeš mu. Ale málo kedy je nejaký admin online.
-
AwpOnly - Spamer
Stepatrikos píše:Blbost.
jen se toho bude zneuzivatTryHARD1478963 píše:!!Pouze pro Akademiky!! jestli to jde
tohle nechapuproc by akademik co ma natacet hrace jak neco delaji spatne kikoval
Proč by to zneužívali.
U toho /call to mají Admini zaplé jednou za uherský rok.
Modra:
*DEAD* [VIP] The Only One True Ricardo : vše na 0 je 0
Dark knightf: kámo mě tak boleli oči z toho
<20:12:08> "Pavučina": Lytomyšle ?
Čárymáry fuk Čáryfuk je fuč
*DEAD* [VIP] The Only One True Ricardo : vše na 0 je 0
Dark knightf: kámo mě tak boleli oči z toho
<20:12:08> "Pavučina": Lytomyšle ?
Čárymáry fuk Čáryfuk je fuč
-
Caryfuk - Pokročilý
Caryfuk píše: Proč by to zneužívali.
Presne, súhlasím.

-
AwpOnly - Spamer
Ako Angel písal zbytočne by sa to zneužívalo, nič také by som nezaviedol. Buďte radi aspoň že máte sm_last, že si body nerátate sami.
.
A k tomu /call admini to zapnute mať nemusia no. Preto tu je PP sekcia

A k tomu /call admini to zapnute mať nemusia no. Preto tu je PP sekcia

-
KhalDenny - Spamer
Nechápu proč by to někdo zneužíval. Jestli ano tak by akademik byl zrušen
♡ GOD♡
TryHard Is GOD♡

VIP Člen
-
Proste nič také sa nebude akademikom dávať, keby sa im dalo toto chceli by rozprávanie do mikrofónu, grab a potom by ich mohli rovno nahadzovať ako adminov. Nevymýšľajte hlúposti.
-
KhalDenny - Spamer
Dávat akademikům nějaká zvýšená práva na serveru je s momentálním nastavením akademie nerealizovatelné. Pokud by si chtěl o něčem takovém vůbec diskutovat, první krok by musel být mnoohem větší filtr při vstupu do akademie. (tak velký, že ty s krásnými 30ti bany na kontě bys musel čekat minimálně půl roku).
Taky to docela rozporuje účelu akademie. Akademie má za úkol vás naučit jak server chodí, nějaká nová pravidla, otestovat jestli vás to bude bavit víc jak 2 měsíce a hlavně zjistit jestli na nějaká práva vůbec máte. Pokud by jste dostali nějaká práva při vstupu, vznikla by za chvíli pre-akademie a i tam byste chtěli větší práva.
Takových návrhů tu bylo už tolik... A zajímavé je, že ten kdo je podává většinou na admina nikdy nedosáhl.
Taky to docela rozporuje účelu akademie. Akademie má za úkol vás naučit jak server chodí, nějaká nová pravidla, otestovat jestli vás to bude bavit víc jak 2 měsíce a hlavně zjistit jestli na nějaká práva vůbec máte. Pokud by jste dostali nějaká práva při vstupu, vznikla by za chvíli pre-akademie a i tam byste chtěli větší práva.

Takových návrhů tu bylo už tolik... A zajímavé je, že ten kdo je podává většinou na admina nikdy nedosáhl.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
To že vám přijde, že by jste to neudělali, neznamená, že by to neudělali ostatní. Vy se máte učit s fórem a pravidla. Je to nesmysl dávat práva lidem co se všechna pravidla teprv učí ještě k tomu, když v akademii jsou dost často děti co nedokáží rozumně přemýšlet.Ano zneužívalo by se to. A celkově jako nápad je to blbost. Otázka proč by to někdo zneužíval je jako kdyby ses zeptal proč by někdo na jb dával fk/mfk. Prostě dal.
Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
Vím byla to blbost
Příště budu více přemýšlet
Příště budu více přemýšlet

♡ GOD♡
TryHard Is GOD♡

VIP Člen
-
Caryfuk píše: U toho /call to mají Admini zaplé jednou za uherský rok.
V tomto prípade bojuj aby si tu appku mohol používať ty a bolo by to fixnuté.

Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Caryfuk píše:Stepatrikos píše:Blbost.
Proč by to zneužívali.
Já bych to zneužíval, jen tak pro srandu. BTW. Fakt nevíš jestli to budou zneužívat.
Stejskal píše:souhlasím![]()
NESOUHLASÍM, smiřte se s tím, že nejsme nic víc, jak normální hráč. Maximálně máme ikonku na TSku, webu a máme přístup do administrativi akademie ( vy CS:GO, já MC ). Nic víc nejsme. Máme jen zbírat body, práva dostaneme, až dame testy.
Není to na vás agresivně myšleno.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
-
RIOT09 - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2