Re: Návrh na menší posilnění zm strany!
**Ten bigger je silný už dost, sice v kempu se pohybuje opravdu blbě, ale ubírá už dost a to už by bral moc venku, >
**proto bych zvolil tu variantu pro resista. Ve výsledku je to dobře fungující zm a super nápad, ale v tom kempu se pohybuje asi tolik co bigger a že je resistní vůči silným zbraním je super, ale HEčka mu nic nedělají a už se mi Xkrát stalo, že ho složila BZ jak nic. Takže rozhodně jsem PRO,aby se mu alespoň snížilo to zpomalování v kempech, když do něj někdo střílí.
**Tím pádem by nebylo špatné vložit do hry zbraň, která třeba nemá až takový DMG, ale odhazuje ZM (ano, opravdu bych to uvítal).
**Ghosta zkus brát do kempů, ten jeho stín není vidět + venku si tě častokrát všimnou až když hituješ
**proto bych zvolil tu variantu pro resista. Ve výsledku je to dobře fungující zm a super nápad, ale v tom kempu se pohybuje asi tolik co bigger a že je resistní vůči silným zbraním je super, ale HEčka mu nic nedělají a už se mi Xkrát stalo, že ho složila BZ jak nic. Takže rozhodně jsem PRO,aby se mu alespoň snížilo to zpomalování v kempech, když do něj někdo střílí.
**Tím pádem by nebylo špatné vložit do hry zbraň, která třeba nemá až takový DMG, ale odhazuje ZM (ano, opravdu bych to uvítal).
**Ghosta zkus brát do kempů, ten jeho stín není vidět + venku si tě častokrát všimnou až když hituješ

*32
-
Eco - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
spear gun odhazuje zombie až až
navíc teda dává i dost velkej dmg

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:spear gun odhazuje zombie až ažnavíc teda dává i dost velkej dmg
To ano,jenže pokud mineš, tak neodhazuje a má i nižší dmg - a nevím jestli sis všiml, ale takového bigga v kempu moc trefit nejde

*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:Dwandy píše:spear gun odhazuje zombie až ažnavíc teda dává i dost velkej dmg
To ano,jenže pokud mineš, tak neodhazuje a má i nižší dmg - a nevím jestli sis všiml, ale takového bigga v kempu moc trefit nejde
zlepsi musku

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
TiberSeptim píše:Eco píše:Dwandy píše:spear gun odhazuje zombie až ažnavíc teda dává i dost velkej dmg
zlepsi musku
S tím pořád tak nějak bojuju

*32
-
Eco - Pokročilý
Zakazte tie bhop scripty. Ono to funguje. Ten hrac george sa trasie pri skokoch ako osika, to sa neda zamerat. Co to je za logiku, ze sa bhop script netresta perm banom a aimbot ano. Ved to je v principe taka ista pomocka, ktora zvyhodnuje hraca. Neustale sa prikazdomskoku zrychli. A potom ten smrad maly napise, ze neplac. A kto place? Sa clovek ani nemoze ozvat a dovolat nejakej logickej spravodlivosti? Akurat mi to len nerby robi.Prichadzam si na tvoj server zahrat a oddychnut a nie aby mi nejaky amoralne zalozeny mladik behal po mape ako svetlna ciarka, ktoru nie je vidiet.

-
keron - Zkušený
keron píše:Zakazte tie bhop scripty. Ono to funguje. Ten hrac george sa trasie pri skokoch ako osika, to sa neda zamerat. Co to je za logiku, ze sa bhop script netresta perm banom a aimbot ano. Ved to je v principe taka ista pomocka, ktora zvyhodnuje hraca. Neustale sa prikazdomskoku zrychli. A potom ten smrad maly napise, ze neplac. A kto place? Sa clovek ani nemoze ozvat a dovolat nejakej logickej spravodlivosti? Akurat mi to len nerby robi.Prichadzam si na tvoj server zahrat a oddychnut a nie aby mi nejaky amoralne zalozeny mladik behal po mape ako svetlna ciarka, ktoru nie je vidiet.

No,napíšu to skrácenně

Za Super IN. s tím bhop tak to je pro mě OP
Libovka

Ale nevýhody: když držíš mezerník tak ti skočí všecky skoky najednou
Ale neboj se bhop je EZY

psát DĚCKO S BHOP SCRIPTEM ,pí** kur** lamo a atd.
A myslíš že mě to baví každý den poslouchat? Ne,stači se naučit BHOP
Mám asi 10 Taktik jak ,hrát a z toho už ví cca 4 hrači. Přijd na to a potom píš o nějakém scrpitu
A myslíš že jsem sám ? Spousta lidí umí bhop je to lehké,stačí trénink.KERO jinak mě ser** s tím FROSTEM

Jsi taký dobrý,každy nějak hraje. S pozdravem RAKOVINA BLOODU GEORGE

-
bajgar - Mistr
bajgar píše:keron píše:Zakazte tie bhop scripty. Ono to funguje. Ten hrac george sa trasie pri skokoch ako osika, to sa neda zamerat. Co to je za logiku, ze sa bhop script netresta perm banom a aimbot ano. Ved to je v principe taka ista pomocka, ktora zvyhodnuje hraca. Neustale sa prikazdomskoku zrychli. A potom ten smrad maly napise, ze neplac. A kto place? Sa clovek ani nemoze ozvat a dovolat nejakej logickej spravodlivosti? Akurat mi to len nerby robi.Prichadzam si na tvoj server zahrat a oddychnut a nie aby mi nejaky amoralne zalozeny mladik behal po mape ako svetlna ciarka, ktoru nie je vidiet.DDDDDDDDDDDDD
No,napíšu to skrácenně. Bhop script má své výhody i nevýhody
.Takže 1 výhoda : Za zombika se bhop dostaneš všude
Za Super IN. s tím bhop tak to je pro mě OP
Libovka
Ale nevýhody: když držíš mezerník tak ti skočí všecky skoky najednou
Ale neboj se bhop je EZY. Staší len umět hrá a ne plakat a pak ako malá děcka
psát DĚCKO S BHOP SCRIPTEM ,pí** kur** lamo a atd.
A myslíš že mě to baví každý den poslouchat? Ne,stači se naučit BHOP
Mám asi 10 Taktik jak ,hrát a z toho už ví cca 4 hrači. Přijd na to a potom píš o nějakém scrpitu
A myslíš že jsem sám ? Spousta lidí umí bhop je to lehké,stačí trénink.KERO jinak mě ser** s tím FROSTEM
Jsi taký dobrý,každy nějak hraje. S pozdravem RAKOVINA BLOODU GEORGE
Viem, ako sa robi bhop. Nepouzivam to. Neda sa ta trafit, ked zrychlujes BHOPom. Ani smokerom, ani frostom. A kto pise, ze to vie, tak klame, pretoze vacsinou clovek minie.
A Tvoj text som si musel vlozit do cesko-ceskeho slovnika, lebo pises ako mongol.
-
keron - Zkušený
keron píše:alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
bigovi by sa posilnili este hity.
resist by nebol spomalovany v kempe.
a vampire by sa healoval o nieco viac a pri kazdom kusnuti by spomaloval hraca.
smoker keby chytil cloveka, tak by clovek 3 sekundy nemohol strielat
a ludia si ani nepipnu.
Ono ale nejde o to aby si ľudia nepipli, ono sa to chce vybalancovať, aby mali ZM aj CT rovnakú šancu na výhru, je jasné že pri zombie treba spolupráca, lebo zombie majú iné schopnosti a všetky naraz sa zobrať nedajú.

-
Misicu - Profesionál
Misicu píše:keron píše:alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
a ludia si ani nepipnu.
Ono ale nejde o to aby si ľudia nepipli, ono sa to chce vybalancovať, aby mali ZM aj CT rovnakú šancu na výhru, je jasné že pri zombie treba spolupráca, lebo zombie majú iné schopnosti a všetky naraz sa zobrať nedajú.Ale ta komunikácia u hráčov je na zlom stave. A práve preto ta spolupráca tak dobre nefunguje, hráči si hrajú čo chcú a nie to čo je dobré pre výhru. Veľa ľudí keď sú ZM sa radšej schovávajú aby mali niekoho zabíjať alebo AFK-ujú čo dodáva ľuďom ďalšie "easy" body. Menšie posilnenie pre ZM by bolo vhodné, ale nič také rapídne ako zrušenie hanibala, alebo terma..
Dajme tomu ja by som to dal tak aby bol nejaký limit termov/hanov oproti ZM. A to aby sa nedalo meniť z hanibala na terma alebo naopak, podľa mňa je to až moc silné.
A súhlasím s boostom vampire, toho zombie nehráva takmer nikto, iba keď sa napojí a náhodou mu ho to zvolí.
Suhlasim, vysvetlil si to rozumne. Len co na to povie pan majitel.

-
keron - Zkušený
keron píše:Misicu píše:keron píše:alebo by mohol byt ghost uplne neviditelny.
a ludia si ani nepipnu.
Ono ale nejde o to aby si ľudia nepipli, ono sa to chce vybalancovať, aby mali ZM aj CT rovnakú šancu na výhru, je jasné že pri zombie treba spolupráca, lebo zombie majú iné schopnosti a všetky naraz sa zobrať nedajú.Ale ta komunikácia u hráčov je na zlom stave. A práve preto ta spolupráca tak dobre nefunguje, hráči si hrajú čo chcú a nie to čo je dobré pre výhru. Veľa ľudí keď sú ZM sa radšej schovávajú aby mali niekoho zabíjať alebo AFK-ujú čo dodáva ľuďom ďalšie "easy" body. Menšie posilnenie pre ZM by bolo vhodné, ale nič také rapídne ako zrušenie hanibala, alebo terma..
Dajme tomu ja by som to dal tak aby bol nejaký limit termov/hanov oproti ZM. A to aby sa nedalo meniť z hanibala na terma alebo naopak, podľa mňa je to až moc silné.
A súhlasím s boostom vampire, toho zombie nehráva takmer nikto, iba keď sa napojí a náhodou mu ho to zvolí.
Suhlasim, vysvetlil si to rozumne. Len co na to povie pan majitel.
Treba počkať a dúfať že si to všimne

-
Misicu - Profesionál
Hej, to prepínanie medzi termom a hannibalom je hard, troška sa to upraví.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Hej, to prepínanie medzi termom a hannibalom je hard, troška sa to upraví.
Nieeee

"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
LuckONE píše:Niggas píše:Hej, to prepínanie medzi termom a hannibalom je hard, troška sa to upraví.
Nieeeeskôr upravte toho kraba na CPLKU
to je fakt OP ty vole
jednom hitom 250ap dole
+ tá rýchlosť to je fakt moc to je ako by mal SH !
neupravite to? :/
Nevím jak na CPL, ale na blood nějak extra rychlý není (jen crab boti

*32
-
Eco - Pokročilý
Krab je podľa mňa fajn, je rýchly, pomôže tej hre dosť, ale zober si že je ľahko zabiteľny, hanibal ho dáva na 1 ranu s pravým, term pomaly na ranu s hoci čím.. 

-
Misicu - Profesionál