• Stránka 1 z 2 • 1, 2
návrh na nový mód
Už som to písal v minulom príspevku v inom topicu, ale myslím si, že je lepšie založiť nový 
návrh na nový mód ! " SHARKS ".... je to niečo ako duchovia ( ghost ), no opačne ... CT majú skin žralokov a chodia cez steny a lovia T.
Vaše pripomienky a názory ? Dalo by sa to zrealizovať ?

návrh na nový mód ! " SHARKS ".... je to niečo ako duchovia ( ghost ), no opačne ... CT majú skin žralokov a chodia cez steny a lovia T.
Vaše pripomienky a názory ? Dalo by sa to zrealizovať ?
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
návrh na nový mód
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: návrh na nový mód
Určite by sa to dalo zrealizovať ale pridávať ďalší mód ešte, k tomu dosť podobný ghostom je zbytočné podla mňa.
Na JB´s je dosť módov a málo kedy sa všetky využijú. Skús hrať s tým čo máš.
-
WARNING - Mistr
zbytočná je schovka a to ti povie 95 percent hráčov... Určite by osviežila po dlhej dobe malá zmena... Ale dík za názor, čo na to ostatní ?
Bol to len nápad, nikto nehovorí, že sa to hneď musí zrealizovať ! Už trochu zbytočná poznámka
WARNING píše:Skús hrať s tým čo máš.
Bol to len nápad, nikto nehovorí, že sa to hneď musí zrealizovať ! Už trochu zbytočná poznámka

-
Cecooo - Mistr Yoda
Schovka je dobrý mód.. Ale teď k tomu tvému, Shark mód jsem už viděl na jiném JB, T i CT mají zbraně, a CT se ještě k tomu můžou hýbat, jak při Ghost módu, není to zrovna nejlepší.
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
HUTAJ píše:Schovka je dobrý mód.. Ale teď k tomu tvému, Shark mód jsem už viděl na jiném JB, T i CT mají zbraně, a CT se ještě k tomu můžou hýbat, jak při Ghost módu, není to zrovna nejlepší.
Veď to nieje z mojej hlavy. Brat hráva JB niekde a včera som išiel okolo a kukal som čo to je ... Vyzeralo to byť super ... Uvítal by som to.. aspoň na skúšku

-
Cecooo - Mistr Yoda
WARNING píše:Určite by sa to dalo zrealizovať ale pridávať ďalší mód ešte, k tomu dosť podobný ghostom je zbytočné podla mňa.
S tímto ↑ souhlasím..
Skin žraloků ?

Ale kdyby chodili CTčka přes zdi T se nemají pomalu jak bránit pro CT moc jednoduchý mod a je to něco na způsob schovky ..
Celkem blbost mi to přijde, ale možná by se z toho dalo něco zrealizovat ale moc šancí tomu nedávám

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:le kdyby chodili CTčka přes zdi T se nemají pomalu jak bránit pro CT moc jednoduchý mod a je to něco na způsob schovky ..
CTčka by mali klasické paralyzéri a T zbrane . Samozrejme pomer HP by bol iný

Keď už je ghost, tak aj toto

-
Cecooo - Mistr Yoda
M4LK1N píše:WARNING píše:Určite by sa to dalo zrealizovať ale pridávať ďalší mód ešte, k tomu dosť podobný ghostom je zbytočné podla mňa.
S tímto ↑ souhlasím..
Skin žraloků ?![]()
Ale kdyby chodili CTčka přes zdi T se nemají pomalu jak bránit pro CT moc jednoduchý mod a je to něco na způsob schovky ..
Celkem blbost mi to přijde, ale možná by se z toho dalo něco zrealizovat ale moc šancí tomu nedávám
Ahojky..
S oběma souhlasím ,na JB je dost modů, podle mě je opravdu zbytečné přidávat další mody .
Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
K tomu modu, je to blbost, protože na JB je hodně modů + tento mod je podobný "ghostovi".
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
Mód sa dá zrealizovať hociaký, stačí ak padne poriadny návrh ktorý bude mať podporu v podobe niekoľkoých hlasov a zapáči sa aj nadriadeným, avšak samotný návrh JB modu, vymyslieť niečo nové nie je vždy tak jednoduché, obzvlášť aby sa zabavili CT, aj T hráči a predišlo sa znevýhodňovaniu.
Shark mod už existuje a je to vlastne podobné nášmu ghostu..
Shark mod už existuje a je to vlastne podobné nášmu ghostu..
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Mě napadl takový mod,možná by to pobavilo všechny.
Ctčka by dostali armagedon a teroristi by si mohli vybrat zombíka, např jak na zombie (HP,rychlost,gravitace)
Jeden terorista by byl "Nemesis" který by měl třeba i 3 schopnosti
Ctčka by dostali armagedon a teroristi by si mohli vybrat zombíka, např jak na zombie (HP,rychlost,gravitace)

-
Nerwi - Drbna
Nerwi píše:Mě napadl takový mod,možná by to pobavilo všechny.
Vím že jeden mód Zombie už na JB byl a byl nahrazen Spartou ..
Jinak, hrál jsem kdy si na jednom lamském portálu. Tam byl mód, kde šli všichni proti sobě knife (CT vs. T). T měli ale velkou nevýhodu tím, že CT mělo 100 hp a byli neviditelný, T měli jen 1 hp

Kdyby se to od znevýhodnilo, tak by se to mohlo zrealizovat ne?

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Nerwi píše:
Ctčka by dostali armagedon
wtf?
e. by DiEs:

Naposledy upravil Diesko dne 01 dub 2014, 19:28, celkově upraveno 1
Důvod: Ujasnění pro hráče
Důvod: Ujasnění pro hráče
-
Thugar - Amatér
Sharks mód nieje podľa mňa zlý nápad, no je to na jedno kopyto s ghost módom.
Zato Diesov nápad, Knife mód sa mi vidí super a bonus je že žiadny podobný mód na GS nieje, narozdiel od Shark móda.
Ale bolo by lepšie zrušiť staré módy, ak chcete pridávať ďalšie, veď pravdu si povedzme, priemerne sa dajú za 1 mapu 2,3 módy iba..
Zato Diesov nápad, Knife mód sa mi vidí super a bonus je že žiadny podobný mód na GS nieje, narozdiel od Shark móda.
Ale bolo by lepšie zrušiť staré módy, ak chcete pridávať ďalšie, veď pravdu si povedzme, priemerne sa dajú za 1 mapu 2,3 módy iba..
Čosijak
-
Ervin - Amatér
Ervin píše: priemerne sa dajú za 1 mapu 2,3 módy iba..
Dnes na 2 mapách, čo som hral, tak boli všetky neohlásené módy po sebe

-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 2 • 1, 2