• Stránka 1 z 1
Návrh na upravení pravidel u fotbálku.
Dobrý den hráči a admini serverů jailbreak. Měl bych návrh o malé upravení pravidel fotbálku. Jedna věc mě a i jinší hráče jailbreaku určitě občas rozčílí že se řekne,, zahrajeme si fotbálke podle oficiálních fotbalových pravidel na třeba 2 góly'' tím chci říct, že když Hráč č.1 dá gol druhému hráči č.2 a náhodou hráč č.1 pobeží zpátky ke své brance nebo na svou polovinu, tak třeba pozpátku nebo normálně to je jedno a simon neřekně třeba že spawne míč nebo se spawne sám tak ten hráč co dal gol nemůže myslet na to že proběhne zrovna přes míč a vezme ho omylem tím pádem dostane od CT kill za to že vzal druhému hráči č.2 míč. Tím bych vás chtěl požádat upravení pravidel na toto nebo jinší podobná která vás napadnout a mě ne : Když hráč č.1 dá gol a druhý hráč č.2 ho má mít a omylem ho vezme hráč č.1 tak by mohl mít aspoň 5 vteřin na to aby ho dal hráči co dostal gól. Toto je čistě jen můj Návrh který je podle mě užitečný a zbytečně nezabíjel hráče, kteří si můžou užít další část hraní fotbálku.
FerdaMravenec.
FerdaMravenec.
- wanedcz
- Kolemjdoucí
Návrh na upravení pravidel u fotbálku.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na upravení pravidel u fotbálku.
wanedcz píše:Když hráč č.1 dá gol a druhý hráč č.2 ho má mít a omylem ho vezme hráč č.1 tak by mohl mít aspoň 5 vteřin na to aby ho dal hráči co dostal gól.
Když hráč 1 dá gól a hráč 2 má mít gól a omylem vezme gól hráč 1, tak by měl mít 5 vteřin na to aby dal gól hráči co dostal gól.
To je hustý!
Kdybych tímto stylem psal pravidla i já, už dávno by tu nikdo nebyl

Nic se měnit nebude. Není to potřeba. Pokud je očividné, že hráč co dal gól míč nevzal úmyslně (spawnul se míč, šel pozadu a hned ho vrátil, ..), není důvod jej zabíjet.
Za zabití by CT mohli být potrestáni pro kažení hry.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1