Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

[JB] NÁVRH

Příspěvekod Ended » 17 čer 2016, 11:35

Zdravíčko, mám tu menší návrh pro hráče. Jak je teď nový systém u adminů tak mě napadl jeden návrh. Že pro všechny hráče by se udělalo menu, kde by byli na výběr několik možností a to.

1) Textura

:arrow: Často se stává, že hráči zapadnou do textury a zrovna tam není admin, ale tenhle problém by vyřešilo to že by hráč napsal nějaký komand /vezen nebo to by se promyslelo a tam by měl na výběr. Samovražda, když už tam zapadne tak musí nějak ven admin není na serveru a tohle by to vyřešilo. Pochybuju o tom že by se to dalo nějak zneužít, v podstatě mě nenapadá nic jak by toho mohl zneužít. . Když je tam admin tak samozřejmě jeho ukolem je toho hráče slaynout, ale co kdyby tam admin byl, zrovna by hrál a hráči by mu psali ať zabije toho hráče co je za texturou ale admin by zrovna nemohl, tak by se ten hráč slayl sám, ulechčilo by to příspěvky v PP [ i když se to nebanuje hned ] a také práci admina.

2) Nově přidaná mapa indiana + Uvést ct zonu na mapě rats

:arrow: Připsat do seznamu ct zon, nemohl sem ji tam najít. Některým hráčům by to jen prospělo

:arrow: Jak tak pozoruji poslední dobou ct zabijí za to že ani nevědí co je na tom ct zona. Pastička na mapě rats, přidat do seznamu aby hráči věděli co je na tom ct zona. Jak už každý ví, tak ct zona je jen to stříbrné. Včera se mi stalo že mě zabili za to že sem stál na tom dřevěném. Tohle by také hráčům prospělo.

3) /pravidla na serverech

:arrow: Dříve to šlo, nechápu proč se to zrušilo. Bylo to dobré pro ty začátečníky, určitě by to začátečníci přivítali. A to ne jen na JB ale na všech serverech, stačí jen ty základní pravidla jak to bylo dříve

4) NÁVRHY

:arrow: Založit nový topic, v kterém by se shromáždovali návrhy. Vím že tu jeden je ale ten je někde hluboko a hlsa si toho nevšímají, tak aby se to rozjelo znovu a staral se o to. Že by to tam editoval. a třeba po pár měsících něco nového přidat

:idea: Tímto topice vyzívám hlsa/adminy/hráče aby se k tomu vyjádřili a napsali svůj názor, doufám že se mi tu ozve i nějaké hlsa popřípadě vedení. Byl bych strašně rád kdyby se tahle, pro mě nejlepší/nejhratelnější sekce s furieny zanedbala. Budou přicházet hráči, a bude to jako dřív. Všechny servery plný, od 1 do simplu. Zkuste tohle neignorovat a napsat váš názor, nikdo vám hlavu za to neusekne.

„Zatímco ztrácíme svůj čas váháním a odkládáním, život utíká.“
– Seneca
Ended
Pokročilý
Pokročilý

[JB] NÁVRH

od Rumcajz » 17 čer 2016, 11:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [JB] NÁVRH

Příspěvekod asdfJB » 17 čer 2016, 16:20 VIP

1) Nápad v pohode, hlbšie som sa nad tým nezamýšľal, ale určite by to pomohlo, ak by ten hráč nebol nejaká trúbka. :roll:

2) JB_RATS CT zóny a keby si čítal poriadne, tak to tam máš napísané. :) Taktiež tu máš CT zony mapy indiana, ktorá sa až tak nelíši od V_2. :)

3) Podľa mňa zbytočnosť. Keď som začínal hrať, tak som sa všetko učil hraním a nechcel som si čítať, ale hrať. :D

4) Taký topic tu už jeden je a garantujem ti, že HLSA (minimálne Maxipes) si to poctivo všetko číta a zapisuje si nové nápady, ktoré snáď nahodia na novom update. :)
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod byLife » 18 čer 2016, 11:58 VIP

Ahoj,

1) To se mi zdá jako hloupost, proč přidávat nějaký příkaz navíc, když se hráč pomocí tlačítka M může přemístit do spectu, popřípadě stačí pouhý reconnect, jen by byl v menu zbytečný výběr navíc.

2) Ct zóny jsou všechny políčka kde jsou zbraně, schody do zbrojky, box atp. Pokud se nepletu, tak na nové Indianě ani nic moc není, takže ti to musí dojít..

3) Protože jsou jen základní pravidla, kterých se musíme držet, jako jsou reakce atp. Ovšem kdyby se měli zavést přesné pravidla JB.. To prostě nejde, byl by zmatek a pokaždý by se našla "Mezera", musíš u té hry zapojit mozek.. Já taky neznám většinu pravidel, ale právě díky tomu, že u té hry používám mozek tak vím, co je a co není proti pravidlům, co se může/nemůže ...

4) Pokud HLSA budou chtít přidat nové mapy, tak určitě topic nějaký založí/obnoví ten starý. A beztak si myslím, že si toho všímají, minimálně Maxipes.. s tím bych si těžkou hlavu teď nedělal..

Zkrátka a jasně, dle mého názoru je vše co si tady vypsal zbytečné :D
Life
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Ended » 22 čer 2016, 09:30

Myslel sem to tak, že neni v ct zonách určená ct zona s tou pastí. Takže všechny tam asi nenajdu. Tak tu pastičku přidat aspon do seznamu ct zon.
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 22 čer 2016, 11:30 VIP

Ended píše:Myslel sem to tak, že neni v ct zonách určená ct zona s tou pastí. Takže všechny tam asi nenajdu. Tak tu pastičku přidat aspon do seznamu ct zon.

Na jail_rats je na pastičce CT zóna pouze ten železný plát kde je HE.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Zpět na JailBreak Servery