Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Návrh

Příspěvekod gratzzinka » 16 pro 2016, 22:50

Zdravím všechny hráče a bývalé kolegy, rád bych podotknul, že ač mám lehký vztek a jsem relativně v euforickém stavu, tak jsem v následujícím textu nepoužil žádné vulgarismy ani odborné termíny, kterými bych situaci vystihl.

1. po tom, co jsem si zašel fakt po dlouhé době zahrát na HNS server, tak jsem se nestačil divit. Na serveru se permanentně nadává, cheatuje a porušuje pravidla. Což zpravidla není nic nového, ale nabralo to úplně jiných a zcela evolučních hodnot - je zkrátka k nesnesení na takovém serveru hrát.

2. Názorný příklad schopnosti adminů. Raději nejmenovaný admin přišel na server, kde jsem mu automaticky nahlásil 3 lidi, kteří mají zapato. Admin za prvé ani nepozdravil a za druhé ani nereagoval na mojí opakovanou výzvu k tomu, aby s tím něco dělal - aby se zabil, pozměnil nick a šel točit. Psal jsem do all chatu i do admin chatu (jako player zkrze @). Bez reakce - hráč, kterého jsem adminovi nahlásil jako cheatera, dostal zanedlouho kick za jedno sprosté slovo, které napsal a poté, co admina vyhlásilo asi 6 hráčů za to, že místo toho, aby ho točil a měl důkaz cheatingu, tak ho vykopne za nadávky. Celý server spamoval jméno toho hráče s hackama, ale admin pořád bez reakce. Po tomto hrocení hráčů admin pro jistotu odejde a je vymalováno, tím to pro něj končí. Teď hledám rozdíl mezi normálním hráčem a adminem, ale nějak ho nemohu nalézt. Jakoby oba dva byli bez práv. Oba dva pouhý hráči a nic víc.
==> Byl jsem znechucen a ze serveru jsem odešel, což mimochodem asi není účelem GS, aby ztráceli hráče.

3.a) Co takhle zařídit servery pro hackery, kteří si rádi zapnou a zároveň i zanadávají? Bylo by to úplně super. Nemuseli by následně chodit kazit hru mezi nám, normálním hráčům. Ale to vím, že není možné, když je problém nahodit pouhé mapy.
3.b) Co takhle nabrat více adminů?, a nebo adminy, kteří když už teda jednou za měsíc přijdou na server, tak pořádně prověřit, protože znalost pravidel a rozeznání cheatů je opravdu na bodu mrazu.

4. "Proč ho, gratzzi, ale nenatočíš? Akorát si tady stěžuješ jak šulda.." Ne, točit to nebudu, v tomhle případě je to ztráta času, stejně bude zas reset banlistu a veškerá práce adminů je na prdlačku :) To je ale věc jiná a je to výdělečně činný byznys jen pár lidí na GS.

Samozřejmě jsem se touto zprávou nechtěl nikoho dotknout, je to spíše taková recese na aktuální chod jednoho konkrétního serveru (nedejbože i ostatních) a můj subjektivní pohled na věc, jak to na mě působí. Vzít si z toho něco můžete, nemusíte. Na gs jsem působil také nějaký čas a nějaký vztah k tomu mám také.
Přeji příjemné hraní a pozdravuji Karmíka s Teskem.
Uživatelský avatar
gratzzinka
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň
 
Příspěvky: 368
Registrován: 07 úno 2015, 10:39

Návrh

od Rumcajz » 16 pro 2016, 22:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Návrh

Příspěvekod GrooS » 17 pro 2016, 21:29 VIP

Když už tu takto mluvíš o adminech, tak mi řekni který admin to byl a já to sním pořeším..
Uživatelský avatar
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 4896
Registrován: 08 čer 2013, 14:25


Zpět na Jump Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků