Re: Návrhy na furien update ?
eXtr3mer píše:Tento topic tu je aby ste písali svoje nápady - nápad vytvoriť nový item, pridať nové mapy alebo skiny je fajn. Teda nie jeFajn by bolo keby ste tie nové skiny skúsili nájsť a dali sem linky, to isté mapy atď
![]()
Ďalšia vec je, že Dwandy do nového updatu väčšinou nedáva veci zo staršej vezie - FUN kola, staré skiny a pod. Ale možno bude tento update iný![]()
A skiny zbraní? Vyzerajú trochu umelo, ale zistil som, že sú robené a dosť sa aj podobajú na reálne zbrane. Navyše zmena skinov nemá nikdy dlhý efekt + skiny si každý hráč môže ľubovoľne meniť.FURIEN MINI-UPDATE 4.3.2016
- zrušiť mapy: de_korfez32 , de_rebel , de_elite_zone (nehrané)
- zrušiť mapu de_aztec2 (množstvo bugov)
- nahodiť nové round-end-sounds (18 soundov poslaných HLSA, Dwandy ich už má dávno (mal by))
- zákaz skoku pre Furienov na spawne počas freeztimu - možnosť zneužiť wallhang
- opraviť bug plantu bomby
- nahodiť alebo zameniť za mapu de_dustyaztec mapu de_aztec2014 (by Luther) - http://gamebanana.com/maps/178686
- nahodiť nové round-start-sound - topic založený
- dať FAMAS aj pre VIP, prípadne znížiť jeho cenu
- pridanie P90 by bolo asi moc OP čo?alebo Galil? či XM?
- odstrániť item Chytré oko
- nový item (podobný ako Venomov z GO) - po kúpe itemu by v každej zbrani bolo napr. o 10 nábojov viac
Zatiaľ všetko..
s tou mapou nesouhlasím, už jen z toho důvodu že tam je několik stovek textur které by se neustále zneužívaly...
(je fakt že ta dustyaztec je taky plná textur, ale je to stará klasika a má neojoblibenější mapa, nemyslím si že zrovna ona by měla být smázána ze serveru.)
před pár měsíce když jsem byl ještě admin jsem společně se zeshem hledal a zkoušel mapy které by se mohli nahodit, nevím já odkazy nemám, zesh by je mohl mít maybe, jen nevím jestli prošli u dwandyho, po některých mapách se ještě kouknu..

-
Ven0m - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ven0m píše:eXtr3mer píše:Tento topic tu je aby ste písali svoje nápady - nápad vytvoriť nový item, pridať nové mapy alebo skiny je fajn. Teda nie jeFajn by bolo keby ste tie nové skiny skúsili nájsť a dali sem linky, to isté mapy atď
![]()
Ďalšia vec je, že Dwandy do nového updatu väčšinou nedáva veci zo staršej vezie - FUN kola, staré skiny a pod. Ale možno bude tento update iný![]()
A skiny zbraní? Vyzerajú trochu umelo, ale zistil som, že sú robené a dosť sa aj podobajú na reálne zbrane. Navyše zmena skinov nemá nikdy dlhý efekt + skiny si každý hráč môže ľubovoľne meniť.FURIEN MINI-UPDATE 4.3.2016
- nahodiť nové round-end-sounds (18 soundov poslaných HLSA, Dwandy ich už má dávno (mal by))
- nahodiť alebo zameniť za mapu de_dustyaztec mapu de_aztec2014 (by Luther) - http://gamebanana.com/maps/178686
- nový item (podobný ako Venomov z GO) - po kúpe itemu by v každej zbrani bolo napr. o 10 nábojov viac
Zatiaľ všetko..
s tou mapou nesouhlasím, už jen z toho důvodu že tam je několik stovek textur které by se neustále zneužívaly...
(je fakt že ta dustyaztec je taky plná textur, ale je to stará klasika a má neojoblibenější mapa, nemyslím si že zrovna ona by měla být smázána ze serveru.)
před pár měsíce když jsem byl ještě admin jsem společně se zeshem hledal a zkoušel mapy které by se mohli nahodit, nevím já odkazy nemám, zesh by je mohl mít maybe, jen nevím jestli prošli u dwandyho, po některých mapách se ještě kouknu..
Sú tam textury rovnako ako na dustyaztec. A Luther už nemá pôvodné súbory, takže to nemôže opraviť. V každom prípade, na tejto mape by sa do txt dostali len Furieni...
No.. pred pár mesiacmi sa toho robilo viac, kde to je vie asi len Zesh

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Když vyšel na GS furien mód, tak jsem ho začal hrát hned první den. Super komunita i styl hry. Bylo to hodně o teamu. Poslední 3 roky to už není ono, tak jak to bývalo kdysi.
-zrušit čekání na plant (týmové rushy za furieny nejlepší)
-povolit mikráky aby se slyšeli NS a S hráči (lepší domluva v týmu)
-zrušit wallhang (větší srabárnu a kravinu jsem neviděl
dříve to bylo za 20 dolarů myslím)
- když si koupíš sk a nezemřeš tak by pokračovalo do dalšího kola (popřípadě i zbraně)
- přidat mapu de_sand_fortress (vím že se tam hodně campilo, ale za mě to byla nejlepší a nejvtipnější mapa furienu
)
- přidat písničku na konci kola https://www.youtube.com/watch?v=G6nOJTfJIdo 1:35 https://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg 0:30
-povolit camp u furienů dříve mě to bavilo, když jsme všichni kempili na t spawnu a pak na ně naletěli
A ještě bych dal fps max např 200, protože když přijde frajer co má 1000fps a umí strafovat, tak se nedá hrát
zrušit u odpalovacích granátů ten čas 10s. Vždy to bylo libovolné a pamatuji si jak se k plantu kupovali 2 hečka pak si z nich měl třeba 4-5 kilů
záleželo jak ti hráči byli blbý 
-zrušit wallhang (větší srabárnu a kravinu jsem neviděl

- když si koupíš sk a nezemřeš tak by pokračovalo do dalšího kola (popřípadě i zbraně)
- přidat mapu de_sand_fortress (vím že se tam hodně campilo, ale za mě to byla nejlepší a nejvtipnější mapa furienu

- přidat písničku na konci kola https://www.youtube.com/watch?v=G6nOJTfJIdo 1:35 https://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg 0:30
-povolit camp u furienů dříve mě to bavilo, když jsme všichni kempili na t spawnu a pak na ně naletěli

A ještě bych dal fps max např 200, protože když přijde frajer co má 1000fps a umí strafovat, tak se nedá hrát

zrušit u odpalovacích granátů ten čas 10s. Vždy to bylo libovolné a pamatuji si jak se k plantu kupovali 2 hečka pak si z nich měl třeba 4-5 kilů

-
nerochudic - Zkušený
čo tak urobiť pokrok, zamyslieť sa a dať na furien možnost ísť do spect ? Aspoń by ste trošku použili hlavu.
-
R3ZN1K - Profesionál
nerochudic píše:Když vyšel na GS furien mód, tak jsem ho začal hrát hned první den. Super komunita i styl hry. Bylo to hodně o teamu. Poslední 3 roky to už není ono, tak jak to bývalo kdysi.
-zrušit wallhang (větší srabárnu a kravinu jsem neviděldříve to bylo za 20 dolarů myslím)
- přidat mapu de_sand_fortress (vím že se tam hodně campilo, ale za mě to byla nejlepší a nejvtipnější mapa furienu)
1. ne
2. ne
3. ne
4. ne
5. ne
6. uvidíme
7. kemp na spawne nikdy nebol povolený, ne
-
Zesh - Mistr Yoda
nerochudic píše:Zrušit u odpalovacích granátů ten čas 10s. Vždy to bylo libovolné a pamatuji si jak se k plantu kupovali 2 hečka pak si z nich měl třeba 4-5 kilůzáleželo jak ti hráči byli blbý
Bolo to vtedy asi moc OP keď sa to zrušilo, zistím viac info ohladom toho.
-
Zesh - Mistr Yoda
R3ZN1K píše:čo tak urobiť pokrok, zamyslieť sa a dať na furien možnost ísť do spect ? Aspoń by ste trošku použili hlavu.
Určite nie...
-
Zesh - Mistr Yoda
eXtr3mer píše:Ven0m píše:eXtr3mer píše:Tento topic tu je aby ste písali svoje nápady - nápad vytvoriť nový item, pridať nové mapy alebo skiny je fajn. Teda nie jeFajn by bolo keby ste tie nové skiny skúsili nájsť a dali sem linky, to isté mapy atď
![]()
Zatiaľ všetko..
Sú tam textury rovnako ako na dustyaztec. A Luther už nemá pôvodné súbory, takže to nemôže opraviť. V každom prípade, na tejto mape by sa do txt dostali len Furieni...
No.. pred pár mesiacmi sa toho robilo viac, kde to je vie asi len Zesh
Dustyaztec sa rušiť nebude.
Nový item z GO by nebolo zle
Item chytré oko sa rušiť nebude, najlepší item na furiene
P90 ne, Galil možno, xm ne
O soundy sa postaráme s Groosom ale návrhy kludne dávajte
de_aztec2014 mám medzi mapami
de_aztec2 sa rušiť nebude, bug s fontánou sa môže trestať, to že sa niekto teleportne a nevie odtiaľ odísť je jeho mínus
zrušiť mapy: de_korfez32 , de_rebel , de_elite_zone (nehrané) ano
Fun kola boli zrušené, lebo CT neustále kempili, čiže asi ne
-
Zesh - Mistr Yoda
Kwosty píše:Zrušit item MultiJump a rovnou tam dát 3 skoky(místo 2)
Néé, možná bude ale menší cena za tento item. to pak ješte pořešíme se Zeshem.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
R3ZN1K píše:čo tak urobiť pokrok, zamyslieť sa a dať na furien možnost ísť do spect ? Aspoń by ste trošku použili hlavu.
Toto by nebolo zlé...
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
LuckONE píše:R3ZN1K píše:čo tak urobiť pokrok, zamyslieť sa a dať na furien možnost ísť do spect ? Aspoń by ste trošku použili hlavu.
Toto by nebolo zlé...
Nie, potom by sa vám mohli bugovať peniaze keď pôjdete do spectu zo spectu.
-
Zesh - Mistr Yoda
GrooS píše:Kwosty píše:Zrušit item MultiJump a rovnou tam dát 3 skoky(místo 2)
Néé, možná bude ale menší cena za tento item. to pak ješte pořešíme se Zeshem.
Možno vymeniť item, keď niake nové budú. Rušiť sa zatiaľ neplánuje.
-
Zesh - Mistr Yoda
Zesh píše:LuckONE píše:R3ZN1K píše:čo tak urobiť pokrok, zamyslieť sa a dať na furien možnost ísť do spect ? Aspoń by ste trošku použili hlavu.
Toto by nebolo zlé...
Nie, potom by sa vám mohli bugovať peniaze keď pôjdete do spectu zo spectu.
Jaj tak nič no...
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
-
LuckONE - Mistr Yoda
zdravím, rád bych dodal taky svoje nápady 
1) zrušit nehrané mapy (mám nějáké celkem prostorné na strafe, takže pokud by bylo nejhůř, rád doložím nějáké návrhy)
2) Vyměnil bych skiny některých knifů (například crowbar a sekera, návrhy na nahrazení bych dodal)
3) Zrušit item zmatení a nahradit ho něčím jiným (moc hráčů ho nepoužívá a u většiny sem ho viděl jednou za 2 měsíce)
4) Přidat nějakou zbraň do hry (například galil)
5) Dal bych kulomet aspoň pro VIP hráče
6) Item wallhang pro VIP by mohl být na celou mapu a ne na kolo
7) Multijump bych slevnil aspoň na 14-15k
To je vše, co mě zatím napadá
S pozdravcem
Sendy

1) zrušit nehrané mapy (mám nějáké celkem prostorné na strafe, takže pokud by bylo nejhůř, rád doložím nějáké návrhy)
2) Vyměnil bych skiny některých knifů (například crowbar a sekera, návrhy na nahrazení bych dodal)
3) Zrušit item zmatení a nahradit ho něčím jiným (moc hráčů ho nepoužívá a u většiny sem ho viděl jednou za 2 měsíce)
4) Přidat nějakou zbraň do hry (například galil)
5) Dal bych kulomet aspoň pro VIP hráče
6) Item wallhang pro VIP by mohl být na celou mapu a ne na kolo
7) Multijump bych slevnil aspoň na 14-15k
To je vše, co mě zatím napadá
S pozdravcem
Sendy
-
SendyPlankton - Spamerův sluha