• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Návrhy na update TTT
Codou píše:Zdravíčko, už hodně dlouho přemýšlím že vám sem napíši a dnes je opravdu ten osudový den.
Chtěl bych zde předložit návrh na odstranění speciální zbraně pro detektiva a to UMP Prototipe.
Detektivové to nepoužívají na obranu, spíše na šikanu hráčů. (Mapa asalt = Žebřík + Detektiv s UMP.. pic pic a hráč letí dolu jak hruška.)
Neříkám že mě to tak moc štve ale všechny zbraně mají na obranu, né na šikanu hráčů.
A pak je tu hráč esox který opakovaně den co den kupuje just "UMP Prototipe" a rozhazuje to hráčům a pak už po vás nestřílí jen jeden hloupej detektiv ale celé státo komu to hodil.
Děkuji za odpověď a klidně se tu i vy ostatní vyjádřete.
Přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem Čoud
Jak jsem říkal na serveru. Je to jako Jihad. Přijdeš, koupíš a buď s tím děláš to co máš, nebo tím někdo šikanuje. Buď to řešíme na místě, pokud jsem přítomen a nebo zde na forum. Máš za to bodíky k dobru.
A s tím UMP máme celkově něco v plánu tak se snad zadaří. Hlavně když něco smažeš tak to musíš něčím nahradit. Zatím jsem viděl samé blbůstky.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zpět na Trouble in Town servery