Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Návrhy od hráčů - Jailbreak

Příspěvekod Foren » 19 srp 2016, 18:02

Mňa len zaujíma či sa v blizkej dobe bude niečo konať typu nejakých nových vecí na JB alebo sa ani neoplatí tu písať lebo sa nemá v pláne niečo prerábať :D To je všetko :D
Život nieje len o šťastí . Musia tu byť aj tie zlé veci aby sme neboli moc namyslení a pozrite sa aj tak niektorí sú .
Foren
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 19 srp 2016, 18:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod JayoX » 19 srp 2016, 20:34 VIP

Není to zase tak dávno, kdy byl na jb update. Nemůžete počítat s tím, že se každé dva měsíce bude něco dít. Topik slouží pro návrhy do budoucna. Až bude v plánu update, nějaké návrhy se odsud mohou vybrat.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Vonbrauncz » 20 srp 2016, 19:47

Ahoj mám pár návrhů:

OBECNĚ: Přidal bych nové módy a odebral noční schovku.
Odebral mapy typu Crime a West na kterých je sotva pár atrakcí , a přidal pár nových .
Přidal bych zpět mapu niceshoot_v6

T: Přidal bych menší gravitaci za 35b. já si myslím že by to mělo pár využití np. Na mapě Greytown bych si mohl vzít toho Maca co je na té krabice bez boostu , nebo na mapě killer si vzít to TMP bez boostu nebo to prostě použít na atrakce (Long jump ,trampolína ,skok z výšky do vody)
Zrušil bych baterku a vestu (nikdo si to nakupuje)

CT: Přidal bych pro stavitele trochu víc bloků
Zrušil bych z CT obchodů vestu(nikdo si to nekupuje)
A přidal bych do CT obchodů nějakou jednu nebo dvě věci.
Díky , VB :)
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod tnXe » 17 zář 2016, 17:02

Ve většině s tebou souhlasím, ale mapu Crime bych nemazal, i přesto, že je tam málo atrakcí, tak ji má hodně hráčů rádo a hraje se docela často.

Co se týče noční schovky, dokážeš si představit, že bys v Greytownu hrál jen obyčejnou schovku? To by bylo docela o ničem, ale v tomto případě je skvělou volbou schovka noční.

Čistě můj názor.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod Mizuu » 25 lis 2016, 15:43

Keď simon určí nejakému CTčku staviteľa, hráč má v Stavitel-menu jednu malú chybyčku.

http://www.imgup.cz/images/2016/11/25/28d979.jpg

Keď si dám vybrať blok, na vrchu mám príkaz /smenu čo nieje pravda, ja musím zadať príkaz /stavitel.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod tnXe » 28 lis 2016, 07:01

Až na tu nesmrtelnost to zní fajn, ta nesmrtelnost by byl fakt cancer. :D
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
tnXe
Drbna
Drbna

Příspěvekod useless » 28 lis 2016, 18:20 VIP

Když už je řeč o USP, mohlo by se dát jako výchozí sekundární zbraň pro všechny CT.
Vězňům bez armoru (99 % všech T) dává slušný damage, šlo by s tím snadno zjistit, zda má někdo armor a taky je to dobrá poslední záchrana na střední vzdálenost když dojdou náboje v primární zbrani (kdo nevěří, ať si jde zaběhat na dm ffa s usp :D)

SKpeace píše:1 shot duel - (asi tak sa to volá) - ide o to, že miesto klasického jedno-nábojového duelu, bude strielať prvý napríklad T a jemu by nešlo strielať dovtedy do kým by nevystrelilo CT.

Tohle se mi líbí, jen to má jednu možnou chybu - kdyby si to někdo (omylem) dal s afk hráčem a minul. Právě proto je to nejpíš teď tak, jak to je.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod xSlayee » 18 pro 2016, 17:16

Ja by som pridal do karaoke - Mishove songy :D - https://www.youtube.com/watch?v=RBbYOEgXD1k ,
https://www.youtube.com/watch?v=ltiZzvtJZ7o , atď,...
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
xSlayee
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod chickEZ » 18 pro 2016, 17:55

Čo zmeniť/pridať?
Zmeniť:
- zakázať camp CT pri Sparta Mode (pri tom móde už i tak majú výhodu toho HP/armoru a štítu)
- zrušiť nočnú schovku (CT ledva dačo vidia, tak väzni ich ľahko zabijú aj s invisom)
- viac blokov (je málo blokov, keď napr. staviteľ stavia nejakú atrakciu a simon keď chce jednoduché schody do neba, tak nemá bloky, najideálnejšie by bolo = NB - 20, SB - 8, ZB - 4)
- dávať bany za TK aj u T (keď má simon hru, a dozorci viac sledujú hru, a nesledujú napr. VD, tak VD má veľkú šancu zabiť hráčov v boxe pomocou CT tlačítok k boxu)

Pridať:
- rád by som prijal mod zvaný Zombie (T budú mať na výber max. 3 rôzne podoby zombie s inými vlastnosťami (speed, gravity, damage, HP, atď...))
- jednu cennejšiu vec pre zebry, ktoré majú na výber jedine Zvon (napr. speed na 4-5 sekúnd, nákup za 20-30 bodov (zebry dokážu tiež našetriť toľko bodov, napr. mne sa podarilo za pár kôl 50 - maximum))
- rozdeliť týmy na viac farieb (napr. na atrakciu vežičky, budú Team A, Team B, Team C, VD, Normal - 5 týmov)

Viac už ma nenapadlo, ale ak napadne, pridám rád :)
S pozdravom chicken/keylolZ. :)

e. by ThePeace: Jediné, čo súhlasím sú tie bloky, ktorých je niekedy ozaj málo, inak banovať TK u T je blbosť, však šikovné CTčka si to ustrážia, šikovné VD / hráč využije nepozornosti a zabije tak hráčov a dobojuje sa k PPčku. Zombie mód je zas vylepšený matrix-mód, nočná schovka je sranda, tie teamy zbytočnosť. ;)
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JimCarry » 18 pro 2016, 22:46 VIP

chickeylolz píše:Čo zmeniť/pridať?
Zmeniť:
- zakázať camp CT pri Sparta Mode (pri tom móde už i tak majú výhodu toho HP/armoru a štítu)
- zrušiť nočnú schovku (CT ledva dačo vidia, tak väzni ich ľahko zabijú aj s invisom)
- viac blokov (je málo blokov, keď napr. staviteľ stavia nejakú atrakciu a simon keď chce jednoduché schody do neba, tak nemá bloky, najideálnejšie by bolo = NB - 20, SB - 8, ZB - 4)
- dávať bany za TK aj u T (keď má simon hru, a dozorci viac sledujú hru, a nesledujú napr. VD, tak VD má veľkú šancu zabiť hráčov v boxe pomocou CT tlačítok k boxu)

Pridať:
- rád by som prijal mod zvaný Zombie (T budú mať na výber max. 3 rôzne podoby zombie s inými vlastnosťami (speed, gravity, damage, HP, atď...))
- jednu cennejšiu vec pre zebry, ktoré majú na výber jedine Zvon (napr. speed na 4-5 sekúnd, nákup za 20-30 bodov (zebry dokážu tiež našetriť toľko bodov, napr. mne sa podarilo za pár kôl 50 - maximum))
- rozdeliť týmy na viac farieb (napr. na atrakciu vežičky, budú Team A, Team B, Team C, VD, Normal - 5 týmov)

Viac už ma nenapadlo, ale ak napadne, pridám rád :)
S pozdravom chicken/keylolZ. :)

e. by ThePeace: Jediné, čo súhlasím sú tie bloky, ktorých je niekedy ozaj málo, inak banovať TK u T je blbosť, však šikovné CTčka si to ustrážia, šikovné VD / hráč využije nepozornosti a zabije tak hráčov a dobojuje sa k PPčku. Zombie mód je zas vylepšený matrix-mód, nočná schovka je sranda, tie teamy zbytočnosť. ;)

-CT camp je hnusný, to je fakt.
-Nočná schovka sa hrá raz za 10 máp, v tom podľa mňa nie je veľký problém.
-S tými blokmi súhlasím.
-Netrestané TK by mali, ako spomínal Peace, ostať.
-Zombie mód tu už bol, z nejakého dôvodu bol zrušený (už si ho nepamätám; a keďže nebol záujem ho nahodiť naspať, asi nato bol patričný dôvod.)
-Okrem zvonu majú zebry na výber rýchlejší beh za 35 bodov a granáty za 35 bodov
-5 tímov? Načo preboha :lol:
...

-
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Honziiik13 » 26 led 2017, 22:04

Dobrý den,

Napadl mě nápad ohledně T shopu a malý dodatek k CT shopu.

Hráč, který by měl VIP by si mohl koupit "Vůdce". Zkrátka by si mohl koupit roli vůdce za nějaký větší obnos, např. 80 bodů.
Myslím, že by to hráči uvítali jako další zajímavý item, se kterým nadělám hodně škody!

Přidal bych jednu zajímavou věc do CT shopu a to jsou náboje, jelikož když jsem kdysi hrával za simona tak mne v určité době došli náboje a musel jsem si následně zajít pro další do zbrojky. Cenu bych stanovil třeba na 50b. A přidal bych do CT shopu věc pro hráče bez VIP, jelikož mi to někdy chybí, když hraji jinde než obvykle.

Tož, ode mne je to vše a přeji Pěkný zbytek dne!

Honziiik (Teď si říkám jak jsem mohl používat takovou přezdívku)
Kliknutím vložíte text
Honziiik13
Drbna
Drbna

Příspěvekod Debius » 09 úno 2017, 13:53

No, tak při módě přestřelka bych přidal více náboju do AWP.. Myslím si, že když např. AK má všechny náboje, tak by to tak mohlo být i u AWP.. Další můj návrh je ten, že bych přidal více map, popřípadě přidal nějaké staré mapy. Na serveru je hodně málo map a hodně se stává, že se opakují ty stejné mapy.
Obrázek_HC Sparta Praha_Obrázek
Debius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Fooox » 09 úno 2017, 16:21 VIP

[code][/code]
Debius píše:No, tak při módě přestřelka bych přidal více náboju do AWP.. Myslím si, že když např. AK má všechny náboje, tak by to tak mohlo být i u AWP.. Další můj návrh je ten, že bych přidal více map, popřípadě přidal nějaké staré mapy. Na serveru je hodně málo map a hodně se stává, že se opakují ty stejné mapy.

Podle mě je na JB map dost.. jen si hráči furt votují ty samé :roll: Neříkám však, že bych nějaké nové mapy neuvítal :)
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Knedlajs » 09 úno 2017, 20:49 VIP

To, že si hráči volia stále tie isté mapy, má určite nejaký dôvod. Ja verím, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. V tomto prípade si myslím, že sa hráčom tie mapy, ktoré si stále volia asi páčia, poznajú ich silné a slabé stránky a dobre sa im na nich hrá. Čiže pridávanie nových máp je podľa mňa v súčasnosti nepotrebné. Vedenie môže ten čas smerovať do podstatnejších vecí, ktoré nám spríjemnia hranie. ;)

E. by Peace: Krajšie by som to ani ja nenapísal, plne súhlasím! I keď každému JB hráčovi už isto prechádzali hlavou myšlienky, čo tak pridať nové mapy, chápeš. ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Návrh na Flash

Příspěvekod Herodothos » 18 úno 2017, 23:32

Ahoj, chtěl bych zde podat návrh na tuto věc.

Dnes jsem byl na serveru a dostal jsem Flash. Pustil jsem klávesnici a myš a napsal jsem do chatu, že mám flash. Poté jsem doběhl na místo určené simonem, avšak CT mne zabilo. Jelikož to byl admin (tedy, myslím, že ještě admin je), tak jsem se ho zeptal, co mám v danou chvíli udělat jinak. On říkal, že by nějak hýbal myškou ze strany na stranu. Pak se mi tedy omluvil, ale řekl, že mi VD dát nemůže. Zašel jsem tedy na TeamSpeak, kde mi Peace řekl, že jsem to udělal správně, měl jsem pustit klávesnici a myš, avšak za to, že mne zabije nemám mít Volný Den.

A to je můj návrh.

Přijde mi jako blbost, že nějaký hráč hodí Flash, mne to oslepí a ať napíšu co napíšu, můžu dostat kill. Pokud je simon někdo, kdo jen farmí killy, tak mě zabije a já si kvůli někomu nezahraju celé kolo?? Proto navrhuji, aby byla nějaká obrana na to. Prostě když dostanu Flash, pustím klávesnic a myš a napíšu to do chatu, nemám dostat kill. Snažil jsem se i přemýšlet, jestli to není z nějakého důvodu, ale krom toho, že by to psal každý a tím by se prodloužilo kolo o 10 vteřin mě nic nenapadlo.

Proto Vás žádám, aby bylo něco takového přidáno.

Díky, HEr0

e. bublif Jelikož jsem tě zabil já, tak se sem vyjádřím. Kdybych si všiml, že jsi dostal flash a hned na to jsi narazil do stěny a nevěděl kam jdeš, nezabil bych tě, protože bych věděl, že jsi dostal flash, bohužel jsi se z ničeho nic zastavil uprostřed boxu a nehýbal se zhruba 3 sekundy, tak jsem tě zabil, poté jsem si všiml že jsi v chatu psal flash, hlídal jsem aby vězni neudělali vzpouru a neměl jsem čas u toho vnímat i chat. Já tě schválně nezabil. Zbytek máš napsaný zde:
S tím flashem je to tak jak píšete, neuposlechne příkaz dostane kill nedoatane VD. Je blbost ale od simona nebo ctčka pokud uvidí, že je hráč flashnutý ho schválně zabíjet.

Zde se na to můžeš podívat *click*
Herodothos
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery