Re: Návrhy od hráčů - Jailbreak
chickEZ píše:Focusss píše:Mapa jail_humor_2k18E jako proč když jsem CT mě to buď zabije, nebo mi to ubere na 66 hp ? Co to sakra je?
Lebo T zobere HE, hodí do šachty a vezme ti to HP. Logic! Spawneš sa, a zabije ťa to za CT? Som nevidel ešte.![]()
![]()
Stáva sa to dosť často. Stačí, že je CT na konci kola na nejakej atrakcií (kanón alebo aj tá dráha kde sa preteká) a zabije ho to.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
JimCarry píše:chickEZ píše:Focusss píše:Mapa jail_humor_2k18E jako proč když jsem CT mě to buď zabije, nebo mi to ubere na 66 hp ? Co to sakra je?
Lebo T zobere HE, hodí do šachty a vezme ti to HP. Logic! Spawneš sa, a zabije ťa to za CT? Som nevidel ešte.![]()
![]()
Stáva sa to dosť často. Stačí, že je CT na konci kola na nejakej atrakcií (kanón alebo aj tá dráha kde sa preteká) a zabije ho to.
Taky se mě to občas stane, že mě to prostě jen tak zabije než se spawnu, tak to fixni HL MAPPERE

Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
Focusss píše:Taky se mě to občas stane, že mě to prostě jen tak zabije než se spawnu, tak to fixni HL MAPPERE
Kanón nejde opraviť, je to bug hry - keď si v tom na konci kola, tak tú stotinku ti platí entita, ktorá je v kanóne (func_pushable).
O tom zabíjaní v dráhe neviem presne, kukal som v editore na to, a nenašiel som nič, čo by malo tam zabíjať. Možno jedine, keby bolo nejaké demo na to, aby som videl, o čo sa jedná presne.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
chickEZ píše:Focusss píše:Taky se mě to občas stane, že mě to prostě jen tak zabije než se spawnu, tak to fixni HL MAPPERE
Kanón nejde opraviť, je to bug hry - keď si v tom na konci kola, tak tú stotinku ti platí entita, ktorá je v kanóne (func_pushable).
O tom zabíjaní v dráhe neviem presne, kukal som v editore na to, a nenašiel som nič, čo by malo tam zabíjať. Možno jedine, keby bolo nejaké demo na to, aby som videl, o čo sa jedná presne.
Tak jedině odstranit mapu z JB.. jednoduche, však jich máte tunu na skladě ne? Tak nahodit nějakou novou

-
Focusss - Drbna
A co tak neliest na tie atrakcie pocas pp ? Mne sa ani raz nestalo, ze by ma to zabilo
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Tiež sa mi to nikdy nestalo. Nelozte tam.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
A potom dostanes ban, easy
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:A potom dostanes ban, easy
nebo si fixni mapu ktera je bugla, ale ne to moc prace

-
Focusss - Drbna
ban katijce
- pikeec
- Kolemjdoucí
Přidejte nový mody, umožnětě stavět více bloků, opravte bugovani k CT, zablokujte všechny slova do chatu, aby je hráč nemohl psát, pokud má ban př.: speed, hráč není slepej, vidí, že má speed, jof - nechapu, asi vyšší cíl, duckpre - lj terminologie
VRATTE NÁM JB_CRIME, díky
e. asdf: Mód možno, bloky nejdú, vysvetli mi do Pm ako sa da bugovať k CT, s tymi slovami to je kvoli ostatným modom, JB_CRIME už je na ceste alebo bolo vďaka chickenovi
e. asdf: Mód možno, bloky nejdú, vysvetli mi do Pm ako sa da bugovať k CT, s tymi slovami to je kvoli ostatným modom, JB_CRIME už je na ceste alebo bolo vďaka chickenovi
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
AliA píše:Přidejte nový mody, umožnětě stavět více bloků, opravte bugovani k CT, zablokujte všechny slova do chatu, aby je hráč nemohl psát, pokud má ban př.: speed, hráč není slepej, vidí, že má speed, jof - nechapu, asi vyšší cíl, duckpre - lj terminologie
Takové změny? To i kdyby schválili, tak to budou dělat pár let

-
Focusss - Drbna
Mapy riešim s Hl. Mapperom už niekoľko dní, donedávna prebiehali posledné úpravy. V najbližších dňoch ich budeme testovať a pokiaľ sa ujmú, nahodíme ich na servery. Niektoré opravené, niektoré nové.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Byste nam mohli dat odpoved na otazku
Běžte do boxu na žlutou barvu. Je tam žluté políčko, ale blíže je žlutočerná čára.

Běžte do boxu na žlutou barvu. Je tam žluté políčko, ale blíže je žlutočerná čára.

-
Focusss - Drbna