• Stránka 1 z 1
Návrhy
1. Návrh: Udělat blackmarket chat, lidi si tam můžou prodávat drogy.
2. Návrh: Přidat na fórum zaměstnanecké výhody: Byli by tu vypsané zaměstnání s informacemi o nich jako např, kolik se v daném zaměstnání vydělává peněz, co k danému zaměstnání potřebujete (řidický nebo zbrojní průkaz), jaké má dané zaměstnání ikony na mapě pro vykonávaní činnosti a popřípadě možné úkony k tomu, jako např v mafii můžete přes f6 někoho unést, v zaměstnání zaměstnanec města musíš dojít na spot, vzít vozidlo a aktivovat misi přes f6.
2. Návrh: Přidat na fórum zaměstnanecké výhody: Byli by tu vypsané zaměstnání s informacemi o nich jako např, kolik se v daném zaměstnání vydělává peněz, co k danému zaměstnání potřebujete (řidický nebo zbrojní průkaz), jaké má dané zaměstnání ikony na mapě pro vykonávaní činnosti a popřípadě možné úkony k tomu, jako např v mafii můžete přes f6 někoho unést, v zaměstnání zaměstnanec města musíš dojít na spot, vzít vozidlo a aktivovat misi přes f6.
-
Dralons - Amatér
Re: Návrhy
3. Návrh Přes telefon můžeš i volat ne jenom psát
-
Dralons - Amatér
Dralons píše:3. Návrh Přes telefon můžeš i volat ne jenom psát
Přes telefon volat normálně jde
-
ThereZ - Drbna
Ahoj!
Díky za návrhy:
1. V mobilu je Dark app, který může sloužit pro dané účely. Black Market chat bude však nejspíše také zaveden.
2. Návody na práce budeme sepisovat zde. První návod už tam je, další samozřejmě budou přibývat.
3. Telefonovat ostatním můžeš.
Díky za návrhy:
1. V mobilu je Dark app, který může sloužit pro dané účely. Black Market chat bude však nejspíše také zaveden.
2. Návody na práce budeme sepisovat zde. První návod už tam je, další samozřejmě budou přibývat.
3. Telefonovat ostatním můžeš.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Návrh: Zvýšiť dostupnosť hráčov na server aspoň 30-40 hráčov...
https://steamcommunity.com/id/nemamveslo/
-
Adkowie - Kolemjdoucí
Ahoj, dostal jsem se do pozice vedoucího taxi služby a narazil jsem na jeden menší neduh. Stává se nám že vyjedeme dva k jedné objednávce. Jako řešení mě napadlo udělat nám vysílačku na tsku. Vysílačka se i reálně v interieru auta nachází. O dost by nám to usnadnilo práci a zamezilo neschodám.
- Juan97
- Kolemjdoucí
Juan97 píše:Ahoj, dostal jsem se do pozice vedoucího taxi služby a narazil jsem na jeden menší neduh. Stává se nám že vyjedeme dva k jedné objednávce. Jako řešení mě napadlo udělat nám vysílačku na tsku. Vysílačka se i reálně v interieru auta nachází. O dost by nám to usnadnilo práci a zamezilo neschodám.
Roomku jsem vytvořil, nachází se tam co všechny ostatní. Heslo jsem ti napsal do PM na webu, můžeš jej samozřejmě rozkřiknout mezi ostatní taxikáře.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Text psaný do /me a /do by se spíše mohl vypisovat do konzole místo nad postavu, bylo by to přehlednější.
- PaulX
- Kolemjdoucí
PaulX píše:Text psaný do /me a /do by se spíše mohl vypisovat do konzole místo nad postavu, bylo by to přehlednější.
Nejen přehlednější, ale pokud budu v jiném pohledu (First person), tak to ani neuvidím...
Případně dát uživateli možnost nastavení..
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Návrh:
Čas je 1:1, co ho trochu urychlit, aby třeba za 6 reálných hodin proběhl 1 herní den? Kdo hraje v noci vidí jen noc.
Čas je 1:1, co ho trochu urychlit, aby třeba za 6 reálných hodin proběhl 1 herní den? Kdo hraje v noci vidí jen noc.
- PaulX
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1