• Stránka 1 z 1
Název filmu ?!
Zdarec,
potřeboval bych zjistit jak se jmenuje jeden film. Viděl jsem ho kdysi asi tak před 7 lety hádám, je to thriller. No co si z toho pamatuju...
V nějakým ústavu byl zavřenej nějakej malej kluk. Ten kluk nemluvil, měl nějakou vadu. V jeho "cele" měl po zdi obtisky rukou od krve. Jednou tam přišla za ním nějaká paní... snažila se s ním komunikovat, ale nepromluvil. Ten kluk měl jakousi panenku a když mu na ní ta paní sáhla, tak s ní trhnul zpět k němu a začal křičet. Tak mu ta paní napsala fixem na zeď něco ve smyslu "Proč tu máš ty ruce" ... za pár dní tam přišla zas a byla tam odpověď "On mi je nosí" (myšleno jeho otec, nějakej psychouš taky...). Prej že to vymalovali ale pak se to tam objevilo zase no... a myslím že ten kluk pak někam zmizel ale to bych už asi kecal
Pokud vám to nějakej film připomíná napište mi prosím jeho název sem... Děkuji moc... bylo mi asi tak 10 když jsem to viděl a bál jsem se toho a chci se na to podívat znovu
Thanks
potřeboval bych zjistit jak se jmenuje jeden film. Viděl jsem ho kdysi asi tak před 7 lety hádám, je to thriller. No co si z toho pamatuju...
V nějakým ústavu byl zavřenej nějakej malej kluk. Ten kluk nemluvil, měl nějakou vadu. V jeho "cele" měl po zdi obtisky rukou od krve. Jednou tam přišla za ním nějaká paní... snažila se s ním komunikovat, ale nepromluvil. Ten kluk měl jakousi panenku a když mu na ní ta paní sáhla, tak s ní trhnul zpět k němu a začal křičet. Tak mu ta paní napsala fixem na zeď něco ve smyslu "Proč tu máš ty ruce" ... za pár dní tam přišla zas a byla tam odpověď "On mi je nosí" (myšleno jeho otec, nějakej psychouš taky...). Prej že to vymalovali ale pak se to tam objevilo zase no... a myslím že ten kluk pak někam zmizel ale to bych už asi kecal

Pokud vám to nějakej film připomíná napište mi prosím jeho název sem... Děkuji moc... bylo mi asi tak 10 když jsem to viděl a bál jsem se toho a chci se na to podívat znovu

Thanks

-
Thom - Zkušený
Název filmu ?!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Název filmu ?!
Nejsem si jist ale je možné že to jak tam je ta panenka tak je to možná Panenka Chucky nebo jak se to píše 

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
Panenka Chucky to není, ta panenka tam nemá až zas takovou hlavní roli...
Hlavním znakem jsou ty obtisky těch rukou na té stěně, které se záhadně objevují i po vymalování 

-
Thom - Zkušený
Juice hraje tam Tupac! :33333333333333333333333333333333333333333333333 Ale je to v AJ :d 

Jeli s námi bůh,kdo by byl proti nám !
-
korila - Amatér
korila píše:Juice hraje tam Tupac! :33333333333333333333333333333333333333333333333 Ale je to v AJ :d
Juice to taky bohužel není

Film který hledám je žánru Thriller/Krimi

-
Thom - Zkušený
Tak to ti neporadím .. 

-
Rhadley - Drbna
a hele máš nějakej obrázek z toho filmu stáhnutej na ploše třeba ? Že když najedeš na Google Obrázky a přetáhneš tam tu fotku tak ono ti to vyhledá podobný nbo stejný fotky a podle toho bys pak mohl nyjít aj název
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží