• Stránka 1 z 1
NEAKTIVITA ADMINU NA FURIEN#3!
Dobrý den, dnes jsem hrál od rána server Furien#3 a za tu dobu cca 4hodiny tam nebyl ani jeden admin. Byl tam hráč, který hrál ze speedhackem, a nikdo nic s tím nedělal. Za nějakou dobu tam přišel jediný admin (AWPGamer) a vyřešil to. Ale jediný admin za takovou dobu. Nyní tam opět nikdo není, hráči kempí, sprostě nadávají, chodí to textur atp.. Myslím si, že mnohem lepší bylo, když byl admin jen na jednom serveru, např. jenom na furien#1. Teď je na všech a nikdo to nestíhá, myslím si že v tom je pěkný bordel, a měli by jste s tím něco dělat. Když už si někdo třeba zažádá o práva, aby bylo více adminů, a tak by se dalo více hlídat serveru, tak mu napíšete že nemá příspěvky na forum.. Např. já. Myslím si, že ta komunita tu je čím dál tím horší.
Neberte toto jako urážku, nebo tak něco, zkuste se jenom zamyslet a třeba s tím i něco udělat.
Neberte toto jako urážku, nebo tak něco, zkuste se jenom zamyslet a třeba s tím i něco udělat.

-
TheOnline - Kolemjdoucí
NEAKTIVITA ADMINU NA FURIEN#3!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NEAKTIVITA ADMINU NA FURIEN#3!
ahoj
admini nejsou stroje,pokud vidis ze hraci poruseji pravidla tak od toho mame poruseni pravidel
pokud mas steam tak si me pridej na steamu (groos05) a tam mi napis pokud bude "bordel" na serveru..
admini nejsou stroje,pokud vidis ze hraci poruseji pravidla tak od toho mame poruseni pravidel
pokud mas steam tak si me pridej na steamu (groos05) a tam mi napis pokud bude "bordel" na serveru..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj,
admini nejsou stroje a máme taky svůj osobní život... Myslím že není problém udělat screen / natočit demo (popřípadě více) a hodit je sem do Porušování pravidel nebo mi napsat PMkou a vždy dojdu... Pokud si myslíš, že je málo adminů a splnuješ požadavky pro přijetí, tak si požádej o práva Ty
LOCK
admini nejsou stroje a máme taky svůj osobní život... Myslím že není problém udělat screen / natočit demo (popřípadě více) a hodit je sem do Porušování pravidel nebo mi napsat PMkou a vždy dojdu... Pokud si myslíš, že je málo adminů a splnuješ požadavky pro přijetí, tak si požádej o práva Ty

LOCK

-
KOF - Profesionál
Zkusím se ti k tomu nějak vyjádřit.
1.) Admini tu nejsou pořád - mají i své povinnosti v reálném životě
2.) Pokud na serveru není admin tak si můžeš nějakého najít na Gamesites Teamspeaku (IP - 81.0.217.203), popřípadě poprosit v mini-chatu jestli by na daný server někdo nepřišel.
3.) Pokud někdo porušuje pravidla tak můžeš udělat důkazy a dát to do sekce Porušování pravidel (Zde)
4.) Můžeš si zkusit požádat o práva na Furienech (Zde)
1.) Admini tu nejsou pořád - mají i své povinnosti v reálném životě
2.) Pokud na serveru není admin tak si můžeš nějakého najít na Gamesites Teamspeaku (IP - 81.0.217.203), popřípadě poprosit v mini-chatu jestli by na daný server někdo nepřišel.
3.) Pokud někdo porušuje pravidla tak můžeš udělat důkazy a dát to do sekce Porušování pravidel (Zde)
4.) Můžeš si zkusit požádat o práva na Furienech (Zde)
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
• Stránka 1 z 1