• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Nechápu zaco ban..
GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Abubakar al Kahalamar
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #6
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: Adelkaa :33
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:139306809
[=] Zabanovana IP: 94.112.24.95
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.
Takže zaprvé simon řekl at jdou T do boxu tak šli na zadní stěnu. Pak mi simon doslovně řekl: "Můžeš pustit kyselinu" tak jsem udělal jak řekl simon a nemělo je to zabít jestli byli na zadní stěně. Jenže oni na zadní stěně nebyli,takže je to zabilo.
Žádám o okamžitý unban. Toto je neschopnost simona a v žádném případě moje..
Jestli se schodnete natom,že unban není spravný chci ho okamžitě vyměnit za VIP které mám na Zombie mini 2--napíšu kod někomu kdo se tu ozve..
S přáním hezkého dne Adelkaa :33
[=] Dostal jsi trest od admina: Abubakar al Kahalamar
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #6
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: Adelkaa :33
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:139306809
[=] Zabanovana IP: 94.112.24.95
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.
Takže zaprvé simon řekl at jdou T do boxu tak šli na zadní stěnu. Pak mi simon doslovně řekl: "Můžeš pustit kyselinu" tak jsem udělal jak řekl simon a nemělo je to zabít jestli byli na zadní stěně. Jenže oni na zadní stěně nebyli,takže je to zabilo.
Žádám o okamžitý unban. Toto je neschopnost simona a v žádném případě moje..
Jestli se schodnete natom,že unban není spravný chci ho okamžitě vyměnit za VIP které mám na Zombie mini 2--napíšu kod někomu kdo se tu ozve..
S přáním hezkého dne Adelkaa :33
-
DuncanEcho - Amatér
[Vyreseno] Nechápu zaco ban..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nechápu zaco ban..
Ahoj
Na serveri som bol aj ja a stal som vedľa teba pri tlačítkách. Simon začal robiť blbosti typu "Keď sú na zadnej stene ta kyselina ich nezabije?" Hráči na zadnej stene boli lebo som ich videl od tlačítiek, takže keby neboli dostali by kill za nesplnený príkaz simona. Následne povedal Aveeth zmačkni to ty, ty si admin. Ja som ani nestihol napísať že nech nerobíte blbosti a nestláčate to, lebo ich tá kyselina zabije. Hneď si to stlačil. A keby ti simon prikázal skoč z veže a zabi sa tak to spravíš ? zase zo seba nerobte blbcov len preto, že blbec je simon. Stlačil si tu kyselinu zabil si posledných 2 žijúcich hráčov. Ja som do admin chatu napísal meno kto to stlačil a admin už to riešil podľa seba.
Toto je všetko z môjho pohľadu, Viktor sa ti tu k tomu vyjadrí a vysvetlí ti prečo si ban dostal.
-s pozdravom Aveeth
Na serveri som bol aj ja a stal som vedľa teba pri tlačítkách. Simon začal robiť blbosti typu "Keď sú na zadnej stene ta kyselina ich nezabije?" Hráči na zadnej stene boli lebo som ich videl od tlačítiek, takže keby neboli dostali by kill za nesplnený príkaz simona. Následne povedal Aveeth zmačkni to ty, ty si admin. Ja som ani nestihol napísať že nech nerobíte blbosti a nestláčate to, lebo ich tá kyselina zabije. Hneď si to stlačil. A keby ti simon prikázal skoč z veže a zabi sa tak to spravíš ? zase zo seba nerobte blbcov len preto, že blbec je simon. Stlačil si tu kyselinu zabil si posledných 2 žijúcich hráčov. Ja som do admin chatu napísal meno kto to stlačil a admin už to riešil podľa seba.
Toto je všetko z môjho pohľadu, Viktor sa ti tu k tomu vyjadrí a vysvetlí ti prečo si ban dostal.
-s pozdravom Aveeth

"Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí!"

-
Aveeth - Pokročilý
- Bydliště: Slovenská republika - Trenčiansky kraj - Bánovce nad Bebravou
To Zmáčkni to ty jsem neslyšel. Uznávám byla to moje chyba,ale mohlo se to řešit 2 VDčkama...a ne tímto neříkám kdyby se to opakovalo častěji,ale problém tohoto to typu se u mě stal poprvé..
-
DuncanEcho - Amatér
Simon se tě ptal, jestli to nezabije vězně pokud jsou na zadní stěně nebo čáře (už nevím přesně) a ty jsi mu odpověděl, že ano a simon ti řekl, ať to tedy zmáčkneš. Ty jsi to zmáčkl a tím zabil vězně, což je pro mě více neschopnost, než nechtěný FK.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Však na zadní stěně ty hráče to nemá zabít,když tam jsou.
-
DuncanEcho - Amatér
DuncanEcho píše:Však na zadní stěně ty hráče to nemá zabít,když tam jsou.
Ne. Možná si to pleteš s mapu jail_pyramid..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Ne na této mapě to jde taky jsem si jistý..a kdybych si to spletl. Tak chybovat je lidské. Nelíbil se mi postup,který si použil..Mohl jsem jim dát VD a chtěl jsem se těm dvěma hráčům doslovně omluvit zato,že jsem to zapl.
Proto bych po tobě chtěl zrušení banu ted.
Hezký večer přeje Adelkaa :33
Proto bych po tobě chtěl zrušení banu ted.
Hezký večer přeje Adelkaa :33
-
DuncanEcho - Amatér
Ban zkrácen na polovinu.
Unbanned.
Příště však nedělej kraviny, jinak ti ban zůstane.
Pokud chceš něco dodat, máš prostor.
Unbanned.
Příště však nedělej kraviny, jinak ti ban zůstane.
Pokud chceš něco dodat, máš prostor.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
No jestli ho ještě mám protože sem ho dostal kolem 10 tak jestli se to takto zkratilo
Jinak díky kámo
Jinak díky kámo

-
DuncanEcho - Amatér
• Stránka 1 z 1